Beylikdüzü seçimi ‘hileli’ çıktı

yan gitti çamura battı.. öyle olmasaydı zaten siz iktidardınız.. polise güvenme ,askere güven olmadı iktidar AYM ye güven. o da olmadı avrupa insan haklarına güven.. ben olsam şimdiden sonra A İ H M ye başvururdum.bir umut ordan iktidar çıkabilir chp ye.

bu yorummu şimdi?

nasıl yani halk ne oy veririse versin sonuçları kim belirliyor?

halk chp ye verdide akp -msp-bbp mi engelledi iktidarınızı?

alamadığın oyun ardından bu halk zaten kör cahildir bişey bilmez, göbeğini kaşıyan adamlarla benim oyum bir olurmu diyen zihniyete bu halk oy verdide birileri engelmi oldu?

hayal dünyasından çıkın birazda bu millet neden sola itibar etmez onu araştırın.. hem millete söv -değerine hakaret et hemde halk bize verse bile diye kendini kandır.. halk sizi 60 yıl önce unuttu hemde hard disktten silerek..

Öncelikle büyük büyük yazmana gerek yok kör değiliz ve yaptığım yorum zoruna gitmiş olacakki kalkıp hemen yorummu bu falan filan diyorsun neyse onu geçelim ,

seçimden hemen önce beylikdüzünün yarısını esenyurta bağlayıp aşırı dinci ihlas marmaryı da beylikdüzüne bağlayıp "ki ihlas marmarada her zaman akp saadet çekişmesi olmuştur saadet genelde önde çıkmıştır" haksızlığın şaibenin en güzelini bastıra bastıra göstere göstere yaptı zaten akp ve buna rağmen beylikdüzünde galip gelemedi ve sonuçların a itiraz ettiler ama ikinci sayımda her ne olduysa ilkinde 500 küsür fark atan Chp 300 oy geride kaldı bak sen şu allahın işine bu sefer ne oldu ? Chp liler itiraz etti veee bu itiraz kabul edilmedi : ) Ayrıca Chp nin kazandığı büyükçekmece belediyesi ile ilgili akp iki defa itiraz etti ve ikiside kabul edildi 1 hafta sonra ilk giride de sözü edildiği gibi beylikdüzünün oyları çeşitli ilçelerde tahrip edilmiş şekilde bulundu.

Yani planlı programlı herşey haa sen şimdi yine karşı cıkarsın ama napalım idare edeceksin artık tek akıllı sensın biz cahiliz : )

Bu arada seninle tartısmak falanda istemiyorum çünkü sinirleniyorum beni boşver sen başkasından alıntı yap oke ?

selametle..

Öncelikle büyük büyük yazmana gerek yok kör değiliz ve yaptığım yorum zoruna gitmiş olacakki kalkıp hemen yorummu bu falan filan diyorsun neyse onu geçelim ,

seçimden hemen önce beylikdüzünün yarısını esenyurta bağlayıp aşırı dinci ihlas marmaryı da beylikdüzüne bağlayıp "ki ihlas marmarada her zaman akp saadet çekişmesi olmuştur saadet genelde önde çıkmıştır" haksızlığın şaibenin en güzelini bastıra bastıra göstere göstere yaptı zaten akp ve buna rağmen beylikdüzünde galip gelemedi ve sonuçların a itiraz ettiler ama ikinci sayımda her ne olduysa ilkinde 500 küsür fark atan Chp 300 oy geride kaldı bak sen şu allahın işine bu sefer ne oldu ? Chp liler itiraz etti veee bu itiraz kabul edilmedi : ) Ayrıca Chp nin kazandığı büyükçekmece belediyesi ile ilgili akp iki defa itiraz etti ve ikiside kabul edildi 1 hafta sonra ilk giride de sözü edildiği gibi beylikdüzünün oyları çeşitli ilçelerde tahrip edilmiş şekilde bulundu.

Yani planlı programlı herşey haa sen şimdi yine karşı cıkarsın ama napalım idare edeceksin artık tek akıllı sensın biz cahiliz : )

Bu arada seninle tartısmak falanda istemiyorum çünkü sinirleniyorum beni boşver sen başkasından alıntı yap oke ?

selametle..

300 den Fazla Oyla Geride Kaldı Demişsinde Hatırladıgım Kadarıyla 1500 Küsürdü Oy Farkı. Bu Kadar Farkta Dolandırıcılıkla Olmaz Sanırım.

Birde Şöyle Bişey Söylicem Yaşadıgım Şehirde 2000 Oy Farkıyla AKP Kaybetti. Böyle Gücü Olan Birileri İlçe Yerine Vilayeti Almak İstemezlermi ?

300 den Fazla Oyla Geride Kaldı Demişsinde Hatırladıgım Kadarıyla 1500 Küsürdü Oy Farkı. Bu Kadar Farkta Dolandırıcılıkla Olmaz Sanırım.

Birde Şöyle Bişey Söylicem Yaşadıgım Şehirde 2000 Oy Farkıyla AKP Kaybetti. Böyle Gücü Olan Birileri İlçe Yerine Vilayeti Almak İstemezlermi ?

Kaleyi içten feth etmek dururken neden vilayet alarak kendilerini egale etsinlerki ? İsteseler onuda yaparlar hiç merak etme sen ama önemli olan yavaş yavaş yapmak ki belli olmasın ..

Kaleyi içten feth etmek dururken neden vilayet alarak kendilerini egale etsinlerki ? İsteseler onuda yaparlar hiç merak etme sen ama önemli olan yavaş yavaş yapmak ki belli olmasın ..

Yavaş Yavaş Yapmalarına Gerek Yokki Zaten Bi Önceki Dönemde Belediye AKP nin di. Yani Yapmış Olsalardı Kime Fark Etmezdi. Demekki Yanar Döner Bişey Yok.

Yavaş Yavaş Yapmalarına Gerek Yokki Zaten Bi Önceki Dönemde Belediye AKP nin di. Yani Yapmış Olsalardı Kime Fark Etmezdi. Demekki Yanar Döner Bişey Yok.

Zaten kimse farketmediği için yanar döner bişey yok ..

Öyle Sanırım =)

Birde Bu Yazılanlarda Okudum Sadece Beylikdüzüyle İlgili Değil Genel Olarak Oy Pusulalarının Yerlere Atılması Olayına Çok Gülüyorum. Bu Oyların Tutuldugu Yerlerin Kapısında Her Partiden 5 - 10 Adam Durmuyormu. Bu Oylar Yerlere Saçılırken Bu Adamlar Nerde.

Ya Körler Ya Satılmışlar O Zaman.

Körlerse Sorun Yok Ama Satın Alınmışlarsa Kötü.

o zaman yazılanları iyi okuyacaksın... taşladığın yerde ne denmiş iyi bakacaksın.. sataşmadan önce iyi taratacaksın.. biz ne seçimler gördük-duyduk diye basa basa yazmışım.. senin okuma kıtlığın varsa ben ne yapayım...hesaplamaya girmeden önce okuduğunu iyi süzmelisin..

Benden alıp yapıp cevap yazıyorsan yarısını alıp yarısını bırakma

tamamını al

tüm mesajlarını oku ukalalık kokuyor

ilk mektep talabesine sorsan liseyi bitiren bile anlar sen idrak edemiyosrsun gibi post kasıp duruyorsun

demek ki seni bir izah kıtlığın var karşında forum userlerini %80 salak ve anlama özürlü sana göre hatta yazabildikleri halde okuyamıyorlar

Ne büyüksün sen abi ?

Geri