Öncelikle büyük büyük yazmana gerek yok kör değiliz ve yaptığım yorum zoruna gitmiş olacakki kalkıp hemen yorummu bu falan filan diyorsun neyse onu geçelim ,
seçimden hemen önce beylikdüzünün yarısını esenyurta bağlayıp aşırı dinci ihlas marmaryı da beylikdüzüne bağlayıp "ki ihlas marmarada her zaman akp saadet çekişmesi olmuştur saadet genelde önde çıkmıştır" haksızlığın şaibenin en güzelini bastıra bastıra göstere göstere yaptı zaten akp ve buna rağmen beylikdüzünde galip gelemedi ve sonuçların a itiraz ettiler ama ikinci sayımda her ne olduysa ilkinde 500 küsür fark atan Chp 300 oy geride kaldı bak sen şu allahın işine bu sefer ne oldu ? Chp liler itiraz etti veee bu itiraz kabul edilmedi : ) Ayrıca Chp nin kazandığı büyükçekmece belediyesi ile ilgili akp iki defa itiraz etti ve ikiside kabul edildi 1 hafta sonra ilk giride de sözü edildiği gibi beylikdüzünün oyları çeşitli ilçelerde tahrip edilmiş şekilde bulundu.
Yani planlı programlı herşey haa sen şimdi yine karşı cıkarsın ama napalım idare edeceksin artık tek akıllı sensın biz cahiliz : )
Bu arada seninle tartısmak falanda istemiyorum çünkü sinirleniyorum beni boşver sen başkasından alıntı yap oke ?
selametle..