Bilginiz olsun

Ya uğraşsınlar sanki korkumuz war bunlar böyle ömür boyu uğraşıp dururlar boşwerin siz sanki saldırılardan korkmuş gibi yapın :):ter:

:hhman: :cool:

bizim burdaki çocuk bahçesindeki salıncaklar boş isterlerse gelsinler dolu olursada ben boşaltırım çocuklara bi çikolata alırız artık:)

632809487437124249.gif

KOYDUGUN RESMİ BEN FARKETTİM YENİLEDİM BAKALIM NEYMİŞ!...

theozy'nin avatarına baksınlar....!!

sıtedekı yavaslık arkadasların balık beyınlerı ıle yaptıgı flood lardan degıl zaten normalde sunucunun yogunlugu kaldıramamasından kaynaklıdır sakın olakı sevınmesınler bız yapıyoruz dıye =)

Dark_Angel' Alıntı:
sıtedekı yavaslık arkadasların balık beyınlerı ıle yaptıgı flood lardan degıl zaten normalde sunucunun yogunlugu kaldıramamasından kaynaklıdır sakın olakı sevınmesınler bız yapıyoruz dıye =)
4 gözle bekliorz yeni sunucuyu ve hizmetleri, açıklama için saol:D

En iyi forum sitesii olmak kolay değilll bir kac kendini zeki sanan uyanikla cikacak bırakın kendil kendi eglensinler

Dark_Angel' Alıntı:

onlara en iyi cvp bu sanırım :D

cok komikler:)

Şu an Forumumuzda: 2883 Online (881 kayıtlı kullanıcı 1990 Misafir ve 12 Spider) Bulunmaktadır.(Zaman Aşımı 30 dakikadır.)

Kapıda yığılma var ama...
redface.gif

Meyve veren ağaç taşlanırmış...

Kiskananlar çatlasin :!!!!!! :d

:D vay uyanıklara bak öyle kolaymı siteyi çökertmek :Sopa

ne adamlar var yaww hakktan kumluk adamlar haa

GİT KUMDA OYNA DİYCEN BUNLARA

insan ziyanlığı bea:D..

Uğraşın uğraşın ama nereye kadr Bizi Durduramazsınız :)

bosver abicim ogrenecek daha cok seyleri var.

Geri