MaLum-kişi
Hbeşer-i KamilH
Arkadaşlar Olay Dün Bizim Elemanlar Arasında Cereyan Etti Gerçekten Komik Bir Durum Paylaşmak istedim Sadede Gelelim
Bilgisayardan Zerre Anlamayan Kardeşimiz Ömer dün kendine yeni bir Laptop aldı neyse aldık geldik bize bağladık modem e internet i bilgisayarı kullanmasını açıklıyoruz .. Bizim Ömer bilgisayara film atmak istedi tabi bizde anlattık nasıl yapıcağını...
[Ben Bu arada aklımdan Bi Şeytanlık Geçiriyom ] Bu arada Ömerle Aramızda şöyle bi diyalog geçiyor :
Ben : Ömer aga bunların daha düzenli olması için yeni bi klasör e koy bunları ...
Ömer : NasıL olcak o iş anlatsana bi ...
(Ben Hemen İşten Kazanç Sağlama Çabası )
Ben : Abi Bilgisayar a yeni Klasör Almak için Bilgisayarcıya falan gitmek lazım yeni klasörlerin tanesi 10 ytl falan ama bende fazla var sana 5 YTL ye bırakabilrm bende ucuzdan almıstım sana ondan veriyom
Ömer : Tamam hacı o zman şimdilik 4 tane verde o bana bayağı yeter heralde demi ?
Ben : Evet En az 2-3 Sene Götürür
Ömer : Oh iyi iyi sen bana yükleyiver 4 tane o zman
Ben : ( 5 dk bişiler karıştırdım pc de yükledim sandı )
Ben : Al abi tamamdır (Bu arada parayıda aldım 20 YTL nakit )
Tabi Olaydan 1 gün sonra öğrenmiş yeni kLasör işini ama Tabi Bende geri verdim parayı Ona Güzel Bi Şaka ve Ders Oldu
YoRumLarınıZı BekLiyorum Arkadaşlar Yorum Yazarsanız Sevinirim
Bilgisayardan Zerre Anlamayan Kardeşimiz Ömer dün kendine yeni bir Laptop aldı neyse aldık geldik bize bağladık modem e internet i bilgisayarı kullanmasını açıklıyoruz .. Bizim Ömer bilgisayara film atmak istedi tabi bizde anlattık nasıl yapıcağını...
[Ben Bu arada aklımdan Bi Şeytanlık Geçiriyom ] Bu arada Ömerle Aramızda şöyle bi diyalog geçiyor :
Ben : Ömer aga bunların daha düzenli olması için yeni bi klasör e koy bunları ...
Ömer : NasıL olcak o iş anlatsana bi ...
(Ben Hemen İşten Kazanç Sağlama Çabası )
Ben : Abi Bilgisayar a yeni Klasör Almak için Bilgisayarcıya falan gitmek lazım yeni klasörlerin tanesi 10 ytl falan ama bende fazla var sana 5 YTL ye bırakabilrm bende ucuzdan almıstım sana ondan veriyom
Ömer : Tamam hacı o zman şimdilik 4 tane verde o bana bayağı yeter heralde demi ?
Ben : Evet En az 2-3 Sene Götürür
Ömer : Oh iyi iyi sen bana yükleyiver 4 tane o zman
Ben : ( 5 dk bişiler karıştırdım pc de yükledim sandı )
Ben : Al abi tamamdır (Bu arada parayıda aldım 20 YTL nakit )
Tabi Olaydan 1 gün sonra öğrenmiş yeni kLasör işini ama Tabi Bende geri verdim parayı Ona Güzel Bi Şaka ve Ders Oldu
YoRumLarınıZı BekLiyorum Arkadaşlar Yorum Yazarsanız Sevinirim