Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
seni çok istiyorum bana birkere verirmisin desem çok kızar gidersin. ama ana tema bu. onun için seninde niyetin varsa başlayalım birşeylere. zaman ne gösterir bilinmez. bi kere öpüyüm mesela seninde hoşuna gidecek bak.
OLALIMMI?
Diyelim. Olur derse olur, olmaz derse olmaz. Zorlamayın giderse gitsin amacınızı unutmayın. Ne istediğini bilirsen laf o anda çıkar en orjinal haliyle
hep hayallerimdesin artık yanımda olmanı istiyorum..
seninle daha çok vakit geçirmek istiyorum..
seninle mekan tutalımmı...
Beni benden çok seve bilirmisin....
Seni ailemle tanıştırimi...
seni seviyorum surdan gerisi varmı....laannn...(Varoş tarzı..)
--zeynep bakarmısın
- evet
-- bısey soylemek istiyorum ama
-seni dinliyorum
-- eger birlikte oldugun bi insan yoksa, bana biraz vakit ayırabilirmisin
--bigün biyerde bişeyler içer konuşurduk
Valla Ayşe seni gördüm göreli geceleri uyuyamıyorum..Aha bak gözlerimin altına bak şiş şiş.
Seni gördüm göreli yemekten kesildim..Aha bak işte terazi burda bak 2 günde 15 kilo verdim..
Seni gördüm göreli aklıma senden başka şey girmez oldu sabahları kalkınca banyoya girmeden okula gidemez oldum.Evde temiz çamaşır kalmadı. felan falan..
Ya ben 25 yaşındayım ve hayatıma birsürü insan girdi ama hiç teklif olmadı zaten insanlar birbirlerine yakınlaşıyo zamanla ve bi bakmışsın berabersiniz.
bence önce seni seviyorum filan diyebilir sonra zaten kiz yada erkekde bende seni seviyorum filan derse o is otomatik olur yada sevgilim olurmusun yada askim olurmusun filan söylenebilir
sen : mrb nasilsin
askin : iyim tsk ederim ya sen
sen : bende iyim biraz konusabilirmiyiz
askin : tabi evet dinliorum
sen : sana karsi bi seyler hisediyorum eger erkek arkadasin yok ve kalbin bossa kiz arkadasim olurmusun
askin : tabiiiiiiiiiiiiiiiiii oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyy