Bermuda Şeytan ÜÇgenİ (akp-abd-fethullah G)

HaksizliĞa KarŞi Susan ,dİlsİz Şeytandir.h.Ş.
KÖŞesİ Olan Yaziyo İŞte

abi öle bişey söleyin inanalım sizde şaşırdınız akp ye hem abd ci diyorsunuz hemde islamcı bu nasıl oluyor çelişiyor bir karar verin

akp hükümeti sırf ülkesi için sırf çıkar olduğu için abd le yakınlaşıyor işte ülke sevgisini burdan görün kırk yıllık islamcılar ülkesi için bir anda abd ci oldu sizce bu tuhaf değilmi siz kendi ağzınızla sölüyonus yok o düşman onunla ilişkileri keselim yok bu düşman ona saldıralım türkün türkten başka dostu yoktur ya çıkarın için gavurla anlaşacaksın yada kendin çalışıp kendin kazanacaksın osmanlı gibi şu anda akp hükümeti gavurdan ( abd ) ne koparsam kardır diyor

okadar hükümet başa gelmeden önce imf yi türkiyeden kaldıracaz baş örtüsüne sorun bulacaz yok abd emperyalizmini kaldrtacaz hepside şu ana kadar iktidar olduklarında abd uşağı olup imf nin eline bakıyor

ancak MUSTAFA KEMAL gibi biri çıkacak TÜM HAYİNLERİ SINIRDIŞI EDECEK OLUP BİTECEK

orda koskoca pkaka dururken adamlar cumhuriyet elden gidiyoır die islama saldırıyorlar

islamdan zarar gelmez zarar gavurdan gelir ve geliyor
gavur gelip veriyor pkaka ya silahı
sonra türkiyeye veriyor f-16 ları hadi çarpışın
sonra adamlar oturup çekirdeklen olanı biteni izliyor

bide bu türk ordusu kuzey ırağa neden girmiyor lafları var

kardeşim siz okadar TSK görevlisinden istihbaratçısından komutanından paşasından daha iyimi bileceksiniz ne zaman girmesi gerektiğini

adamlar bişey biliyorda yapmıyor operasyonu türk ordusunun gücünden kimsenin kuşkusu yok

az kaldı bi gün kıbrıs gibi patlar TSK alır kerküğü erbili abd nin çıtı bile çıkmaz bakın ne biçim aldı kıbrısı türkler böyledir " durur durur turnayı gözünden vurur "

sabır...

Bana Bak Bacilarimiz BaŞlarini AÇtiran Sİz DeĞİl Mİsİnİz Adamlar Kapatmak İÇİn UĞraŞiyorlar Ünİversİte Kapilarindan DÖnen BaÇilarimizin BaŞlari Bu YÜzden EĞİk İŞte Sİzler YÜzÜnden. Onlara Okuma Firsati SaĞlamaya ÇaliŞan Bİrİmİ İslamİt DÜŞmani Yoksa Sİzİn Gİbİ Bacilarimizin Namusuna GÖz Dİkenler Mİİ???...

Anladin Sen Onu...

Arkadaşlar bu hükümetin her yaptigini, her politikasini hiç kimse çikip %100 destekliyorum diyemez herkesin yanlişlari başarisizliklari olabilir.Ancak ben partinin tüm yaptiklarinda +'larin -'lerden çok olmasina bakarim bu oranda + ne kadar fazla ise hükümet o kadar iyidir.Çıkıp Ak parti hükümetinin bazi politikalarini eleştiriyorlar ben bi tarafimi zorlayacak olsam en refah en gelişmiş ülkelerde bile eleştirilecek birşeyler bulurum. O yüzden eleştirirken geniş bir şekilde olaylara bakmayi deneyin kişisel begenmezliginizi basit bir olayi alinti göstererek "bunlar tukaka" demeyin, dersenizde zaten bu sizin cahilliginizi gösterir başka birşeyi degil.

Birde dikkat edin; Hükümeti o kadar saçma şekilde ve tutarsiz eleştiriyorlarki kendi kendilerini yalanladiklarinin hiç farkinda degiller.Dikkat edin haberlere, gazetelere... Geçen Ortadogu gazetesi manşet atti: AKP kiliseleri tamir ettiriyor,cami ve kur'an kurslarini kapatiyor" diye oysa cumhuriyet gazetesi hükümeti dinci olmakla şeriat'ı getirmekle suçlamiyormu; yada mhp AK partiyi ABD uşagi görürken başkalari tam tersi ülkeyi iran ve suriye'ye yaklaştirip ABD'den uzaklaştirdigini söylemiyormu. Bunlara ben sadece o da yalan bu da yalan var birazda sen oyalan diyorum.
Şu anki ülkemin en büyük problemi demokrasi yanlilari ile statükocu,devletçi,darbeci mücadelesidir. Tarafinizi seçin AK parti ile daha fazla demokrasi yada CHP ve genelkurmay ile statükocu baskıcı devletçilik...

