beni geçecek varsa gelsin 133 işlem

zybw9y.jpg

aDOßeLeride Gönder OnLaRIDa açayIm :hhmanD ßak Cpu kuLLanimina iyi ßak Lütfen :hhmanD ßunlar Hiç kasmiyor Tikir Tikir ÇaLIŞIYor Dostum Şaka Gißisin :goz:

Çocukla çocuk olmayın.

şaka gibi ... bu ne ya...
iki tane yardım konusu açtım ilgilenen yok . ama burda makina yarıştırıyonuz :S

:) sen açıyormuşsun gibi :)
Alet yapar el öğünür demişler
sanki kendisi çalıştırıo programları...:D
n€d!mßuг@ĸ;3909946' Alıntı:
benim anlamadigim zorumuz neki bu kadar program acalim...?
katılıyorum....
gerenk yok o kadar pro açmaya ki :p
çok haklısın
hoca kusura bakma ama gereksiz işlerle ugraşıyorsun.benimki 150 oldu sonuç, ne olcak sana bi + saglayacakmı veya bana bi -.daha faydalı işler peşinde koş.
en iyisini demişsin
KoÇ :hhmanD ßeni GüLDürüyorsun hepsi ÇaLIŞIYORDa sadece acana kadar kasma Yapar sonrasi Kasmaz sen Ne yapmaya çaLIŞTIN ALLah aŞKINa Yada ne diyorsun 12 senedir PC KuLLaniyorum ßen Senin program dedikLerini Pc'me Kurmuyorum..
belli olmaz ama yarışmaya gerek yok
tamamda niye açıyonuz o kaDar işlemi onu anlamıyom ... saçMa az laF çok iş biraz paylaşım yapın :D

son söz bu olsa gerek...

bende bişey ekliim.....

İş kişinin aynasıdır,lafa bakılmaz...

10ht9hs.jpg

133 işlemde kaldım daha fazla açanvarsa gelsin:durdurun

Performans testi yapmak istiyosan 3dSMax kur o zorlasın sen değil ki anlıyalım...

Sunuçları da aynen caps yap onu yarıştır....

Bende diyim ki hakkaten para vermiş aletin kralını almış...

ykafanızmı güzel sizin yaw.... milletin yardım beklediği konular var .... bırakın allahesen böle işleri ...
hadi herkez iş başına biraz kafa yorun ...

Benim makine 2 tane mozilla da reset atıyo kendine :) Halinize şükredin..! Ve de öyle makineleriniz olduğu için mutlu olun :)

aslında makineyi gelin benimkiyle yarıştırın dicemde neyse ... işimiz gücümüz var .... sana 160 değil 260 yine açarım da neyse ... yardıma ihtiyacı olanlar var şu an .....

ßen ßu ProLaRI açar üStüne ßir o kadar daha AçarIM RaHat oL sen ama Şuan ProgramLar ßöLümü iLe iLgiLenmem gerek ;)

KoÇ ßurda ÇaLIŞIR Gösterdigi HaLde Ramden Yemeyen iŞLemciyi Yormayan o Kadar Pro varki Cocuk ßiLe Kanmaz ßuna :hhmanD
helal olsun sana KnowN

Geri