Bi kıza aşk nası söylenir?

0ğuzhan

New member
Reaction score
0
Ben ablalarıma abilerime danışmak istedeim..Ben aşık oldum ama nası sölücem bilemiyorm :( sınıf arkadasım hemde yan yana oturuyoruz.. bana o na kolay acılmamı saglıcak bişiler söleyiniz :) daha 15 yasındayım böle seylerde gelio basıma D​

ilk diyecegin kelime kızı bir köşeye çek senle bir şey konuşacagım de senden hoş lanıom de o da saten sana sert bir tepki vermez ya olumlu yada olumsuz bir cevap verir ama sakın utanma korkma cesaretli ol kalbinin sesini dinle seni seviom de 1 2 saat sonra kızdan olumlu bir cevap alırsın merak etme p3 :D

chuckies' Alıntı:
söyleme daha iyi..ben söyledimde ne oldu ....:mad:

senden banane ben kendim için soruyorum böyle cvp verceksen msj yazıp kirletme ortamı ..

aRıZaLı' Alıntı:
ilk diyecegin kelime kızı bir köşeye çek senle bir şey konuşacagım de senden hoş lanıom de o da saten sana sert bir tepki vermez ya olumlu yada olumsuz bir cevap verir ama sakın utanma korkma cesaretli ol kalbinin sesini dinle seni seviom de 1 2 saat sonra kızdan olumlu bir cevap alırsın merak etme p3 :D

teşekkürler arızalı ama bence bu normalde yapılan bişi daha farklı bişi olsa :|

Bence hareketlerinle belli etmeye çalış...
Morelin bozukmuş gibi davaran.ona çok iyi davranmaya çalış ve
arada sırada çok güzelsin de ...(şakayla karışık deme ama ciddi bir şekilde de ben hep şakayla karışık dedim bir halt yiyemedim ciddiye almıyorlar :()
Sonra sı Gelir herhalde :)

ewt hareketlerinle belli etmye çalışabilirsin sana sadece şunu söyliyebilirim onunla konuşmaktan çekinme ona açıl bu dünyanın sonu değil :)

Karşılığında bn sana o gözle bakmadım hiç , arkadaşım olarak görüyorum falan filan lafraıyla karşılaşırsan otur hırsız-polis in sen imkansızsın şarkısını dinle (tabi bu işin şakası)

slm kardes dogal ol ve icinden geldigini sole ama kizi havalandirma sakin kendini ulasilmaz zannetmesiin. cesur ollllll ve en iyi ani kolla solemek icin

teşekkürler arkadasşar anti ve madnefret saolsun :) denicem aklıma yattı

bence direkt edebiyat parçalama yoluna git her zaman işe yaramıstır kelimeleri dans ettir her kız mest olur (benimkiler bu yazdıgımı görsün ben bittim)bak ne dicem bir derste o kız hariç hiç bir yere bakma o ona baktıgını görsün çok masum bak ama biraz salak ifadesi de takın hatta korkuyormus gibi oda sen bakarken sana baktıgında basını çevir o teneffüste ona sunu söyle daha önce hiç bunları hissetmemiştim ve nasıl anlatacagımı bilmiyorum hissettiklerimi anlatmama yardım edecek bir kelime yoktur bence Dünya üzerinde ki hiç bir dilde senden uzun zamandır hoşlanıyordum ama hiç bu kadar dikkatli bakmamıstım gözlerine gözlerine baktıgımda kendimi sonsuzlukta kaybolmus buldum gözlerine bakarken içime nasıl bir huzur doldugunu anlatamam ve gözlerini seyredaldıktan sonra kendimi kapalı bir odada buldum bu odanın çıkısı yok bu oda hiçbir yere açılmıyor bu odanın duvarları aşkla boyalı ve her yerde senin resimlerin var artık sadece seni düşünebiliyorum biliyorum belki saçmalıyorum ama dedigim gibi ben daha önce bu duyguyu hiç yaşamamıstım biraz afalladım dogrusu bir kalbin böylesine hızlanabileceğini hiç tahmin etmezdim saçlamıyorsam şaşkınlıgıma ve gözlerine ver

de abi bak o zaman kız nasıl yumusayacak ama takındıgın yüz ifadesi çok önemli kendini bir sahnede düşün ve seni izleyen binlerce insan oldugunu farzet güzel rol yapman gerekiyor oldukça masumane olmalısın işe yaramazsa 40 yıl kölen olmaya hazırım :)

ve sunu unutma kelimeler ile yemin ederim şimdiye kadar ayar veremedigim kız olmadı yemin ederim bak inan buna ilk kez barda cafede parkta vs. vs. görmüş oldugumuz bir kızda da mükemmel teknikler vardır onlarda çok basit aslında çogu insan zor oldugunu düşünür bu senin konusmak istedigin kız sana hemen cvp veremez ama önemli olan söylediklerinle onu şaşırtman düşündürmen o andan sonra sadece seni düşünür ve en geç 1-2 gün sonra sana bende seni seviyorum diyecek çünkü sevmiyorsa bile söylediklerin onu çok etkileyecek ve oda çarpılacaktır yemin ederim güven bu konuda bana :)

vay baba sagolasın :) kız sert ama nyse deniyecez :) saol :)

