Bi Durgunluk'mu Var..

sanırsam siyaset çok zarar verdi bunu da göz önünde bulundurmak lazım

hakLısın,siyaset böLümü siteye çok zarar veriyo..PayLaşım yapan karşıt görüşLüyse mesajına teşekkür ediLmiyor,yorum yapıLmıyor,mod adayıysa desteklenmiyor hatta aleyhine kampanya yürütüLüyor..

Daha önce defaLarca söyLedim.Yönetimin en başta bu soruna bir çare buLması Lazım.Çünkü siyasi görüşü ağırLık kazanan yani siyasi grupLaşanLar sitede beLirgin roL oynuyor.Bu apaçık ortada maaLesef..

Sözüm mecListen dışarı.Umarım bu soruna bir an evveL çözüm buLunur..

sanırsam siyaset çok zarar verdi bunu da göz önünde bulundurmak lazım

Siyaset bölümü siteye ne gibi bir zarar verdi merak ediyorum.

Bilakis, bence siteyi sağlamlaştırdı siyaset bölümü, olmasaydı millet programını indirip çıkardı, bence siyaset bölümü sitedeki hareketliliği daimi hale getirdi, he, ben siyaset bölümü çok iyi gidiyor mu diyorum, hayır, tabii ki de ele alınması gereken hususlar var. Ama siyaset bölümünün siteye zarar verdiği görüşüne katılmıyorum.

hakLısın,siyaset böLümü siteye çok zarar veriyo..PayLaşım yapan karşıt görüşLüyse mesajına teşekkür ediLmiyor,yorum yapıLmıyor,mod adayıysa desteklenmiyor hatta aleyhine kampanya yürütüLüyor..

Daha önce defaLarca söyLedim.Yönetimin en başta bu soruna bir çare buLması Lazım.Çünkü siyasi görüşü ağırLık kazanan yani siyasi grupLaşanLar sitede beLirgin roL oynuyor.Bu apaçık ortada maaLesef..

Sözüm mecListen dışarı.Umarım bu soruna bir an evveL çözüm buLunur..

bence herkesin aynı düşündüğü bir yer; (siyasi ve politika) ortamda olanaksız birşey illaki muhalefet çıkıcak burda önemli olan tartışmak yani tartışabilmek o bölüm zaten o amaçla açılmış bir bölüm lakin salakça değil bildiklerine dayanarak ve karşı taraftaki insanı A partli B partili değilde genel anlamda tartışmak lazım ve bunu biz sağlayabiliriz kanaatindeyim..

normalde eski konulara bazen göz atarımda yhaf teşekkür sayısından sayfayı aşağı getir getir bitmiyor. Ama şimdilerde en fazla 10 teşekkürlü konu zor bulunur.

4 yıldır bu foruma üyeyim 4 yıldır da bu teşekkür konusunda şikayet gelir, serzeniş gelir..

bilinçli user gelir konunu okur teşekkürünü de yapar yorumunu da..zaten teşekkür edenler de forumun bilinen tanınan üyeleri..teşekkür sayıları, konuya kimin ne gözle baktığının belirtisidir bence..

birde diğer taraftan bakalım olaya..

konu açarlar, altına da

''teşekkür etmeyen teşekkürsüz kalsın'', ''bir teşekkürü çok görmeyin'', ''bir teşekkür edersiniz heralde'' gibi ifadeler yazıyorlar..(ilk konularımdan birinde bende o görgüsüzlüğü yapmıştım ayrıca)

ne bu teşekkür dilenciliği yaa..o yazıları hangi konuda gördüysem inadına teşekkür etmedim etmiycem de..

ben buraya geliyorum çünkü eğleniyorum, alışkanlık oldu..bu forumu bu ortamı seviyorum..girmezsem çoğu üye gibi bende rahat edemiyorum..

bence durgunluk genel anlamda var (gerçi son zamanlarda yapılan yeni uygulamalar birazcık hareketlendirdi forumu..umarım devam eder) yoksa sadece teşekkür ve görüntülenme sayısıyla ilgili bir durgunluktan bahsedemem..

