Bende Geldim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bim_28

Altın Üye
Reaction score
0
Yukarıdaki başlık pek hoşuma gitmedi bende burda yeni başlık açayım dedim.
Radyo Hackhell'de Dgay'lik yapmayı istiyorum Devil'le grup yapacakmışız.
Her akşam arabesk çalarım insanı çok sıkarım.
Ben geldim mi jiletleriniz yanınızda mutlaka bulunsun :p

Şaka bir yana pop ve türkü tarzı şeyler çalmayı seviyorum.
Yorumlarınız esirgemeyin...

bim ayipsin kanki sen iste ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

hepsi senin yani :D

arabesk calcaksan tabi ki :D

Hakkında Hayırlısı Olsun
+++++:hhman: :hhman:
BU ARADA ADSL HAYIRLI OSSUNNN:) :) :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri