Bermuda Şeytan üçgenin sırrı çözüldü!!

valla o baloncuğun okyanustaki geminin altıdan çıkmasını hayal edince ürperdim
birden boşluğa düşen bi gemi.manyak bişi yaa

Ben iki teoriye de sıcak bakmıyorum. Lakin kendi teorim de yok.

arkadaşım dogalgaz değil de kükürt gazı olarak biliyordum ben onu

vay anasını bn sanıyordum ki manyetik dalgalrın işi çok biligi için

xoyunbazx' Alıntı:
arkadas bu yaptıgın açıklamalar çok ilginç ama ben pek bunlara inanmıyorum. 20 yıla asgın bir süredir bu bölgede arastırma yapılıyor. ve senin vermiş oldugun arastırma sonuçları bir kaç yıla dayanıyor 20 yıldır orada bir gaz kütlesi oldugunu bulabilecek hiç bir teknolojik alet yok mu?
bilim bile doga karsısında çaresiz kalmamak için bazen beyaz yalanlar sunar bunu çogu konuda çok kez gördüm. sunu da bilmeni isterim ki orada olan tuhaf olaylarları insan üstü bir varlıga baglamıyorum katiyen bir bilimsel açıklaması olmalı ama o bilimsel açıklama bu degil...
paylasımın için teşekkür ederim.

arkadaşım tamamen sana katılıyorum.Kesinlikle orda bilinmesini istemedikleri bişeyler var veya çözemedikleri fakat olabilirliği tehlike ve merak uyandırıcı şeyler .Bence sadece az da olsa buradan bu ilgiyi kesmek amacındalar.o kadar çok araştırdım bu açıklamadan daha mantıklı 100 lerce açıklama var.ve daha inandırıcılar. bunlar yine insanları aptal yerine koyuyor.Madem gaz çıkıyo niye başka yerlerde olmuyo Koskoca okyanuslarda bi ordamı çıkıyo öle olsaydı petrol ve doğalgaz sondaları orada yığılı olurdu.özelikle amerika şimdiye orayı kuruttudu. Bence hepsi fasa fiso.Boş verin inanmayın gitsi.

paylaşımın için teşekkürler dostum...

merka ettıgım bır konuydu acıklaman ıcın tesekkurler ama yıne de bukadar kolay gibi gelmiyor ınsana kaybolan gemılerın yıllar sonra gelen yardım cagrısı nasıl acıklanıcak.

kardeş saolasın bilgilendirdiin için. am ilerde belkide bu tezde yeni bilgilerin bulunması ile çürüyecektir.

2 ucaklar hawanın kaldırma gucuylemi gidio :D:D:D:D:D:D sacma we sallama

ilginç ne kadar doğrudur bilinmez paylaşım için sağ ol

Fizikçimden bir rivayet : Mısırda olan piramidler günümüz teklonojisinde bile çok sağlıklı yapılamaz ve piramidelerden yola çıkarak tarih öncesinde teklonojinin bu güne nazaran dahada gelişmiş olduğu fakat bir doğa olayı sonucu herşeyin silindiğini anlatıyor ve bermuda üçgeninide şöyle izah ediyor
Doğa üstü felaketten tek kurtulan kabile teknolojilerini kullanarak su altında bir yaşama alanı inşa ediyorlar ve bu teknolojiyi kimse öğrenmesin diye teknolojileri sayesinde yakın yerlerindeki canlıları yok edicek yollar geliştiriyorlar ve uzun süre bunu yapmaya dewam ediyorlar . tabiki bu bir rivayet ama herşey mümkün dimi belki kayıp şehir atlantis diye bir yer gerçekten war.

Geri