bilinmeyen bir sorun

zi volder

New member
Reaction score
0
merhaba arkadaşlar,

packard bell laptobum var. yaklaşık 1 sene önce aldım. özellikleri:

i5-2410m işlemci
2gb gt540m ekranakrtı
6gb dd3 ram

yaklaşık bir ay önce sistemimde bir sorun oluşmaya başladı. çalışmasında herhangi bir sorun olmamasına rağmen oyunlarda ufak tefek takılmalar, önce görüntü ardından da ses gelmesi gibi sorunlar yaşıyorum. format atmama hatta ekran kartı sürücüsünün eski-yeni versiyonlarını denememe rağmen sorunum çözülmüyor. sistemde virüs yok, ısınma ve tozlanma yok, herhangi garip bir program yüklü değil. hatta masaüstünde simge bile yok. buna benzer bir sorun neden kaynaklanır bilmiyorum. bilgisayardan anlamama rağmen çözemedim. görev yöneticisinde işlemciyi kasan bir programda aktif değil.

yardımcı olursanız sevinirim...

şarj-pil durumlarında performans ayarları otomatik olarak değişebilmekte, kontrol etmeni tavsiye ederim, ayrıca booster for games tarzında programları denemende yarar var...

selamlar..

öncelikle ilgilendiğiniz için sağolun. ama şarjdayken sürekli yüksek performansa elle ayarlama yapıyorum. sıcaklıklar normal seviyede. hatta sadece entegre grafik kulnanan oyunlarda bile bu kasmaları yapıyor. ısınmadan kaynaklanmıyor. win7 64bit kullanıyorum, acaba son zamanlarda yayınlanan bir güncelleştirmeden dolayı mı bunu yapıyor? çünkü aklıma başka hiçbir şey gelmiyor

Geri