..::bilim adamlarını bile delirtewcek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sssnakesss

Banned
Reaction score
0
Yüzmek zayıflatıyorsa balinalar nerede yanlış yapıyorlar?
Süper yapıştırıcı herşeyi yapıştırdığı halde niçin içinde bulunduğu tüpün iç çıdarlarını yapıştırmamaktadır?

Niçin yanlış çevrilen telefon numarası hiçbir zaman meşgul çalmaz?

Niçin falcıya gitmeden evvel randevu almak gereklidir? Geleceğimizi bilemez mi?

Eğer bugün hava sıcaklığı 0 derece ise ve yarın iki kat daha soğuk olacaksa, yarın hava kaç derece olacaktır?

Niçin "tek heceli" kelimesini diyebilmek için dört hece kullanmaktayız?

Neden insanlar gökyüzünde 400 Milyon yıldız var denildiğinde inandıkları halde, yeni boyalı yazan yüzeyi elleriyle yoklarlar?

Niçin limonlu gazozların içerisinde bir sürü suni tatlandırıcı varken bulaşık deterjanında gerçek limon suyu kullanılmaktadır?

Işık 300.000 km/sn hızla yayıldıgına göre karanlık hangi hızla çökmektedir?

Işık hızında giden bir arabada oturduğumuzu varsayarsak, farları yakınca ne olur?

Niçin fare kokulu kedi maması yok?

Teflona hiçbir sey yapışmadığı halde teflon tavaya nasıl yapışmıştır?

Niçin uçaklarda paraşüt yerine can yeleği vardır? Eğer uçağın karakutusu kaza anında parçalanmıyorsa neden bütün uçak bu kutunun üretildiği maddeden yapılmamaktadır?

Bunların tamamını akılcı bir şekilde cevaplayabilen kaç deli vardır?

(alıntıdır)

sabah sabah kırdın geçirdin ortalığı buda çok güzel çalışama sağol..

güzel çalışma saol ellerine saglıkkkkjk :)

DosTum BunLaRa cVp VeRmeK İÇin AkıLLı oLmaM laZım beN iSe Tam Bi DelİyiM :))

Eğer bugün hava sıcaklığı 0 derece ise ve yarın iki kat daha soğuk olacaksa, yarın hava kaç derece olacaktır?

Neye göre 2 kat?

0'ın iki katı diyo ve soğuyacak demekki hmmm (benim matematik 1 abi yetmiyo hesaplamaya)

DavidBeckham_7' Alıntı:
DosTum BunLaRa cVp VeRmeK İÇin AkıLLı oLmaM laZım beN iSe Tam Bi DelİyiM :))
DavidBeckham_7 ule varya 40 yılda bir güzel konuşmuşşsun eheheh:)

bence bu soruları kendi kendi soranlarda deli emin ol buna veya psikolojik bir vakaa...!öyle düşünce öyle sorumu olurmuş yaww....!:D

1-bu konuda fikrim yok
2-bunu kimyacıya sorduğumda havayla ilgili bişiler anlattı yani içinde havamı kalıomuş öle bişiymiş oyüzden
3-bilmioyrum
4-bilebilir herhalde
5eğer çarpma işlemine göre yaparsak yine 0 olur ama 0çarpmada yutan eleman olduu için toplayabiliriz
4-öle demişler
5-kimileri inanır
6insan sağlığını düşünmüolar
7-yorumsuz
8bişi olmaz
9icat etmemişler
10-bu ilginç gerçekten
11-kara kutu ağırlık olarak uçağın yapıldığı maddeden daha ağır bu yüzden uçamaz

Bunların tamamını akılcı bir şekilde cevaplayabilen kaç deli vardır?

İşin gücün yok herhalde kardeş senin

o zaman benden bitane suyu nasıl dökersen dök neden hepyuvarlak biçimde akar(güzel olmuş)

3 yıl önce açılan konunu birden bire gündeme gelmesi hiç doğru değil. Konu kapalıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri