Bi kıza aşk nası söylenir?

p3simist sonucu mutlaka bildir...hadi aslanım basarılar...(benim kalbim cok kırıldı inşallah seninki kırılmaz )

p3simist'in görev tamam olmayacak bir yanı yok p3simist'in sahne kabiliyeti konuscak artık :D hayırlı olsun şimdiden :)

adam okulda yanyana oturuom dıo .. oralarda haftasonu diil mi ;)

KaZaX' Alıntı:
bence direkt edebiyat parçalama yoluna git her zaman işe yaramıstır kelimeleri dans ettir her kız mest olur (benimkiler bu yazdıgımı görsün ben bittim)bak ne dicem bir derste o kız hariç hiç bir yere bakma o ona baktıgını görsün çok masum bak ama biraz salak ifadesi de takın hatta korkuyormus gibi oda sen bakarken sana baktıgında basını çevir o teneffüste ona sunu söyle daha önce hiç bunları hissetmemiştim ve nasıl anlatacagımı bilmiyorum hissettiklerimi anlatmama yardım edecek bir kelime yoktur bence Dünya üzerinde ki hiç bir dilde senden uzun zamandır hoşlanıyordum ama hiç bu kadar dikkatli bakmamıstım gözlerine gözlerine baktıgımda kendimi sonsuzlukta kaybolmus buldum gözlerine bakarken içime nasıl bir huzur doldugunu anlatamam ve gözlerini seyredaldıktan sonra kendimi kapalı bir odada buldum bu odanın çıkısı yok bu oda hiçbir yere açılmıyor bu odanın duvarları aşkla boyalı ve her yerde senin resimlerin var artık sadece seni düşünebiliyorum biliyorum belki saçmalıyorum ama dedigim gibi ben daha önce bu duyguyu hiç yaşamamıstım biraz afalladım dogrusu bir kalbin böylesine hızlanabileceğini hiç tahmin etmezdim saçlamıyorsam şaşkınlıgıma ve gözlerine ver

de abi bak o zaman kız nasıl yumusayacak ama takındıgın yüz ifadesi çok önemli kendini bir sahnede düşün ve seni izleyen binlerce insan oldugunu farzet güzel rol yapman gerekiyor oldukça masumane olmalısın işe yaramazsa 40 yıl kölen olmaya hazırım :)

ve sunu unutma kelimeler ile yemin ederim şimdiye kadar ayar veremedigim kız olmadı yemin ederim bak inan buna ilk kez barda cafede parkta vs. vs. görmüş oldugumuz bir kızda da mükemmel teknikler vardır onlarda çok basit aslında çogu insan zor oldugunu düşünür bu senin konusmak istedigin kız sana hemen cvp veremez ama önemli olan söylediklerinle onu şaşırtman düşündürmen o andan sonra sadece seni düşünür ve en geç 1-2 gün sonra sana bende seni seviyorum diyecek çünkü sevmiyorsa bile söylediklerin onu çok etkileyecek ve oda çarpılacaktır yemin ederim güven bu konuda bana :)

len bunu tekniği denemezsem adam deilim...

sen bu işi biliyon adamım...

arkadaslar bu sadece örnekti illa ki bunları söylemeniz gerekmez ki harfi harfine sadece kendimce nasıl giriş yapabilirsiniz bir örnek vermek istedim :)

vicelilaz sagolasın abi sende dene bu gidişle herkesin çifter çifter manitası olacak :D

senaa aşıığım
senaa çok seviyorum
senii hastayım
sensiz gecelerde, sanki yastayım:D

geyik bi yana kazakx'ın dediğini yapmak çok kolay deildir, haa eğer gerçekten seviyosan hiç zor olmaz ama hissetmeden o rolü oynamak zor iş...
Ben de merak ettim, gelişmelerden haberdar et ((:)

len git kızın yanına bak kızım de ben harbı adamım öle laga luga yok sewdık mı Allahına kadar sewerız ha sana gonul werdık eywallah ama bulunmaz hınt kuması dıılsın senden baskası da olur o ayRı o zaman sen kaybedersın ha bu arada benım arkadaslarımın yengesı olurmusun de ? maco tipten hoslanan kızlar ıcın bıre bir :D

evet lostcorpse aynen katılıyorum bir anlıkta olsa ufacıkta olsa hissedilmeli aşk hissedilmese bile ''yaaa kıza bak yaaa müthiş çok güzel'' şeklinde bir tepki verip etkilenmek gerekir kısaca birşeyler hissetmek illa ki gerekli :D söyle söyleyim belki de erkeğin kendi kendini de kandırıp ''ben bu kıza aşıgım'' demesi o oyunu oynarken kendiniz de kanmalısınız inanmadıgınız birşeyi inandıramazsınız o inandıktan sonra inanmayabilirsiniz :D

KaZaX abi harikasın ya senin edebiyat dersin kaç parçalıyosun:lol:
bu arada sonuç ne oldu ço merak ediyorum eğer bu teknikler işe yarasa neden denemeyeyim ki ...:D :D :D

KaZaX arkadaşın dediği harbi doğru yalnız fazlada abartma hiç beklemediği bi anda onu harbi afallatıcak bi süpriz yap çiçek gibi mesala ve ya farklı bişi farketmez ama kısa bi süreliğine afallayıp kalsın hiç bişi söleyemesin donsuz kalsın ama yine söliyorum fazlada abartma

Sizi bilmiyom ama ben kalkıpda bir kıza aman seni seviyom nolur benle çık veya sende çok hoşlanıyorum türünden laf edemem eeşşek diil yaaa anlar nede olsa hormonal mesele haaa anlamıyorsa o kızdan size hayır gelmez hemen rotayı başka limana kırın derim.

ya tabii ki çiçek falan elbet birgün olmalı ama benim örnek olarak verdigim senaryoda çiçek veremez kıza önceden planlı birşey değil ya hani bir anda kızın gözlerine bakınca kayboluyor ya :) sürprizlerden hoşlanır bayanlar hiç beklemedigi anda bir demet çiçek en sevdigi çiçek neyse ondan kızın hoşlandıgı herhanhi birşey olabilir sürpriz olarak :)

abi sen bu işin piri olmuşsun...
ama bunu okuyan kızlara düşecek erkeklerin vay haline :)

Hayatımda Hiç Bi Kıza TekLif Etmedim.. OLacağı Varsa KendiLiğinden BişeyLer GeLişir Zaten.. FazLa Kafa Yormaya Gerek Yok Bence..

açılmışsın çıkıyomuşsun bile:D helal olsun rapçi kardeşim benim:D

ben söyledim aynı bi durumda hmde bgn ak ama agzıma sıctı haberin olsunn..

Geri