Beni Nasıl Bilirdiniz ? | WoLF

• Konbuyu başlatan WoLF
  • Başlangıç tarihi
Üye oldugum ilk zamanlar Atatürkçü oluşun yaptığın olgun ve mantıklı yorumlarla dikkatimi çektin. Gözlemlerime göre sağlam üyelerden biriydin. Zaman içerisinde gördüm kü düşüncelerımde hiç yanılmamışım hatta az bile düşünmüşüm. Hiç düşünmeden sırtımı dayayabileceğim , güvenebılecegım nadir kişilerden birtanesısın. Dürüst , dobra , çalışkan , bilgili ve kişiliklisin. En önemlısı yüreği çok güzel birisin..Dostuna arkadasına deger veren bırısın.Yaşını başını almış birçok üyeden daha olgun daha düşüncelısın.Her ne kadar pek denk gelemesekte artık sohbet etmekten keyıf aldıgım , birisin.
Senı tanımaktan dolayı çok mutluyum. Değer verdiğim , saygı duyduğum birisin. Efendı , yardımsever , adam gıbı adam Kemal.....Adı güzel , yüreği güzel..

Upload Canavarı Kişilikli Siyaset Manyağı Sevdiğim Birisidir :)

Sevgili Kemal sevdiklerim arasında..Çalışkan yaşına göre olgun ve sevimli.

çaLışkan,seviyeLi,yardım sever ve iyi bir upLoad ustası

Aga yanlış anlamada ben seni sürekli NOD32 ve Kaspersky için verdiğin keylerden bilirim.. İlaç gibi adamdın zamanında.. Özellikle efsane hellboy_726'nın forumu bırakmasından sonra tek kaynağımız sendin..
Onun dışında sıkı bir Atatürkçü olduğunu söyleyebilirim herkes gibi.. Bir de bi konuda görüş ayrılığına düşmüştük (siyasi olarak değil tabii kide) bunla beraber ufak bi tartışmamız olmuştu diye hatırlıyorum ama yanlışta hatırlıyor olabilirim. Herneyse epey bi yardımsever olduğunu söyleyebilirim;)

Wolf, tanıdığım ve seni anlayabildiğim kadarıyla; hiç dokunulmasını istemediğin bazı değerlerin var. Bu değerlerin zaman zaman gözünü kör edebiliyor, bunu yadırgamıyorum. Herkesin böyle dokunulmazları vardır. Koşulsuz,şartsız her üyeye yardımcı olabilmeye çalışıyor olman, içinde zerre kadar kötü niyet taşımadığının da göstergesi. Eski günlere geri dönüşte, en önemli dinamolarımızdan biri olabilmen dileğiyle... Afiyetle.

HHde gördüğüm nadir sağlam, iyi niyetli insanlardan biri :)

Geri