KaZaX' Alıntı:
bence direkt edebiyat parçalama yoluna git her zaman işe yaramıstır kelimeleri dans ettir her kız mest olur (benimkiler bu yazdıgımı görsün ben bittim)bak ne dicem bir derste o kız hariç hiç bir yere bakma o ona baktıgını görsün çok masum bak ama biraz salak ifadesi de takın hatta korkuyormus gibi oda sen bakarken sana baktıgında basını çevir o teneffüste ona sunu söyle daha önce hiç bunları hissetmemiştim ve nasıl anlatacagımı bilmiyorum hissettiklerimi anlatmama yardım edecek bir kelime yoktur bence Dünya üzerinde ki hiç bir dilde senden uzun zamandır hoşlanıyordum ama hiç bu kadar dikkatli bakmamıstım gözlerine gözlerine baktıgımda kendimi sonsuzlukta kaybolmus buldum gözlerine bakarken içime nasıl bir huzur doldugunu anlatamam ve gözlerini seyredaldıktan sonra kendimi kapalı bir odada buldum bu odanın çıkısı yok bu oda hiçbir yere açılmıyor bu odanın duvarları aşkla boyalı ve her yerde senin resimlerin var artık sadece seni düşünebiliyorum biliyorum belki saçmalıyorum ama dedigim gibi ben daha önce bu duyguyu hiç yaşamamıstım biraz afalladım dogrusu bir kalbin böylesine hızlanabileceğini hiç tahmin etmezdim saçlamıyorsam şaşkınlıgıma ve gözlerine ver

de abi bak o zaman kız nasıl yumusayacak ama takındıgın yüz ifadesi çok önemli kendini bir sahnede düşün ve seni izleyen binlerce insan oldugunu farzet güzel rol yapman gerekiyor oldukça masumane olmalısın işe yaramazsa 40 yıl kölen olmaya hazırım :)

ve sunu unutma kelimeler ile yemin ederim şimdiye kadar ayar veremedigim kız olmadı yemin ederim bak inan buna ilk kez barda cafede parkta vs. vs. görmüş oldugumuz bir kızda da mükemmel teknikler vardır onlarda çok basit aslında çogu insan zor oldugunu düşünür bu senin konusmak istedigin kız sana hemen cvp veremez ama önemli olan söylediklerinle onu şaşırtman düşündürmen o andan sonra sadece seni düşünür ve en geç 1-2 gün sonra sana bende seni seviyorum diyecek çünkü sevmiyorsa bile söylediklerin onu çok etkileyecek ve oda çarpılacaktır yemin ederim güven bu konuda bana :)

baba sen bu işi biliyosun....bunu denemezsem adam değilim

P3simist adam konuya damgayı vurmuş bence sen bunu yap....

olm bak yan yana oturuomusun onu kaybetme sansında war yanlız onu da düsün ;) bu kötü tarafı ehehe :D neyse dewamlı kıza bak tenefuslerde erkeklerle takılcaına onun yanında olmaya calıs bı sekilde we dewamlı ona bak masum masum ssoNra kızla konusurken o sana bisi anlatırken gözlerinin icinde bisey arıomussun gibi bak mesela onun gözlerinin icinde kendini görmeye calıs bu hem senı masum yapar hemde kızdan baska biseyle ilgilenmiomus izlenimini werirsin düsünsene sadece senın gozlerınden baska bıyere bakmayan kızı Sonra oRtam neyı gerektırıosa o şekilde konuş.. bu arada kızla yan yana oturuomussun cok kanKa ayaklarınada girme geri dönüşü olmuo. :cool:

direk söyle bence :) 1-2 dk kız kapsama alanı dışına çıkabilir ama :D

baba ben hala yazdıklarımı bi uygula derim verdiginiz tepkilere de teşekkür ettim ama Allah belamı versin ben hep kelimelerle yaparım bu işi hiç beceremedigim olmadı :)

bence iyi yaparsın bu arada sunu unuttum kızla konusurken yüzün kızarsın zorlandıgını anlar daha önce böyle birşey yapmadıgını ve bunları içinden gelerek söyledigini anlar hiçbir şeye olmazsa senin ona olan aşkına aşık olur böylece :D

Bence hiç dolambaçlı yolları seçme direk bir yana çek ve ne hiseddiyorsan ona söyle en güzeli bu..

p3simist bütün yazıyı okudum sonuc ne olud dedin mi merak ettimde :D

Geri