Bi kıza aşk nası söylenir?

korkma abicim korkma hiçbişey olmuor yaptık söledik sonunda:DKazax ta yardımcı oldu saolsun:)

bunları sölemeden önce sürekli kesiordum, en sonunda az da olsa söledim ve bi daki tenefüste gitim yanına,bi göz atıp geçtim kenara baktım 1 dk. sonra yanıma geldi:Dehue sonrası malum,eh bakıcaz artık..

kardesim daha ufaksın sana taktik vermek gibi bi niyetim yok ama verecem yine de:D
kardesim bak şimdi onun ilgisini cekecek seyler yap..görmeden bak ona,onun sana baktıgını anla ama sen bakma...mesela şöle yap bi konuyu sınıfta konus guldur arada bak kız arkadasına ama konuyu hevesli hevesli anlat...sonra ona bak biraz masum ifade biraz da salakca..onunla derste veya tenefuste goz goze gelince hemen utanır gibi cek gözlerini ama karizmayı bozma..ona güvenirlik ver biraz..kızlar gemi gibidir liman isterler:D ona benim yanımda guvendesin izlenimi ver..

bak işler ilerleyince onun üstüne espirile yap ama dangozca olmucak sakın aşagılar gibi deil ha sonra küfretme bana..onun da hosuna gidecek seylerden bahset ve takıl ona yani guldurmeye bak..

hadi Allah yolunu acık etsin:clap:

Yawww işiniz yokmu ALLAH aşkına nedeceksiniz kız muhabbeti adamı bozar boş verin başlangıcı harika oluyoda sonradan bin pişman oluyorsunuz bu konuda bildiğim tek şey Ne Şeytanı Gör Nede Kuvallahı oku :)

comand' Alıntı:
Yawww işiniz yokmu ALLAH aşkına nedeceksiniz kız muhabbeti adamı bozar boş verin başlangıcı harika oluyoda sonradan bin pişman oluyorsunuz bu konuda bildiğim tek şey Ne Şeytanı Gör Nede Kuvallahı oku :)
bi dakka abicim bozma işimizi onu sayesinde herkes taktikleri sayıyo
bizde nasipleniyos bu arada

abi be aşk çok güzel kafanı hiç bir şeye takma sadece kızın ilgisini çekmeye çalış sonrası saten gelir benim var ve onu çok seviyorum o da beni

ya sen kızla uzun süre muhabbet edebileceğin bir ortam hazrla bu fırsatları her an değerlendir kızı bu sohbetlerde sıkmamaya calıs kızla aynı sırada oturuyorsun sıkıcı dersleri sec konusmak için kız sıkıldığı zaman senden hoşlandığını belli eder artık soyleme olayınıda en güzel şekilde sms ile soyleyebilirsin daha kolay olur ama istr bunu yap istersen yüz yüze konus o yürek sende varsa zaten gider hic cekinmeden soylersin kızın arkadaslarından bişeler kapmayda calısabilirsin hade sana kolay gelsin...

walla kazax bize söyleyecek laf bırakmamış sen kimseyi dinleme direkt kazax ın verdiği taktikleri uygula

hoca...
müthiş bir edebiyat ama biraz abartılı değil mi
ama
denemeye değer
bir papatya bul (artık nerden bulursan) bütün yapraklarını kopar ancak tek bir tane kalsın onları bir zarfın içine koy o faldan ne anlayacağını anlar (en sonuncusunu koparmaya cesaret edemedim diye de bi not yaz....) bol şans

bir tane bayan arkadaş bişi yazmamış, onlardan fikir almak istedi adam :) :)

Arkadaşlar p3simist'ten ses seda yok ya kız canına okumuştur ya da kızla birlikte bulutların üstüne çıkmıştır...:)

aRıZaLı' Alıntı:
ilk diyecegin kelime kızı bir köşeye çek senle bir şey konuşacagım de senden hoş lanıom de o da saten sana sert bir tepki vermez ya olumlu yada olumsuz bir cevap verir ama sakın utanma korkma cesaretli ol kalbinin sesini dinle seni seviom de 1 2 saat sonra kızdan olumlu bir cevap alırsın merak etme p3 :D
yalnız olumlu olmayabilir moralini bozmak gibi olmasın ama olumlu olursa sevinirim kardeşim :D

mad_043' Alıntı:
slm kardes dogal ol ve icinden geldigini sole ama kizi havalandirma sakin kendini ulasilmaz zannetmesiin. cesur ollllll ve en iyi ani kolla solemek icin

mad_043 'e katılıyorum.Kendin ol kendin gibi davran bu işler edebiyatla küçük oyunlarla olmaz içinden o an ne geliyosa dürüstce cesurca soyle kendine güven bi şeyi çok iste yeter.illa olur...Ama insanları kendini degerlendirir gibi degerlendir bana bu şekil yaklasılsaydı bu hoşuma giderdi gibi düşün.Önce kendinle hislerinle düşün sonra karsındakine o şekil yaklaş.Emin ol kazanıcaksın..Çünkü insan ancak bi insanı kendini sever gibi sevmeli.Kendini sevmeyen kendi gibi olmayan kendine güveni olmayan insan baskasınıda sevse boştur.Kendin ol KEndin gibi davran...Umarım dilegin istegin gercekleşir....

Gözlerine bak hepsi bu..

Gerisini vucuduna bırak zaten oda birşeyler söyleuyecekdir..

merak etme

Söyleme..Nasıl olsa ne dersen de inanmayacaktır!En güzeli hiç bişi soolememek ve içinden ne geliyosa o şekilde davranmak...

KaZaX' Alıntı:
bence direkt edebiyat parçalama yoluna git her zaman işe yaramıstır kelimeleri dans ettir her kız mest olur (benimkiler bu yazdıgımı görsün ben bittim)bak ne dicem bir derste o kız hariç hiç bir yere bakma o ona baktıgını görsün çok masum bak ama biraz salak ifadesi de takın hatta korkuyormus gibi oda sen bakarken sana baktıgında basını çevir o teneffüste ona sunu söyle daha önce hiç bunları hissetmemiştim ve nasıl anlatacagımı bilmiyorum hissettiklerimi anlatmama yardım edecek bir kelime yoktur bence Dünya üzerinde ki hiç bir dilde senden uzun zamandır hoşlanıyordum ama hiç bu kadar dikkatli bakmamıstım gözlerine gözlerine baktıgımda kendimi sonsuzlukta kaybolmus buldum gözlerine bakarken içime nasıl bir huzur doldugunu anlatamam ve gözlerini seyredaldıktan sonra kendimi kapalı bir odada buldum bu odanın çıkısı yok bu oda hiçbir yere açılmıyor bu odanın duvarları aşkla boyalı ve her yerde senin resimlerin var artık sadece seni düşünebiliyorum biliyorum belki saçmalıyorum ama dedigim gibi ben daha önce bu duyguyu hiç yaşamamıstım biraz afalladım dogrusu bir kalbin böylesine hızlanabileceğini hiç tahmin etmezdim saçlamıyorsam şaşkınlıgıma ve gözlerine ver

de abi bak o zaman kız nasıl yumusayacak ama takındıgın yüz ifadesi çok önemli kendini bir sahnede düşün ve seni izleyen binlerce insan oldugunu farzet güzel rol yapman gerekiyor oldukça masumane olmalısın işe yaramazsa 40 yıl kölen olmaya hazırım :)

ve sunu unutma kelimeler ile yemin ederim şimdiye kadar ayar veremedigim kız olmadı yemin ederim bak inan buna ilk kez barda cafede parkta vs. vs. görmüş oldugumuz bir kızda da mükemmel teknikler vardır onlarda çok basit aslında çogu insan zor oldugunu düşünür bu senin konusmak istedigin kız sana hemen cvp veremez ama önemli olan söylediklerinle onu şaşırtman düşündürmen o andan sonra sadece seni düşünür ve en geç 1-2 gün sonra sana bende seni seviyorum diyecek çünkü sevmiyorsa bile söylediklerin onu çok etkileyecek ve oda çarpılacaktır yemin ederim güven bu konuda bana :)

Bla Bla Bla kafa yormaktan başka bi işe yaramaz bak sana %98 garantili bişi önericem şaşkinlik böyle durumlarda cok etliki olabilir ama biraz tuzluya kacar tandiik bir cicekcin yoksa :=) benim lise sonda iken yaptigim ve olumlu sonuc aldigim birşey bu hayal gibiydi bana ama oldu önce (sen degil ASLA sen sorma) onun bir kiz arkadasindan ona söylemiyecegine emin oldugun kesin emin olman lzm en sevdigi çiçegi ögren veya riskli geliyor ise bir kirmizi gül al tek 1 gül hergün sirasinin altina koy 1-2 hafta sonra deliricektir ztn kim bu yaaa fln die birgün kenara cek ve ceketinin çinden cikardigin çiçegi uzatarak gozlerin içine bak ve sihirli cümleyi söyle ; )

unutmadan hergün o cicek konusunda bir bilgin oldugnu söyleme eger sorarsa yardim et koyan hayali kişiyi bulmasina ; )

Gel Kız Buraya Diyecen Sonra Ağzına Bi Tokat Benimsin Sen Dicen Tamam Kollarında :D

chuckies'in dediklerini yap kardeşim sen sonuç alırsın.
Ve sakın başkalarıyla haber yollamay kalkma.Ben hiçbir kıza haber göndermedim,direkt kendim konuştum ve edebiyat yaptım biraz.Allaha şükür hepsinde de sonuca ulaştım:)

Geri