Benimle Çıkarmısın yerine ne denebilir?

walla ben genelde teklif etmiyorum her konuşmada veya mesajlarda canım cicim çok tatlısın... vs diyorum. daha sonra bu canım cicimin yerini tatlım bebeğim bitanem... fln alıyor. Öyle başlıyor zaten.

Şuanda ciddi düşündüğüm bir kız arkadaşım var ve o böyle başladığı için heralde evlilik teklifi yaparsın, nikah günü alıp gelme de dedi :D

werene Canım feda wermeyene eLweda = Pp

ne biLim yawf.....yüzyüze misin msj mı yazıosun ona Göre deĞişir....eĞer msj yazıLıosa '' herşeyinLe herşeyim oLurmusun_??'' fLn...hoş oLabiLir :biggrin :biggrin :biggrin

Aşk Adamından Size Tiyo Şahsen Bana görede Öyle kardeslerim Öncelikle güzel bi konuya ayak ßastıgın için Konuyu açan arkadasa ;)
Şimdi Mesela Kızı Gördünüz cok beyeniyorsunuz Hoşlanıyorsunuz.İlk Tavsiyem Kesinlikle aracı kullanmayın çünkü kızlar için bu çok önemli..İlk sözüm Ne olur ''Aşka Dair!!'' Ben,mle çıkar mısısn_?(Hayır) --> Asıl Söz Girişini Söylüyorum.. [ Gercekten sunları söylemek gerekirse uzun zamandır seni gözlüyorum.Arada göz göze geldik inan her bakısın için ne isteseler verirdim.Ama artık yetmiyor.Bir umutki senden bir adım bekliyorum.BEni üzmeyecegine inanıyorum bu konuda.Asıl sözüm ise benim şimdi sevgilim zamanla hayat arkadasım olur musun_?İleriye dair uzun uğraşlarım var.Niyetim ciddi ;) €e ne düşünüyorsun beni tanımak mı_? Zmanla hersey Olur Unutma seni gercekten seviyorum.. ;)''

İş burda bitmiştir..Sözlerimde kesinlikle alıntı yoktur haa ;)Tecrübe konusuyo :D

arkadaşlar gerçekten benimle çıkarmısın sözü baya bi kaba oluyo artık. onun yerine gerçekten kıza bişeyler hisettiğini anladığın zaman ona yakın olmaya çalışıp güven verdikten sonra bakışlarınla anlatmaya başla ona olan ilgilini ve sevgiye dair düşüncelerini dile getir tabi haa diyince deil ortamı geldiğinde o kişi zaten seni anlar teklifin adı bile geçmez artık bi bakmışsınız ki beraber eğleniyor beraber geziyor beraber tozuyorsunuz....
birbirinize dolaylı yollarla bişeyler anlatmaya başlıyorsunuz ve aranızda tatlı mı tatlı bi elektirik tadına doyum olunmaz bi yakınlaşma hissedersiniz işte o an dediğim gibi direk olarak seni seviyorum kelimesinde başlarsanız muhakkak yüreğinizden gerisi gelir ve eliniz boş gözleriniz yaşlı kalmaz bence...

Wercenmi?=senin o minicik bacaklarının arasına girmek istiyorum:durdurun

Benimle çıkmana karr verdim :p :p :p

Nasıl ama... :D :D :D:

Benimle çıkmana karar verdim :p :p :p

Nasıl ama... :D :D :D:

BU ZAMAN MESELESİ....YANGINDAN MAL KAÇIRMAYA BENZEMEZ...
EEE SENİNDE Bİ ŞEKİLDE HİSSETTİRMEN GEREKİYOR:victory
ORASI SANA KALMIŞ,YOKSA NE FARKI OLACAK

kalbimin anahtarı olurmusun demek daha mantıklı olurdu eğer ters tepki verirsede maymuncuğu ol o zaman da diyebilirsiniz...

valla şöle diyebilirsin Hayatının şu anda yaşadığın kısmını yada geri kalanın tamamını benimle paylaşmaya ne dersin

niye söylicen ki,KSMICAN KENDİNİ AKIŞINA BIRAKCAN!!!!!

hemen olaya girme ilk başta karşısına geç ( tabi yanında kimse olmayacak ) ve gözlerinin içine anlamlı bir şekilde bakadar " gözlerin çok güzel , " lafını kullan zaten bu laftan sonrakız biras havalara girer " ay teşekkür ederim " falan der işte ozaman iş bitmiştir

" gözlerine her baktığımda heycanlanıyorum daha önce hiç böyle olmamıştım " gibi kelimeler kullan eğer onunda seni sevmesini istiyorsan bi kaç gün sevgi sözcükleri söle yukarda arkadaşlar örnekler vermiş ( tel de onu gördüğünde veya mesajla ) genelde ilgi gösterdiğinde havalara girerler ve anlatılmaz şekilde hoşlarına gider sonra birşeyi bahane ederek onu hatalı çıkararak küs ve sen den etkilenip etkilenmediğini ozaman anlarsın bira açıp müslüm dinliyolar anasını satıyım tel in çalıp açtığında romantik ayrılık parçaları çalıyorsa bilki odur ve biraz naz yaparak barış ve işte ozaman seni en az senin kadar sever artık kız senin yörüngendedir

test ettim onayladım her kıza aynı taktik çaktırma ;-) bu taktikleri herkeze vermiyorum hackhell e özel forumlarda ilk kez :D :D :D

Anlatacak cok sey var ama zaman lazım yazmak için. Mesajlarınızı okurken neler buldum neler... :)

gözlerin çok güzel veya çok tatlısın kelimesi herzaman etkiler bunu mutlaka kullanın bence..

bide sacmalayanlar var sen gercekmisin die gercek deilde napıo orda saksımı duruo:):)kendini hos göstermek isteyen bazı kazmalar var bnce yumusak davranmayalım sonra kaldırıorus biyerlerini uğras dur ....cıkmak kelimesi de süper sanki dısarı cıkar gbi gelio:goz:

en iisi nabız yoklayalım sonra atağa gecelim :victory

zamanla gelişio (senden cok hosnut oldum)zuhahahahahah

eline sağlık kardeşş

bi taktik verelim ,,,bence elini tutun ve parmağınızı avucunun içinde yuvarlak dairelerle gesdirinnn:D

Geri