Bigisayarcıdan Sallamalar (:

Tragedy

Photo Manipulator
Reaction score
0
-abi yaw.çalışmıyo bu
+o oyunu açması için rem takmalıyız.
-ama bellek yeterli?öle yazıyodu
+rem diyoz zati :emzik

+firkasoftu uçmuş bunun. .30 liraya yenisini takarız. :vur

+bu şey olmuş;şey..hmm
-noolmuş?
+yaw bunun içinde bişiy var işlemci diye.onu yanındaki remin bi transistörü yanmış.yenisinikurmak lazım. :utan

+rem çökmüş.yenisini asmak lazım.bide şu program var ya; ha o; işte onu tanıtmak lazım.yoksa çakışır

+bu kadar oyun yüklersen tabi çalışmaz.

+oyun ilk yüklendiğinde en üst ayarlarda olur.düşür onu düşür.bak nası çalışıyo.

+yaw olurmu öle şey. biz hiç sizin yeniyi alıp eski bişiy takarmıyız. bak şimdi sana counter(nası yasılıyo la bu?) yükliicem onu nası çalıştırcak...

sen şimdi çete mi girmek istiyon bunla , internete mi?"

-abi bu parca makinamla uyumlu mu?
-uymazsa da uydururuz sen merak etme...

-register ı yanmış bunun! :durdurun

--ekran kartına 500 dolar yazmışsınız,biraz fazla değil mi?
-nasıl fazla burda dual ram'den bahsediyoruz!
-öyle mi?peki dual ram ne?
-........

-bunun seysi yanmis .bayaa pahali olur .50-60 dolar vermen lazim.
-neyi yanmis ?
-windowsu :eek:ha

-nolmus abi neyi varmis bilgisayarin?
-platin meme yapmis

+efendim ben internete giremiyorum, internete bağlandıktan 3 saniye sonra bağlantım kopuyor. nasıl düzeltebilirim?
-ilk başta scandisk yapın daha sonra defrag yapın sorununuz hallolacaktır.

-Bu Windows ÇaLışmıyor
-Çakışma var.

-Office programı alacaktım, fiyatı nedir?
-470 usd abla.
-Ama dün gazetede gördüm 230 dolaR yazıyordu.
-Onlarda sadece word var abla, bizimkisi paket wörd, egzel, pavırpoyint hepsi var abla.
-hmm peki.

-Bu işlemciler neden pahalı sizde?
-Abi bizim işlemciler orjinal, piyasada genelde yerli işlemciler satılıyo.
-Türk malı işlemcide mi var ki!
-eüöu... montajları burda oluyo genelde. piyasa malı yani.

-Ben yalnız bilgisayarımla yurt dışınada netmeeting ile bağlanmak istiyorum.
-Hmm o zaman DVDRoom da yazıyorum dijital olması lazım 90$ fark alınır.

-40 dolar çok değil mi?
-Transistörlerin güncellenmesi lazım, yoksa winampı çalıştıramazsınız :hhuzgun

