Benim gibi anne özlemi cekenlere...

mad_nako

New member
Reaction score
0
Sana anne, sana umutsuz bir yurt odasından yazıyorum,
Kalbimde sızın, sızım.. Yokluğunun resmine bakıyorum...
Sabredenlerden olunuz diyor Yaradan, Sabredin,
Sen hasret.. sen şefkat.. sen sabır.. sen güzelliktin...
Sensizlikteyim anne, şefkatsizliğim oldu 8 sene,
Hayat acımasız kalmadı bana ağlayacak diz, sen gelsene...
Yüreğim yanıyor anne yok kimsede sendeki şefkat,
Ağlatıyorlar oğlunu acımadan, sen yoksun diye, heyhat...
Sen olsaydın daha bir şevkle direnirdim bu acımasız hayata,
Neredesin gel artık, güç ver bendeki bitmiş takata...
Tam 8 yıl ben seni bekledim ümitsizce,
Küstüm hayata, gülmeye... sen gelmeyince...
Sana anne, sana karanlık bir yurt odasından yazıyorum,
Sen yoksun yine, gel artık, ya seni ; ya ölümü bekliyorum...

Yüreğine saGLık ;)

Çok güzel yazmışsın yaa...:(Anne sevgisi çok ayrı...Annemden ayrılsam acaba ne olurum bilmiyorum heralde bende ölümü beklerim...Gönlüne sağlık...

eLine SağLık Kardeş GüseL oLmuş ;)..

yorumlarınız için herkeze teşekkür ederim:goz: :goz: :goz: :clap

Bir Şehidin Annesine Mektubu, Her Şey Vatan İçin

i91622_trkekefenbieninlmkorkunja0.jpg

Yaşasaydım aranızda olacaktım.... Yaşasaydım sen ağlamayacaktın Anne.
***** bir kurşun anlımdan vurmasaydı, sizin gibi bayrak salacaktım
meydanlarda omuz omuza yürüyecektik..
Tıpkı serin bir sabah her şey VATAN İÇİN diyerek dağlara yürüdüğümüz kardeşlerim gibi...

Zonguldaklı teğmenim Metin gibi, Kayserili Kayhan gibi, Karamanlı İsmail gibi, Sivaslı İlhan gibi, Yozgatlı Erol gibi, Konyalı Batıkan Aydin gibi omuza omuza yürüyecektik VATAN için VATANIM içiiin.....
Kahpe kurşun anlımdan vurmasaydı sana mektup yazacaktım Anneee....
Konyalı Aydin´ı anlatacaktım sana.. Annesi ellerine kına yakıp "Git Oğul" demiş, eğer o çapulcu sürüsünden korkarsan sütünü emeğimi haram ederim demiş......
Aydın korkmadı Annee. Dağlar soğuktu silahlar ellerimize yapışıyordu ama Aydın üşümedi Annee....
Vuruldu düştü yere, teğmenim yere baktı. Karamanlı vuruldu Bayrağa baktı teğmenim. Sivaslı vurulduğunda bir şahin göğe yükseldi.....
Biz kan kardeşiydik Anneee ama can kardeşi olmak farklıydııı. Canımız Bayrakta birleşsin diye dağlara yürümüştük o sabah..Canlar BAYRAKTA birleşiyordu.....
Anneee intikamım için mi sokaklardasın...Anneee çaresizliğinden dolayı böyle iki büklüm ağlamaktasın. Üzülme topraak kokulu Anneeeem üzülmeee.....
Sen kabrime gel mezarıma gel ki melekler iniyor seni teselli için....Ben seni seyrediyorum doya doya yüzüne bakıyorum...Sende beni özleyince AY YILDIZI seyret....
Teğmenim Metin söz verdi Anneee....Kanınız Yerde Kalmayacak Dedi...Biiiz ölmedik Anne...ŞEHİTLER ÖLMEZ DERDİN ya Sen... Melekler arkadaşımız oldu. Sadece ben değil Trabzonluda burada...Aydın´ın elleri halen kınalı.....
Anneee Teğmenim Metin´e de ki " Koca bir Şehit ordusu gök yüzünde nöbet tutuyor, elleri tetikte, gözleri BAYRAKTA, nefeslerini tutmuş bekliyorlar"....
Bu topraklar tanır gökyüzü Şehitlerinin yere inişini, Çanakkale tanır, Kıbrıs semaları Şehit kokar Hala.....
Teğmenim Metin´e de ki "Bekliyorlar 30 bin canın intikam saattiniiii"!!!..... Anneee ağlama dua et ve bekleeee.. Döneceğim serin bir sabah, ellerinden öpeceğim sende kurşunun girdigi yerden öpeceksin alnımdan öpeceksin
ABİMDE ASKERDE ONU ÇOK ÖZLEDİM:( :(:(

son zamanlarda tüylerim böyle diken diken olup böyle garip olmamıştım..

TÜrk Çocuktan DÜnyayi AĞlatan Mektup ...

verildiyse özür dilerim bugün duygusallığım üzerimde

i91632_11232005112754PMScan0001.jpg

offfhh içim parçalandı wala...

günde 1 konu açma hakkın var.konu açmadan önce bölüm kurallarını okumalısın.konuların birleşti...
teşekkürler...

yüReğine SAqLIq . )
Umarım Sevdiklerine kavuSursun ..
Hersey GönLünce oLsun . )

kerti' Alıntı:
offf cok güzel yaaaa.sağolasın kardeş.benim de abim askerde.Allah hepsinin yardımcısı olsun...

amin kardeşim

yorumlarınız için herkeze çok teşekkür ederim sizlerde saoğlun

yüreğine sağlık, herkes annesinin değerini bilsin, onun değerini onu kaybetmeden anlayın...

Geri