Beyniniz kaç yaşında?

ahanda tam buldu valla 24 çıktı :D

Şimdide 26 altı düyo 2 dk da beynim 11 yaş gençleşti..

20 yaşındayım 35 dedi çıktı eleman :) Güzel bir geyik teşekkürler.

ilkinde 36 ikincisinde 27 cıktı anlamadım 23um biraz daha denemeliyim heralde:D:D

15 yaşındayım normalde 36 dedi bu yha:)

21 yaşındayım 23 dedi normal mi yani?
konuyu açan arkadaş bi de nasıl yorumlamamız gerektiğini yazarsa güzel olacak...
teşekkürler

21 yaşındayım 23 dedi normal mi yani?
konuyu açan arkadaş bi de nasıl yorumlamamız gerektiğini yazarsa güzel olacak...
teşekkürler

hemen ben sana yol gosterıyım aslında yasınla cok da alakalı dııl hafızanın ne kadar kuvvetlı olduğuyle ılgılı bısey yorumlara gore tek 20 yapan benım ama buna rağmen 16 yasındayım yanı asıl yasınla ''cok fazla'' alakalı değil ama elbet 40 yasındakı bırıyle 20lık gencın de hafızasında fark olucak bu arada senın kı gayet ıyı merak etme:goz:

37:D yanlış Hesapladı Hem resımlerı Iyı GörmüYorsun kı:D

Tabi yaş ilerledikçe resimler iyi görünmemeye başlayacak. Bu normaldir. Ben 35 yaşındayım yakalayabildiğim en iyi skor şimdilik 32 falan. Yorumları okuyorum. 20 yapan bile var.

Arkadaşlar anladığım kadarıyla beyin yıprandıkça hafıza gücü de azalıyor hepsi bu. Kimisinin beyni yaşına göre daha yaşlı kimisi daha genç. Konsantre olayını da unutmamak lazım.

yaşım 18 ama beynim 40 yaşında :D tabi uykulu olduğum için yoksa hiç yanlış yapmazdım yanii :p

yaa bakıyorumda herkesin beyin yaşı normal yaşından büyük çıkmış bir tek bende mi küçük çıktı yaaa yaş 30 beyin yaşı 20 çıktı alla alla kafayı yicem şimdi :p

Geri