Bilgisayarınız birkaç saniyede açılacak

AngeL Of Death

Wishmaster
Reaction score
0

Bilgisayardaki en eski yazılımlardan olan ve Bios olarak bilinen bileşendeki güncelleme sayesinde PC'ler birkaç saniyede açılabilecek.​

Yeni PC'ler, masaüstü bilgisayarların en eski parçalarından birinin güncellenmesi sayesinde sadece birkaç saniye içinde çalışmaya başlayabilecek.

Bu güncelleme, bilgisayarların Bios olarak bilinen ve işletim sisteminin devreye girmesini sağlayan 25 yıllık çalıştırma yazılımının sonu anlamına geliyor.

Aslında bu kadar uzun süre kullanılması planlanmayan bu yazılım, modern PC'lere de uyum sağlayabildiği için uzun ömürlü oldu.

Bios'un yerini alacak ve eskisinden daha esnek olacak şekilde tasarlanan "UEFI" (Unified Extensible Firmware Interface-Birleşik Uzatılabilir Yazılım Arayüzü) yazılımı, 2011'den itibaren yeni PC'lerde kullanılmaya başlanacak.​

NTVMSNBC​

Bi çıkaramadılar şu yeni bios'u.Bir an önce çıkarsalar da bi görsek abartıldıkları kadar var mı?Zaten sistemin oturması içinde bir kaç sene bekleriz derken benim pc artık zamanının en dandik oyunlarını bile kaldıramaz hale gelir heralde:)

aman boş sey ya
aga yapcan core 2 quad 2,32 işlemci 2gb ram 1gb ddr3 128 bit ekran kartını 320gb hdd benim sistem hemem hemen 35 sn acılıyo windows 7 kurlu bide

yenilik iyidir ama bakıcaz görücez.

Süper kurtuLaLım artık şu bios resetLem işinden :)

geç bile kalındı bence..

Geri