Merhaba arkadaşlar;
Bilgisayarımı yenilemek istiyorum ancak bu konuda hiç bi fikrim yok program,oyun vs. tamam ancak donanım hiç bilmiyorum. Bu yüzden bu konuda önerilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum, orta şekerli fiyatı olan piyasadaki oyunları açabilen sessiz bi bilgisayar istiyorum şuan kullandığım sistemi aşağıda yazdım. Yazdığınız sistemleri fiyatlarıyla birlikte yazarsanız çok iyi olur. Şimdiden çok teşekkürler.
Anakart:
Biostar P4M800 Pro-M7
İşlemci:
Intel Pentium 4 CPU 3.00GHz (2CPUs), -3.0GHz
RAM:
2 tane 1 GB DDR2-667 DDR2 SDRAM
HDD:
Seagate Barracuda 7200.10 250620 250 GB 7200 RPM 16 MB
Ekran Kartı:
Sapphire Radeon 9600 XT (O da bozuldu en basit oyunlarda bile donuyo artık :S)
Kasa ve Güç ünitesinin neler olduğunu bilmiyorum galiba teneke
ondan yeni bir kasa da almak istiyorum.
Monitör, klavye vb. parçaları değiştirmeyi düşünmüyorum ondan bu kadarı yeterli.
Kimileri diyo AGP de kal, kimileri de diyo ki PCI a geç?
Kimi bu bilgisayarın üstüne modifiye yap diyo, kimide tamamen sistemi değiştir sizce ne yapmalıyım?
YARDIMLARINIZ İÇİN TEKRAR ÇOK TEŞEKKÜRLER...
Bilgisayarımı yenilemek istiyorum ancak bu konuda hiç bi fikrim yok program,oyun vs. tamam ancak donanım hiç bilmiyorum. Bu yüzden bu konuda önerilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum, orta şekerli fiyatı olan piyasadaki oyunları açabilen sessiz bi bilgisayar istiyorum şuan kullandığım sistemi aşağıda yazdım. Yazdığınız sistemleri fiyatlarıyla birlikte yazarsanız çok iyi olur. Şimdiden çok teşekkürler.
Anakart:
Biostar P4M800 Pro-M7
İşlemci:
Intel Pentium 4 CPU 3.00GHz (2CPUs), -3.0GHz
RAM:
2 tane 1 GB DDR2-667 DDR2 SDRAM
HDD:
Seagate Barracuda 7200.10 250620 250 GB 7200 RPM 16 MB
Ekran Kartı:
Sapphire Radeon 9600 XT (O da bozuldu en basit oyunlarda bile donuyo artık :S)
Kasa ve Güç ünitesinin neler olduğunu bilmiyorum galiba teneke
Monitör, klavye vb. parçaları değiştirmeyi düşünmüyorum ondan bu kadarı yeterli.
Kimileri diyo AGP de kal, kimileri de diyo ki PCI a geç?
Kimi bu bilgisayarın üstüne modifiye yap diyo, kimide tamamen sistemi değiştir sizce ne yapmalıyım?
YARDIMLARINIZ İÇİN TEKRAR ÇOK TEŞEKKÜRLER...