Bilen arkadaşlar yardım edebilirmi lütfen.

mr_turgut1

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar benim laptop ta hiç bir önemli değişiklik yapmadığım halde kapatıp açtım bilgisayarı c: ve d: sürücülerimin Bilgisayarım'ı tıkladığımda görünmüyor olduğunu fark ettim. Adres satırına c: veya d: yazıp enter tuşlayarak girebiliyorum sürücülerimin içine ama Bilgisayarım penceresinde sürücü isimlerimi göremiyorum. Nasıl düzelteceğimi bilen varsa bana yardımcı olabilirmi. Şimdiden teşekkür ederim.

Format At Bİde Öyle Dene

iyi artık bu basit sorun yüzünden format atılırmı dostum hem şu anda masa üstüne kısa yol yaptım hem c yi hem d yi ordan açıyorum kullanımda sorun yok ta ben merak ettim gerçekten nasıl geri görünür yapabileceğimi ondan yardım istiyorum sizden. formata kalırsak gene sabahı ederiz gerek yok dostum sağol ama baya yardımcı oldun yani :clap

arkadaşım hiç böyle bişey olmadı. baktım senin için ne yapabilirim diye ama bulamadım :(
şunu söyleyebilirim sorunun çok basit bişeden kaynaklanıyodur. formatlık bişe değildir yani. görünüm ayarlarında falan bişey yaptın mı? tema vs.

arkadaşım bu yapanın hangi akılla yaptığını hala kavrayamadığım bir virüs yani iyi bir anti kurup güncelle ve tarat tavisyem taratma işini güvenli modda yap olurda bulupda silememesi durumundan kurtulursun.
Anti virüs olarak kaspersky kullan derim benim bildiğim virüsse kasper tanıyor eğer bu işe yaramazsa bitdefender ya da avastı deneyebilirsin.
NOT:son güncellemeleri aldığından emin olduktan sonra güvenli moda geç
Adı geçen antileri forumda bulabilirsin
İyi şanslar.

antivirüslerlerle bi güvenli modda tarat eger sonuc alamazsan bilgisayarıma sağ tıkla yönete gel ordan disk yönetimine gel ve sürücülerin harfini değiştir birde öle dene umarım yazdıklarım işe yarar

İstersen bide diskleri güncellemeyi dene...

Bide Bi kolaylık olması açısından eğer format atarsan format attıktan sonra Acronis true image programını kur artık bi daha format atmaya gerek kalmayacaktır. :) belki biliyosundur ama bi öneri..
''YEDEKLEME PROGRAMI''

format kesin çözüm sistemini yeniden kur herşeyi düzenle ghostunu al sonra bidaha bi sorunla karşılaşırsan ghost atarsın:)

su yedekleme isi nasil yapiliyor anlatabilir misiniz? ashampoo burning studio 7 yapabiliyormus o isi bende var ashampoo,nero da var...windows kendisi de yapabiliyormus sanirim...nasil yapiliyor bu yedekleme isi???

Norton ghost ya da acronis kullan diyerlerinin seni tatmin etme ihtimali çok düşük bu alandaki en iyi iki yazılım bunlar.

Dostum pc yi bir onceki zamana geri yukle hersey duzelir

yeni bi kullanıcı profili oluşturursan sorun giderebilirsin.

küçük virüscüklerden kaynaklanıyor sanki :)

forum adı hackhell ama bütün sorunların cevabı format:) bunu anlayamadım:)
1-görünüm ayarlarına bak
2-virüs taraması yap (güvenli modda-virüs derken spy ve trojan dahil)
3-sistem geri yükleme yap
4-oda mı olmadı tak cd yi repair yap
5-registry tamir araçları var onu dene
6-oda mı olmadı bi sakatlık var:)
bu arada oturumunda yönetici olarak varsayıyorum

Geri