METEHAN o konuda çok içli dıslı...ayrıca sen ramları sokup taktın mı kardes???
tmm deniyom şimdi açmaya üşeniyomda
METEHAN o konuda çok içli dıslı...ayrıca sen ramları sokup taktın mı kardes???
ramlar arızalı olsa pc bip sesi verirdi...arkadas oynuyor belli bir zaman sonra res atıtor pc...Sorun psudamı önce onu bi bul bakalım belki ramlerin arızalıdır.
ramlar arızalı olsa pc bip sesi verirdi...arkadas oynuyor belli bir zaman sonra res atıtor pc...
Arkadaşların da dediği gibi ps den olma ihtimali dah da yüksek oldu...ha bide bilgisayar açılırken korkunç sesler çıkarıyodu dün bi bilgisayarı temizledim ram i çıkarıp taktım ses kesildi ama yine kapanıyo
Kardes bilgisayarın güzel sen deiştirme fakat bana oyle gelio yanlıs anlama biraz bilgisayara bakmıyorsun... eger bakarsan bag bakmassan dag olur...sen yine de ps den vazgecme ps lere bak ona gore hareket et...her sorunda seninleyiz...banada ps den sorun oluyo gibi geliyo çünkü nerdeyse bilgisayarı alalı 2 sene oldu değiştirmem lazım galiba
sorun ps ise bunları bir incelemeni öneririm:
GALİBA YENİSİ GEREKECEK
ama iyi bir test yapman lazım emin olmak için
VATAN]VATAN COMPUTER - Türkiye'nin Bilgisayar Hiperstore'u COMPUTER - FSP - FSP BLUE STORM PRO 80PLUS 500W GÜÇ KAYNAĞI - Güç Kaynağı
VATAN COMPUTER - HIGH POWER - HPC-400 COOL-MAX 400W GÜÇ KAYNAĞI - Güç Kaynağı
goturursun de adam yine seni dandik bi power supply ile gonderirse sen METEHAN bey e güven donanım da cok ii gecmiste benimde işim düsmustu...tamam diyelim aldım yenisi aynı sorun devam ederse?
bilgisayarı aldığım yere götürüp ne alcamı öğrenebilirmiyim
Tüm yorumları okudum ve bende bir öneride bulunmak istiyorum...
İşlemci fanını değiştirmeyi denedinmi..
Yedek yada başka arkadaş pc sinden alabileceğin bir fanla denemeni öneririm..
İşlemcinin soğutmasının yeterli lmaması da bazen bu tip hatalar nedn olabiliyor ki ben bizzat karşılaştım..
tamam diyelim aldım yenisi aynı sorun devam ederse?
bilgisayarı aldığım yere götürüp ne alcamı öğrenebilirmiyim
tamam hekese çok teşekkür ederim bana doğru yolu gösterdiğiniz için en iyisi ben yarın bi bilgisayarcıya gitmem tekrar teşekkürler
tanıdığın yada güvendiğin bir yere git
alakasız yere paranı almasınlar
ram leri deneyerek
fanı deneyerek
power suplly deneyerek
bir şekilde arızanın nerde olduğunu bulman ve çok cüzi parayla bu işten sıyrılman en güzeli
bu alemde de soyguncu çok maalesef dikkat et olur mu kardeşim
ramlar arızalı olsa pc bip sesi verirdi...arkadas oynuyor belli bir zaman sonra res atıtor pc...