Bilgilerinize..!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bolumu hakettigini du$unuyorum ancak daha yeni kapatildi konun biraz bekleseydin senin icin daha olumlu olurdu diye du$unuyorum...

Benden +1905 hakkinda hayirlisi olsun.

sapına kadar hak ettiğini düşünüyorum...

ama şöyle bi durum var 16-17 gün önce konun kapatıldı .. bunun üzerine şimdi açman pek iyi gibi gelmedi ama yinede +

Sitede çok fazLa uğranan ßi ßöLüm deiL. . .
O yüzden çok GerekLi oLduunu Görmüyorum

(- GözGöz)

мυѕтαƒαƒв;4264211' Alıntı:
Sitede çok fazLa uğranan ßi ßöLüm deiL. . .
O yüzden çok GerekLi oLduunu Görmüyorum

(- GözGöz)

Burda Gösterilmek istenilen çabada o bölümü uğrak bi yer haline getirmek.Bu şekilde düşünmen yanlış bence onun dışında bir cok ugrak olmayan bölümün bir cok modu var.Bence Dj bölümü artık hareketlenmeli.Günümüzde bir çok konudan ustun bu sıralar DJ lik..

O Bölümün Mod İhtayacı Olmadığını Düşünüyorum O Yüzden (-1)

Arkadaslar mod ihtiyacı olmıcak bi bölüm yoktur.Lütfen uygun cevaplar veriniz.
Valla ben JoyRamo yu ne tanıyorum ne de sohbet ettim yalnız ben onu Dj olarak tanıdım.BÖlümle alakalı bi arkadas.Bilemiyorum ne nedenler var modlugun kabul buyrulmadı ama eminim zamanı vardır.Ben emek veren kişilerin eleştirilmesinden yana deilim mod olmasan bile o bölümde iktidarlısın kardes.HayırLı olsun.

Bolume olan ilgin ve sahsi calismalarin ortada.Yetkililercede bolume ihtiyac oldugu dusunuluyorsa(Bence gerekli) bu kesinlikle sen olmalisin.

Blue_check_plus.png
Olumlu...

başvurun uzun süre sonuçlanmadı ve kısa bir süre önce kapatıldı bu yüzden biraz aceleci davranmışsın
ben bile 1422151 kere yönetime gir çık rekoru kıran biri olarak başvurular arasında belli bir süre tutmayı tercih etmişimdir =)
known neden - demiş onu merak ettim ayrıca.
ama paylaşımların ilgin desteğin + dedittiriyor bana.
hakkında hayırlısı olsun diyorum..

Çok erken açmışsın konuyu ...

+++ diyim ama ..

İhtiyaç yok şimdilik ilerleyen yıllarda koltuk boşalırsa sen geçersin:D

MozoLe Miяach;4243644' Alıntı:
Kanka & Dost MuhaßßetLerını ßırakın..Yeter Artık Kendı Tarafınızdakı AdamLara Destek Çıkıpta Dıqer InsanLarı DışLadıqınız...

ßu Adamı Tanımam Etmem Ama ÇaLışmaLarı Ortada..Daha 2 Gun Önce GeLen AdamLar NasıL Mod oLuyorsa ßu Adamdanda ßaL Gißi MoD oLur Kardeşim...!!!!

Sonuna Kadar DestekLiyorum Dostum..

=====>>> [ + + + ßEŞİKTAŞ ]

Dostum bu adamdan mod oLmaz demedi sanırsam kimse ?? sadece Admin gerek oLmadıqını beLirtmis böLüme... ßu postta elbet bi kelime iLqini cekcektir... hakkına hayırLısı...

HayırLı oLsun . . ++

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri