Bilica ekstra 10 puan kazandırır

ѕσηυη¢υ

кιℓℓ ƒσя &#
Reaction score
0
rrkryr.jpg

Beşiktaş’ı şampiyon yapan Denizli, dün imza atan Sambacı için 1 ay önce VATAN Spor Müdürü İbrahim Seten’e şu çarpıcı değerlendirmeyi yaptı:

Mustafa DENİZLİ: “BİLİCA’YI çok beğeniyorum. Sivasspor ile oynadığımız maçlarda iyi oyunlar sergiledi. Çok iyi bir savunma adamı. Altını özellikle çiziyorum, aynı zamanda çok da zeki bir oyuncu. Sahada aklını doğru kullanıyor. Çabuk, dengeli ve dayanıklı. Topu iyi oyuna sokuyor. Sert şutlar atıyor. En önemli özelliklerinden birisi liderlik ruhu taşıması. Biz de transfer etmek isteriz. Keşke alsak.. Bilica, kendisini transfer edecek takıma ekstradan 10 puan katkı sağlar.” (Mustafa Denizli, bu açıklamayı Bilica Fener’e transfer olmadan önce Çeşme’de VATAN Spor Müdürü İbrahim Seten’e yapmıştır)

Mert AYDIN: SAMBACI, büyüklerin bile dikkatini çeken bir performans ortaya koydu. Artı İtalya’da oynamış olması önemli bir avantaj. Ama henüz savunmanın ortasındaki partneri belli değil. Onunla uyumu kritik nokta olacak. Daum, Brezilyalı savunmacılardan hep hoşlandı. Eğer Bilica, Sivas’taki mücadeleci oyununu sürdürürse belki Lugano kadar olmasa da ciddi katkı sağlar. Ama artık lig 2.’liğini başarısızlık olarak gören bir takıma geldiğini bilmeli. Küçük bir dalgınlığı taraftarda ve medyada ’Zaten büyük takımda oynayamazdı’ kanısı yaratabilir.

Hakan YAŞAR: SÜPER Ligi tanıması ve İtalya’da 4 sezon savunma sanatını öğrenmesi önemli artıları... Övülecek tarafı çok ama arızaları da az değil. Kimse onu Lugano gibi sanmasın. Yaşı 30 ve hızı azaldı. O Edu’nun iyi oyun kuran haline yakın. İyi frikik atıyor ama sıra ona gelmez. 10 yılda 13 takım değiştirmesi ciddi istikrarsızlık. Sivas’tan Fener’e gelirken yüceldi. Sivas’ta çok top şişiren (BJK gibi) takımlara karşı harikalar yarattı. F.Bahçe ise kapanmayacak, açılacak. Boş alanda ve pres yediğinde sıkıntı yaratır. Yine de taraftar onu sevecektir.

VaTaN

En iyi transfer

Sivasspor’dan alınan Bilica, Fenerbahçe’nin bu sezon yaptığı en iyi transferlerden biri. Kısacası bana göre çok iyi bir oyuncu.
Fenerbahçe gibi hedefleri büyük olan takımlar hep kazanmaya yönelik futbol oynarlar. Hücum pasları da, çağdaş futbol gereği, ilk olarak savunmadan başlar. Brezilyalı futbolcu bunu çok iyi yapıyor. Bilica’nın, Sivas’ta oynarken, dikkat çekmesinin ilk nedeni de bu...
Geçen sezon Sivasspor’da oynadığı maçlarda ağır bir görüntü vermişti... Ama sezgileri o kadar güçlü ki, bu zaafiyetini kolayca kapatmayı başarmıştı. Fenerbahçe’de de bu konuda zorluk çekeceğini düşünmüyorum.
Ayrıca Bilica’nın daha önce uzun süre İtalyan takımlarında oynadığını hatırlarsak, sarı-lacivertli takımda da İtalyanca bilen oyuncuların fazlalığı akla getirilirse, uyum konusunda zorluk çekmeyeceğini düşünebiliriz.

Rıdvan Dilmen

teşekkürLer okumuştum hepsi BiLica yı tam anLamıyLa TanımLamış

İnş defans ta gecit vermicek!!

açıkçası ben pek sevmiyordum çünkü çok sert oynuyor ve karşısındakine insan gözüyLe bakmıyor.. yani bi Lugano gider bi BiLica geLir..
ama tabii defans oLarak çok ii çok kaLiteLi.. kavga çıkarmadığı maçLar diLiyorum.. ;)

BiLica İyi Ama YaşLı..
30 Yaşında..
Avrupada BiLica Gibi YüzLerce Genç Oyuncu Var..
Neyse Ne :D
HayırLı OLsun ArkadaşLar.

mustafa denizli ve ridvanin yorumlari cok guzel.umarim cok basarili olur.lig baslasinda maclari izleyelim.sabirsizlaniyorum vallahi.

Rıdvan Dilmen'in programına Bülent Uygun katıldı . . .
Rıdvan Dilmen nasıl adam diye sordu . . .
Bülent Uygun çok iyi dedi . . .
Rıdvan Dilmen hızı nasıl diye sordu . . .
Bülent Uygun Balili dedi . . .
Rıdvan Dilmen'de aman hocam Balili'yi karıştırma dedi :D

Sonuç olarak BiLica bire birde Balili yi çok rahat durduruyormuş . . .
Bu sezonda sadece bir adam kaçırmış ondada ayağı takıldığı için . . .

Rıdvan Dilmen'in programına Bülent Uygun katıldı . . .
Rıdvan Dilmen nasıl adam diye sordu . . .
Bülent Uygun çok iyi dedi . . .
Rıdvan Dilmen hızı nasıl diye sordu . . .
Bülent Uygun Balili dedi . . .
Rıdvan Dilmen'de aman hocam Balili'yi karıştırma dedi :D

Sonuç olarak BiLica bire birde Balili yi çok rahat durduruyormuş . . .
Bu sezonda sadece bir adam kaçırmış ondada ayağı takıldığı için . . .

o progmamı izlemiştim =)))

sanırım balli için düz koşuda kafa kafaya giderle demişti bülent uygun
rıdvan da: hocam o zaman balili bitmiş ya=))

yine de bence çok iyi bi transfer hayırlı olsun takımımıza...

Yok ya öle Balili bitmiş demedi . . .

çok istiyorduysa alsaymış bence bu işin işinde bir iş var

Geri