beyniniz ne kadar yorgun veya da berrak

yunuslardan 8tanesini gördüm. resimdeki çiftin kolları ve ayak aralarındaki siyah gölgelere dikkatlice bir bakın hala göremediyseniz ne diyeyim ben size.......

Yunuslar orda hem de bi sürü varrr..

birincisi dönüyor doırudur dierinde 9 tane yunus var

kadın gibi gördüğün şeyin şeyindeki 2 gölgeye bak :) ne onlar :) dierleride kol kısımlarında

aq bende yunus felan görmedim.herkesin aklı s3x te :D:D:D:D

:p yazılan msjları okumak hoşuma gidiyor çok eğleniyorum herkeze teşekkürler:clap

pitgiz' Alıntı:
:p yazılan msjları okumak hoşuma gidiyor çok eğleniyorum herkeze teşekkürler:clap
cidden bende yazilan mesajlaa bakip bakip egleniyorum baya geyik millet

yunusları 3 snden geç gördüm delimiyim

gercektnen cok ilginc yaaa kafayı yiğcem...

SAHRANİL' Alıntı:
orda yunus falan yok ya.olsa görmüycezmi.yok tabe.göremiyorum yarım saatir bakıyorum kör olcam ya

yok yok walla yunuslar war ben 7 tane görebildim :)

istersen nerde olduklarını söyliyim zaten ilk 2 taneyi görünce farketmeye başlıyosun ama bu arada hala o resimler hareket ediyo yaw :saskin

arfy' Alıntı:
yafffrum yaa eğer tatiLden doLayı sewişen bi çift görsem kendimi görürdüm (:)

halısın dai ama gerçekten bende baya baktım hala sevişiyorlar :durdurun

freemitnick' Alıntı:
bakmıom ama hala dönüyolar

dai senin dediğin gibi zaten paso dönüyor bunlar durmuyor ki okurken bile dönüyorlar :):):)

Evet yunuslar var onları gördüm ama nesneler dönüyor :) Ben muallaktayım sanırım :D

arkadaşlar dikkatli bakarsanız tam 9 tane yunus oracık da duruyo lütfen dikkat edin biraz daha:)

benim kafada qitmiş ya yunus munus yoq arkadas yuvarLaklarda fıLdır fıLdır mübarek:saskin :vur bende bi sorun oLdunu biliodum ztn..:vur

Geri