Bende Buradayım ..

perganon

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
Arkadaslar Kocaeli Karamursel semalarından gelen bir vatandaşın sesidir bu.. gece saat 00:52 yi gösterirken hatuna MMS mesaj atmaya calisiyorum bunalım geçirecem iyisimi vaktimi burada geçireyim :) Hepinizie dehşet dengiz forumlar :)

hoşgeldin dostum ilk mesaj benden olsun yakınlardan:)

hosgeldin arkadasım ii forumlar

Sağolun beyler ilgiye teşekkürde benden size ;)

Eskeyp ben seni tanıyorum gibi ama ? Çıkartamadım yau .. galiba KOF Turkiye den doğrumudur ?

hoj geldın aramıza

Hoşbulduk ustacım .. Gecelerin efsanevi insaları buralarda desenize biz haybeye doalnıyoruz sağda solda..

hosgeldin..

iSpiYonCu' Alıntı:

Vay memati kardeşime bak... sana benden güzel bir söz gelsin memati kardeşş.

Alıntıdır..
>>POLAT: Ben siyasi parti lideri değilim, ben diplomat değilim ben asker de değilim Aynen dediğin gibi ben TÜRKÜM Ben bi Türkün başına çuval geçirecek adamın başına dünyayı yıkarım! ŞİMDİ KES SESİNİ, GİY ŞUNU!
>SAM: Benim burada olmam, senin gibi tesadüfen değil. Ben tanrı tarafından görevlendirilmiş bir barış sağlayıcıyım Barışı sağlayan tanrının çocuğudur
>>POLAT: Benim senin gibi bi çocuğum yok
>MEMATI: Abi ne dedi?
>>POLAT: Tanrı'nın çocuğuymuş memati!
>MEMATI: O.çocuğu

Aileye hoşgeldin arkadaşım...Forumun tadını çıkar...

DayWalkerr' Alıntı:
Aileye hoşgeldin arkadaşım...Forumun tadını çıkar...

Eyvallah kardeş sanada bir teşekkür... Tüm kardeşlerime gösterdiği ilgiye bir teşekkür daha.. Ama Forum teşekkürü değil ;) Parmaklarımızdan geliyor teşekkürler ..

Smoke kardeş sanada bir söz benden yine... MK'dan gelsin...

Choose Your Destiny ;)

h.g babacım umarım güzel vakit geçirirsin

hosgelsin aramıza

KaRma' Alıntı:
Ho$geLdin doStum ßende KocaeLi KefKen'den :)
oo karma dostum sende yakınmışsın bize:)
perganon' Alıntı:
Sağolun beyler ilgiye teşekkürde benden size ;)

Eskeyp ben seni tanıyorum gibi ama ? Çıkartamadım yau .. galiba KOF Turkiye den doğrumudur ?
doğrudur dostum sende mi ordan:)

perganon' Alıntı:
Evet kardeş bende ordan :) Desene yakaladık birbirimizi hem şehir hem site muhabbetinden ;)
öyle oldu valla:) var daha kocaeli den buralarda gelirler şimdi:)

Geri