=)) Eline SaqLIK

geçti o devir artık herkez büyük marketlere gidiyor bol taksitlendirmeyle ne istediğini anlamadan dönüyor
-ya şöle ihtiyacıma göre bi bilgisayar lazım celeron yada p4 olabilir
+hafendi size dual core verelim 4mn cache aynı anda bi çok işlem yapabiliyosunuz mesela oyun oynarken müzik dinleyebiliyorsunuz(!)
-o kaçaka patlar
+hafendi extra 22 taksit bonus puanı fln var
-kaça patlar yani?
+aaa hafendi taksit dedik ya size 100 ytlye gelir
-aa komple fiyatımı?
+aylık ödiceniz raham komple napçaksınız ayda 100 ödeyebiliyosan 40 sene ödersin ne farkeder hem biz orjinal xp kullanıyoruz tüm bilgisayarcılar korsan
-hımm peki orjinalse kitapçık ve hologramlı cdsi nerde hem home ile pro arasında ne fark var? neden home
+hafendi içine yüklü orjinal geliyo işte bakın etiketinde yazıyo home ev kullanıcıları için multimedia eğlence prodan bi farkı yok proyu mühendisler tercihe diyo (arada 40 dolar fiyat farkı var bilgisayarda kazık attığımız gibi işşletim sistemi fiyatından çalıp bu pronun eksiltilmiş versiyonunu size çakıyoruz demiyoda )
-hımmm peki ne marka verceksiniz
+... marka türkiyenin prestiji bunlar türkler gurur duyuyor (çinlilerde öle kihkihkih)
-hımm garantisi varmı
+tabiki hafendi hemde 3 sene dandik merdiven altı bilgisayarcılarda yok bu sistem neye güveniyosunuz
-tamam alim bi tane 5453 taksitle
günler geçer kadın windowsu açamaz telefın açar
-yaa windowsum açılmıyor naapmam lazım
+işletim sistemi garanti kapsamına girmez ama bizde yaptırcaksanız 100$
-çok dğeilmi
+aa hafendi size orjinal marka sattık biz homeyi orjinal yüklüyoruz adamlarımız amerikada özel eğitim aldı bunu için
-peki:(
yaptırdıktan 1 ay sonna bu sefer makina açılmaz orjinal ve marka %100 yerli sandığı bilgisayarına güvenerek gene telefon açar
-pc açılmıyo naapçam
+hımm önce pcyi buraya getiriyosunuz yanlız orjinal kutusuyla birlikte kutusuz kabul etmiyoz
-alallaa kutuyla ne alaka
+öle maalesef
servise gider yasal sınır 30 günün dolmasına 1 gün kala iş halledilir fatura düzenlenir 250$
-bu fatura nedir garantili değilmi?
+kullanıcı hatasından ekran kartı yanmış (nası oluyosa )
-hımm peki:(
garanti dolana kadar bi kaç parça daha yanar 1000 dolar verir çünki gene hepsi kullanıcı hatasından yanmıştır
en son dayanamaz mahallesinin bilgisayarcısna götürür lanet olsun deyip yaptırır anakartı yanmıştır 70$a halletmiştir içid rahat değildir genede bi telefon açar
-pcm bozuldu anakartı yanmış napıcam
+kullanıcı hataysıysa(öle olmama luxu yoktur zaten ) 400$
-neden 70 $ diolar
+aaa hafendi bilgisayarız .... marka biz onun için orjinal marka kullanıyoruz ayıp ediyonuz korsancı olmayın
kıllanan kadın gider gene mahallesinin bilgisayarcısına söler durumu derki nie benimki orjinal değil bilgisayarcı azını tutup ... gülerek çıkan anakartın markasını gösterir sonna fiyat listesinden markanın fiyatını gösterir bi bakarki kadın içinden çıkan parça piyasanın en adi anakartıdır ve 50$ dır kadın hüsrana uğrar çıkar gider

not:bu anlattığım hikaye yaklaşık gördüğüm 50-60 kişinin ortak kaderi olmuştur ve onlardan alıntıdır kendim uydurmuyorum daha abartılı versiyonlarıda sölesemde inanmıcanız için anlatmadım....

tahmin edebilceniz gibi o mahallenin bilgisayarcısıda bendim gerçi banada illalah geldi artık program yazıyomm hepinize bol prestijli günler :)

Devam...

-usb'ye flash disk takıyom çalışmıyo
+senin diksin bozulmuştur :saskin
-bluetooth cihazı takıyom onu da tanımadı
+normalde tanır da şu sıralar araları biraz limoni o yüzden tanımamazlıktan geliyodur :sigara:
-napcaz limon felan mı sıkıcaz :eek:ha
+sen fındık ye aynı şey :sigara:
-ne :saskin
+anladın sen onu :)

-abi ben cd writer alıcaktım
-ee sonra n'oldu da almadın :sigara:
-bişe olmadı da bizim nero çalışmıyo
-makinayı getir yaparız
-ne kadar
-normalde 200 milyon da :melek sen tanıdıksın sana 50 yaparız :sigara:
+sen beni tanımıyosun ki :eek:ha
-makinayı getirmek için bi daha geldiğinde tanıcamya o yüzden öle dedim :sigara:
+sittir hibne :mad:
-banamı dedin :eek:ha
+yok makinaya :sigara:

-bizim cd rom okumuyo
+ver bi işe çalışsın o zaman :durdurun
-ya abi bırak espri yapmayı :saskin cd-rom cd'yi görmüyo :(
+ama şimdi tıp çok ilerledi belki bi çaresi bulunur :durdurun
-ya kafamı buluyosun be abi :eek:ha
+o diilde domatesler çok ucuz tartıyım mı iki kilo :sigara:
-ne :saskin nasıl :eek:ha
+burası manav olm görmüyon mu ben manav ismet :sigara:
-hasittir :(

Lamagro' Alıntı:
valla bende bilgisayarcıyım ama bole seylerde yapmıom yane :D

hadi ordan la.. :eek:ha seninle aramızda geçenlerden esinlenerek yazdım bunnarı.. :melek

:D:D:D gerçekten çok iyi :D hatıralarım canlandı birden :D sağol arkadaşım

cok sağol güzl

süper olmuş eline sağlık...
ama artık bilgisayarcılara pek rağbet kalmadı meslek lisesi torna tesfiye mezunu olan bilgisayar tamircisiyim diye geziyodu bi aralar.bilgisayar tamircisi nasıl oluyosa .bi durum varsa parça değişiyo zaten onu da herkes kendi yapıyo şimdi...

