bi sorum olacak!

<<< EROSS >>>

New member
Reaction score
0
2007 öss tercih işlemi 23 temmuz-3 ağustos günleride arasında ve benim puanım maalesef ki çok yüksek diil.en fazla 2 yıllıklara girebilirim sanırım. ASIL sorum şu olacak 2 yıllık tercih edip kazandığım yere gitmezsem eğer OKUL puanının düştüğünü duydum bu doğru mu acaba?bunu soruyorum çünkü öss ye birkez daha girmek niyetindeyim.tercih yapıcam ama gitmeyi düşünmüyorum.okul puanı düşerse diye korkuyorum.dediğim gibi bir kez daha öss'ye girme niyetindeyim. beni bilgilendiriseniz çok memnun olucam.şimdiden teşekkürler.

tercih yaptıktan sonra kazanıpta gitmezsen sonraki sene düşer puanın
gitmiceksen hiç tercih yapma

gitmiyceksen tercih yapma ..

puan düşme olayı var ..

arkadasların dedıklerı dogru...eger tercıh yapıpta osym tarafından her hangı bı unıversıtenın herhangı bır bolumune yerlestırılırsen dıger sene sayısal yada tm farketmez puanın duser...bı sene gır hıc tercıh olaylarına dalma...

AOBP 0.8 yerine 0.3 ile çarpılıyo ki kazanma ihtimalini oldukça düşürüyolar.

tallboy7' Alıntı:
2007 öss tercih işlemi 23 temmuz-3 ağustos günleride arasında ve benim puanım maalesef ki çok yüksek diil.en fazla 2 yıllıklara girebilirim sanırım. ASIL sorum şu olacak 2 yıllık tercih edip kazandığım yere gitmezsem eğer OKUL puanının düştüğünü duydum bu doğru mu acaba?bunu soruyorum çünkü öss ye birkez daha girmek niyetindeyim.tercih yapıcam ama gitmeyi düşünmüyorum.okul puanı düşerse diye korkuyorum.dediğim gibi bir kez daha öss'ye girme niyetindeyim. beni bilgilendiriseniz çok memnun olucam.şimdiden teşekkürler.

Bencede benim yapacağımı yap ve bir sene dershaneye git herşeyden uzaklaş .. gibi çalış seneye 4 yıllığa git ve bu sene tercih yapma ki kazanırsan ve gitmezsen okul puanı eksiliyor bu doğru. . .

Geri