Bi Bakın Lütfen Herkes!! Konu açmakla bitmemeli beyler !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

WARTOX

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar bazı arkadaşlar konu açıyolar ama konularına sahip çıkmıyolar! Konu açan bilgi veren program veren herkese teşekkür ediyorum ama lütfen konularına sahip çıksınlar! Sahip çıksınlar demekle anlatmak istediğim;
-Lütfen konuyu açtıkdan sonra hemen çıkmayın biraz bakın sorusu olan yardım isteyen var mı??
-Lütfen açtığınız konuya 1 hafta fln arasıra bi bakın! Soruları yanıtlayın!
-Konuyu werdim ben gerisi beni ilgilendirmez soruları fln varsa p.m. atsın demeyin çünkü genellikle sorunlar ortak oluyo we siz bunun cevabını 1 kez foruma yazarsanız 100 lerce kişi yararlanır ve dökümanınıza da katkısı olur!

bunları yazmamın nedeni son zamanlarda bu tip olaylarla sık karşılaşmam! Yalnız herkes üstüne alınmasın zaten bunu yapan kişiler kendini bilir! Sözüm onlara LÜTFEN KONUNUZA SAHİP ÇIKIN
Teşekkürler Herkese Saygılar

Allah'ım ya delirecem bu forumda da dakka bir gol bir. Kimmiş ilgilenmeyen ayıklayalım

sOrUnLu' Alıntı:
Allah'ım ya delirecem bu forumda da dakka bir gol bir. Kimmiş ilgilenmeyen ayıklayalım

Belki biri benim Mesela bugun verdiğim programın nasıl çalıştığını vermedim çünkü alanım değil sadece istenilen programı aradım buldum.. :)

Evet bencede var bir nedeni :) Yazdığım her mesaja bir soru gelirse burası sohbet alanı olur...Geniş bilgi verildi zaten daha geniş bilgi istiyorsa pm den ulaşsın burası sohbet alanı değil

http://www.hackhell.com/forum/showthread.php?t=528
buyrun post Ben üstüme alınmıyorum ama bu tür bir olaydada üst üste mesaj atmanın bir yararı yok bence

banada oluyor adam diyor şu filmin şu parçası eksik ben fimi seyretmemişim ve vermişim olur böyle vakalar ama söylemekte yarar var bilmiyorum seyretmedim şeklinde her bi bku bileceğiz diye bir durum yok .. no problem userlarda yardımını mutlaka bekliyoruz büyüyeceğiz yavaş yavaş 2 hafta sonra inş 1000 üye ;)

yaw SORUNLU sen zati çok ilgilenion sözüm ilgilenmeyenlere dedim ya işte yine o ilgilenmiyenler yine ilgilenmiolar we burda yoklarrr!! Yok seven sanada diil sözüm !! Bazıları direkt bilmemne die verio diosun neye yarar cevap yokk ?? sorarson başka bişi cevap yok kastım bu abi yaww!!

WARTOX' Alıntı:
yaw SORUNLU sen zati çok ilgilenion sözüm ilgilenmeyenlere dedim ya işte yine o ilgilenmiyenler yine ilgilenmiolar we burda yoklarrr!! Yok seven sanada diil sözüm !! Bazıları direkt bilmemne die verio diosun neye yarar cevap yokk ?? sorarson başka bişi cevap yok kastım bu abi yaww!!

Ehae burda yoklarsa daha ne açıpta sinir geriyon ehae :D

valla bir kac gun benıde maruz görün forumla ılgılendıgım ıcın ne konu nede msjlara bakabılıyorum...

Ehae dark sen forumu kuruyon daha ne etçen forumda bırakta bizde msgları yazalım :D

Dark_Angel' Alıntı:
valla bir kac gun benıde maruz görün forumla ılgılendıgım ıcın ne konu nede msjlara bakabılıyorum...
İlgilenmen yeter DARK yaww !! Yaw bide SORUNLU harbi SORUNLUSUN haa :D abi belki adamlar görür de bidaha dikkat eder die açtım ama nerdeee zati hep ilgilenenler warr yine :D

sorunun cozum bulamamasına sevındım
aslında sorunuda anlamadım ya nese
zaten o adamlar dıye bahsı gecenlerde yoksa bana musade ben bu konuyu bı kapatım bıdaha acılmasın :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri