Bilinçaltı Programlama Eğitimi | Türkçe

tarik54

New member
Reaction score
0
bilinalti.jpg

Bilinçaltı Programlama Eğitimi

Depresyonda mısınız? Sigarayı mı bırakmak istiyorsunuz, çok mu şişmansınız, yada başka bir sorun mu var? Mp3 altına yerleştirilmiş gizli kodlar ile bilinç altınızı kendiniz yönetebilirsiniz. Bu set ile 21 günde kendi kendinize hipnoz varsayımı gibi bilinçaltı programlama yapabilirsiniz..

Aşağıdaki Konuları İçerir
# Depresyondan kurtulma
# Kendine güven
# Kilo verme
# Sigara bırakma
# Toplumda saygınlık

..::Wupload::..

Get Bilinc.Alti.Programlama.zip on Wupload.com

Allah Allah hiçbirşey yapmayacağız, sadece bunu mu dinleyeceğiz :D

İyiymiş yavv

çok ciddi işler bunlar,dikkat!!!

telkin müziğinin içinde kardeşini öldür!!! telkinini olmadığı ne malum!!!

arkadaşı zan altında bırakmak istemem ama bu işler için daha güvenilir kişi ve siteler mevcut,

hayatınız değişebilir,dikkat !!!

Hiç bilinçaltı programlanabinirmi? Çok saçma .

Bilinç altı duygularıdır, duyguların yansıması huylardır, can çıkmadanda huy çıkmayacağına göre apaçık bir saçmalıkla karşı karşıyayız. İnsanların duyguları hiç bir zaman programlanamaz ancak eğitilebilir buda kolay bir şey değil, onca dinin başarmaya çalıştığı en temel şeyde budur aslında. Onca dinin başaramadığını bu tip setler hiiiiçççç başaramazzz.

Bu tip setlere aldanmayın bilinçaltı hiç bir zaman programlanamaz ancak din ile eğitebilirsiniz. Nasıl biri olmak istiyorsanız ona göre din tavsiye edebilirim mesela sex manyağı olmak istiyorsanız budizim ve tao öğrenin, zengin olmak istiyorsanız yahudiliği öğrenin, sömürmek istiyorsanız hristiyanlığı öğrenin, koyun gibi güdülmek dert tasa çekmemek çeksenizde bile bunu hissetmeyip mutlu huzurlu olup şükür etmek istiyorsanız islamı öğrenin, yanlız öğrenirken yanlış öğrenmeyin çok tehlikeli olabilir.

Bir şeyi öğrenirken doğru öğrenmeye dikkat edin sonra telafisi zor sonuçlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.
Mesela;
Budizmi yanlış öğrenirseniz hayvanlarla ilişkiye girmeyi normal görebilirsiniz hatta öldükten sonra o hayvana dönüşeceğinize inanırsınız.

Hristiyanlığı yanlış öğrenirseniz ortaçağ papazları gibi allah için diri diri insanları yakarsınız .

Yahudiliği yanlış öğrenirseniz kendinizi allah sanabilirsiniz.

İslamı yanlış öğrenirseniz doğayı taklit eden hayvanlardan bir farkınız kalmaz papağan gibi allah ekber der durur arapları taklit edersiniz.

genele açık bir siteden indirdiğim telkinlerle başladım,ağırlığı kendine güven ve kiloya verdim,vücut duruşumun değiştiğini çevremdekiler farketti,kilomu ise ben :)

4.5 ayda 12 kilo verdim,yemeğimi kısmadım...sanırım bu işi profosyonel yapanlardan alacağınız yardımlarla daha etkili hale getirebilirsiniz.Beyin vücudun denge merkezi,özellikle kilo konusunda ikna olursa verdiğiniz kiloları geri almanız söz konusu değil,şu an yemeğe devam etmeme rağmen düzenli olarak kilo veriyorum.104 kilodan 92 kiloya düştüm ve bu hafta genel bir check-up yaptırıp verdiğim bu kiloların henüz farkedemediğim bir hastalığımdan mı yoksa gerçekten telkinler asıtası ile mi oluştuğunun sağlamasını yapacağım.

Dediğim gibi,bu işlerde ciddiyet ve profosyonellik önemli,

link yada adres sormayınız,telkin mp3 diye sorunca google amca gösteriyor,forum kıvamında bir adres,üye olun,faydalanın :)

Linki yenileme imkanımız var mı acaba ?

Geri