Bi Amerika'lı bi İngiliz bi de Irak'lı...

nozz

New member
Reaction score
0
Bi Amerika'lı bi İngiliz bi de Irak'lı asker Irak'ta bir barda oturup demlenirler. İngiliz kafayı iyi bulunca elindeki içki şişesini havaya atar ve ateş edip dolu şişeyi havada vurup kırar. Herkes şaşkın bakıp neden yaptın deyince ingiliz "biz" der "çok zengin bir milletiz bizde içki çoookkk biz bir yudum aldığımız içkiden bir daha içmeyiz." der.

Bir süre sonra Amerikalı elindeki dolu içki şişesini havaya atıp ateş ederek kırar. Sonra da elindeki silahı yere vurup kırar. Bardaki herkes şaşkın bakınca amerikalı "Bizde içki de, şişe de, mermi de çooooook. Biz bir yudum içtiğimiz şişeden bir daha içmez, bir mermi attığımız silahla bir daha atış yapmayız der. " der.

Biraz daha zamen geçer artık Irak'lı da kafayı bulmuştur. Belinden silahını çıkarıp Amerikalıyı ve İngilizi vurur. Bardaki herkes naaptın? diye ayaklanınca " Bizde bunlardan çoooookkk biz bir içtiğimiz İngiliz veya Amerikalı ile bi daha içki içmeyiz" der..:D

kardesim kusura bakma yazdıgın sey ole degil yanlıs ama benimkide yanlıs olabilir iyi araştıralım saygılarımla

cyfts' Alıntı:
helal olsun ırak lıya bunu keşke kuzey ırak tada real olarak uygulasalar ..
uygulamaya çalışıyorlar zaten güçleri nisbetince işin şakası kimse ölmesin ama şunu da yazayım Atatürk Cumhuriyet kurulduktan sonra Dolma bahçe sarayında Resepsiyon vermiş ve orda bulunan İngiliz askeri ateşesi önderimize ters ter bakıyormuş merak etmiş sordurmuş "neden bakıyor böyle diye demişler babası çanakkalede ölmüş Atatürk cevaben befendiye sorarmısınız babası çanakkalede ne geziyormuş" öldürmek iyi bişe değil ama Amerikalılar ne geziyor orda

iyi yapmıs walla ben olsam bende öle yapardım...

Geri