Gєηco;5159954' Alıntı:
bence herkesin aynı düşündüğü bir yer; (siyasi ve politika) ortamda olanaksız birşey illaki muhalefet çıkıcak burda önemli olan tartışmak yani tartışabilmek o bölüm zaten o amaçla açılmış bir bölüm lakin salakça değil bildiklerine dayanarak ve karşı taraftaki insanı A partli B partili değilde genel anlamda tartışmak lazım ve bunu biz sağlayabiliriz kanaatindeyim..

O biraz zor işte..MeclistekiLer anLaşamadıktan sonra hackhell siyasi yorumcuLarının anLaşması imkansız.Neden diyeceksiniz;siyasi bir lider veya köşe yazarı sağLıksız konuşmaLar yapıyo ondan sonra siyaset böLümünde gereksiz tartışmaLar başLıyor..Dikkat ederseniz banLanma oLayı en çok siyaset böLümünde oLuyo.Sanırım bu en büyük kanıt..

SürekLi siyaset böLümünde oLanLar için bir sorun yok.Ama siyaset böLümünden çıkıpda forumda başka böLümLere girdiğinde böyLe bir tabLo ortaya çıkıyor.Gerçi bunda keskin konuşmaLarın payı da var ama siyaset böLümüne giren de sus pus oLamıyo işte.Sonuçta üLke meseLeLeri var işin içinde..

SöyLedikLerim siyaset böLüyLe iLgiLi oLanLar içindi.SiyasetLe aLakası oLmayanın herhangi bir sorunu oLmuyo tabi..Ama payLaşım,emeğe saygı,teşekkür etme gibi meseLeLer siyasi görüşüne göre biçim aLabiLiyor.Tabiki böyLe oLmasını kimse istemez ama durum böyLe maaLesef..

4 yıldır bu foruma üyeyim 4 yıldır da bu teşekkür konusunda şikayet gelir, serzeniş gelir..

bilinçli user gelir konunu okur teşekkürünü de yapar yorumunu da..zaten teşekkür edenler de forumun bilinen tanınan üyeleri..teşekkür sayıları, konuya kimin ne gözle baktığının belirtisidir bence..

birde diğer taraftan bakalım olaya..

konu açarlar, altına da

''teşekkür etmeyen teşekkürsüz kalsın'', ''bir teşekkürü çok görmeyin'', ''bir teşekkür edersiniz heralde'' gibi ifadeler yazıyorlar..(ilk konularımdan birinde bende o görgüsüzlüğü yapmıştım ayrıca)

ne bu teşekkür dilenciliği yaa..o yazıları hangi konuda gördüysem inadına teşekkür etmedim etmiycem de..

ben buraya geliyorum çünkü eğleniyorum, alışkanlık oldu..bu forumu bu ortamı seviyorum..girmezsem çoğu üye gibi bende rahat edemiyorum..

bence durgunluk genel anlamda var (gerçi son zamanlarda yapılan yeni uygulamalar birazcık hareketlendirdi forumu..umarım devam eder) yoksa sadece teşekkür ve görüntülenme sayısıyla ilgili bir durgunluktan bahsedemem..

söylediklerine aynen katılıyorum. 4 yıldır bu bu forumdayım bir gün bile açtığım konuya teşekkür edilsin de teşekkür sayım artsın diye beklemedim. sevdiğim şeyleri sevdiğim insanlarla paylaşmak istedim paylaştım. forum eskisi gibi değil dediğim için eleştirenler olmuş. eski üyelere bir sorun bakalım forumun eski halini mi isterler yoksa şimdiki halini mi? eski hali daha içten ve sıcaktı bana göre. sorunlar yok muydu çok fazla vardı. ama dostluklar çok farklıydı.

Beyler Konu amacının dısına cıkıyor,, lütfen daha usturuplu ve " Bi Durgunluk'mu Var.. " baslıgına yakısır yorumlar yapalım..

Geri