Yaşasin Demokrasi, herkes için demokrasi...Tam demokrasi!!!​

Fethullah gülen hocaefendi bir sohbetinde kendisini dinlemeye gelen kişileri bazı basın mensuplarınca fethullahçı diye nitelendirmesine şöyle demişdi. Ben bir müslümanın kapısına kul olamamki kendimi üstün gösteripde fanatik topluyayım etrafıma. vs vs vs şimdi sende paris hiltonun kimle yattığını Eda Taşpınarın hangi davetde hangi elbiseyi giydiğini ve ünlülerin polemikleri ile dolu bi gazetenin uydurduğu haberi kopya edip yapıştırmışsın. akp ve diğer siyasetçiler beni ilgilendirmiyo ama rahatsızlığından dolayı abd de tedavi olan birininde durduk yere gühanını alma iyice tanımadan bilmedende yorumlama

akp nin dinci ve gerici politikaları görmezden gelebilirsiniz ama amerikan kuklası olmadığını söylemeye kalkmayın dünyayı kendinize güldürmeyin

Ruhuna El Fatİha

Patrie*' Alıntı:
Akp Ye Dua Edİn Be !

Bu Şartlarda O Kadar Kaldirdi Bu TÜrkİye'yİ, Yillik Gelİrİ Ne Kadar YÜkselttİ O Kadar Şey Yapti Yaziklar Olsun ;)

Sİzİn Beynİnİz YikanmiŞ Sonra Anlayacaksiniz Bu Sİyasİ GÖrÜŞlerİ...

Allah Yardimciniz Olsun

Kesinlikle haklısın o kadar çok ŞEY yaptı ki...
Hatta kameralar önünde "şeyini şey ettiğimin şeyi" demeyi bile başardı.
Tırnak içinde yazılı olan ifade T.B.M.M. başkanından alıntıdır.
Ne mutlu beyni yıkanmış arkadaşlara! Anladık biz onu.

Gerçekler zamanla anlaşılacak...
kimin gerçek müsliüman,
kimin gerçek türk,
kimin yahudi,
kimin sabetaist...
ve az kaldı..

sadece 7 yıl geçmiş :durdurun o günki kıllar büyümüş ormana dönüşmüş ama bir deli ormanı ateşe vermiş ve kılların hepsi götlerinin korkusuna kapılmış :durdurun listeye ilave olarak kimlerin bir birlerine hainlik yaptığı mesajı da eklenebilir

Buda yalanci CHP lilere kapak olsun darbnecilerin kuyruklari buyrun okuyun
Aziz Nesin söylüyor ben degil,
kime söylüyor okuyun CHP ye oda chp liydi sonucta
------------
Ey Türk Faşisti!
Birinci vazifen Türk matbaalarını yıkmak, makineleri ısırmak, demirleri dişleyip duvarlara saldırmaktır. Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegane temeli, gazeteleri çamurlara serip, üzerlerinde ağzın köpürünceye kadar tepinmektir. Bu temel partinin hazinesidir..

Bir gün nümayiş yapmak için emir alırsan, bütün polisleri yanı başında bulacaksın.
Meydanlarda, kitaplarını yaktığın, namuslu insanlar, bütün dünyada eşi emsali görülmemiş şekilde işkenceye tabi tutulabilirler. Emniyet müdürlüğümüzde dövülebilir. Demir ahmet tarafından sövülebilir. Bütün malları mülkleri zaptedilmiş, matbaaları yakılmış, gazeteleri kapatılmış, evleri tarumar edilmiş , çoluk-çocuğu dağıtılmış , haneleri işgal, kendileri perişan edilmiş olabilir.
Bütün bu şartlardan daha elim ve daha vahim olmak üzere, Amerika’dan borç dahi alınabilir. hatta bu borç alınan paralar ziyafetlerde yenebilir.
Ey faşist yumurcakları ! İşte bu ahval ve şerait içinde dahi bütün bu yapılanları kafi görmeden, vazifen matbaaları yıkmak, makineleri ısırmak, namuslu vatanperverleri parçalamaktır. Muhtaç olduğun kazma, balta halk partisinin ambarlarında mevcuttur..’
Zincirli Hürriyet sayı -1 / 5 şubat 1948

ne anladın la şu aziz nesin yazısından merak ediyorum .. açıklayıver bi zahmet..

Geri