olimpiyat' Alıntı:
geçti o devir artık herkez büyük marketlere gidiyor bol taksitlendirmeyle ne istediğini anlamadan dönüyor
-ya şöle ihtiyacıma göre bi bilgisayar lazım celeron yada p4 olabilir
+hafendi size dual core verelim 4mn cache aynı anda bi çok işlem yapabiliyosunuz mesela oyun oynarken müzik dinleyebiliyorsunuz(!)
-o kaçaka patlar
+hafendi extra 22 taksit bonus puanı fln var
-kaça patlar yani?
+aaa hafendi taksit dedik ya size 100 ytlye gelir
-aa komple fiyatımı?
+aylık ödiceniz raham komple napçaksınız ayda 100 ödeyebiliyosan 40 sene ödersin ne farkeder hem biz orjinal xp kullanıyoruz tüm bilgisayarcılar korsan
-hımm peki orjinalse kitapçık ve hologramlı cdsi nerde hem home ile pro arasında ne fark var? neden home
+hafendi içine yüklü orjinal geliyo işte bakın etiketinde yazıyo home ev kullanıcıları için multimedia eğlence prodan bi farkı yok proyu mühendisler tercihe diyo (arada 40 dolar fiyat farkı var bilgisayarda kazık attığımız gibi işşletim sistemi fiyatından çalıp bu pronun eksiltilmiş versiyonunu size çakıyoruz demiyoda )
-hımmm peki ne marka verceksiniz
+... marka türkiyenin prestiji bunlar türkler gurur duyuyor (çinlilerde öle kihkihkih)
-hımm garantisi varmı
+tabiki hafendi hemde 3 sene dandik merdiven altı bilgisayarcılarda yok bu sistem neye güveniyosunuz
-tamam alim bi tane 5453 taksitle
günler geçer kadın windowsu açamaz telefın açar
-yaa windowsum açılmıyor naapmam lazım
+işletim sistemi garanti kapsamına girmez ama bizde yaptırcaksanız 100$
-çok dğeilmi
+aa hafendi size orjinal marka sattık biz homeyi orjinal yüklüyoruz adamlarımız amerikada özel eğitim aldı bunu için
yaptırdıktan 1 ay sonna bu sefer makina açılmaz orjinal ve marka %100 yerli sandığı bilgisayarına güvenerek gene telefon açar
-pc açılmıyo naapçam
+hımm önce pcyi buraya getiriyosunuz yanlız orjinal kutusuyla birlikte kutusuz kabul etmiyoz
-alallaa kutuyla ne alaka
+öle maalesef
servise gider yasal sınır 30 günün dolmasına 1 gün kala iş halledilir fatura düzenlenir 250$
-bu fatura nedir garantili değilmi?
+kullanıcı hatasından ekran kartı yanmış (nası oluyosa )
-hımm peki:(
garanti dolana kadar bi kaç parça daha yanar 1000 dolar verir çünki gene hepsi kullanıcı hatasından yanmıştır
en son dayanamaz mahallesinin bilgisayarcısna götürür lanet olsun deyip yaptırır anakartı yanmıştır 70$a halletmiştir içid rahat değildir genede bi telefon açar
-pcm bozuldu anakartı yanmış napıcam
+kullanıcı hataysıysa(öle olmama luxu yoktur zaten ) 400$
-neden 70 $ diolar
+aaa hafendi bilgisayarız .... marka biz onun için orjinal marka kullanıyoruz ayıp ediyonuz korsancı olmayın
kıllanan kadın gider gene mahallesinin bilgisayarcısına söler durumu derki nie benimki orjinal değil bilgisayarcı azını tutup ... gülerek çıkan anakartın markasını gösterir sonna fiyat listesinden markanın fiyatını gösterir bi bakarki kadın içinden çıkan parça piyasanın en adi anakartıdır ve 50$ dır kadın hüsrana uğrar çıkar gider

not:bu anlattığım hikaye yaklaşık gördüğüm 50-60 kişinin ortak kaderi olmuştur ve onlardan alıntıdır kendim uydurmuyorum daha abartılı versiyonlarıda sölesemde inanmıcanız için anlatmadım....

tahmin edebilceniz gibi o mahallenin bilgisayarcısıda bendim gerçi banada illalah geldi artık program yazıyomm hepinize bol prestijli günler :)

ehu ahmet abi bunları bana yapmadın dimi :p sen askerdesin buralar bana emanet allah türk ordusunu we seni korusun not müşterilerine ii bakıcam söz :p:melek

abi bu bilgisayar internette girmiyor

abi sen bakma ona zamanla girer acele etme

güsel sagol para kazanmak icin yapmıycakları yok [bazıları]

ya benim hiç seymediğim nokta sorunu bulamadığım zaman ne diyeceğim..!Bilemedim demesi yada yapamadım demesi bana koyuyo..!o yüzden bide teknik servis baksın diyorum..:)

çok güsel.. eline sağlık...

bende bir bilgisayarcı olarak...
sizce bu durumlarda asıl sorun bilgisayarcının kötü niyeti mi yoksa tüketicinin cehaleti mi...?

Geri