Bilmiyorum

piken

New member
Reaction score
0
BİLMİYORUM

Yoksun... belki hiç olmadın...
belki ben seni düşüncelerimde yarattım...
belki ben sen yüreğimde yarattım...
belki ben seni sevdam için yarattım...
Varlığına alışamamıştım ki yaşadığım yokluğuna alışayım...
Yokluğunda bulmamıştım ki ben seni varlığında unutayım...
Bir nefeslik sigara gibiydi yaşanmışlıklar... Sigara gibiydin, her nefeste bitiyor ve bittikçe içime işliyordun... işlendikçe nakışın ipliği bu kadar kaliteli seçmenin anlamı ne diye düşünüyordum? Ben seçiyordum, ben işliyordum ve ben ikilemde kalıyordum. Seni ben yarattıysam neden seni ben ortadan kaldırmak istiyordum? Yarattığım, uğruna çaba verdiğim bir şeyi neden ortadan kaldırmak istiyordum ki!!! Ortadan kalkmamak için mi? Korku mu yoksa hissettiğim, tükenme korkusumu? Beni tüketebilir miydin? Bunu sen mi yapardın yoksa seni yaratan ben mi?

Bu kadar soru yüklüysem sana karşı, o zaman nasıl yok olabilirsin?
Bu kadar açmazdayken sana karşı, o zaman nasıl var oldun?
Ben sigara içmeyi öğrenemedim, bu yaşıma kadar...
Ben insan sevmeyi öğrendim , bu yaşıma kadar...
Ben sigara içemedim...
Ben aşık olamadım....
Ben kendi hodbinliğimde sevgiyi yaşadım... ben yarattım, ben tükettim...

ben......

ben......

ben......

Ben tükeniyorum.......
alıntı
hodbinlik:çıkarcılık,bencillik(yanlış anlamayın belki bilmeyenler olur die yasdım)

Ellerine sağlık apıla ....Ayrıyetten aşağıda hodbinlik kelimesini anlamını yazman çok iyi oldu walla anlamını bilmiyordum :)

rica ederm,sonuçta evt bilmeyenler olabilir,ben de araştırdım yasdım ben de bilmiodum...

sherlock_holmes' Alıntı:
Piken sayende tenisi sevdim çook güzel olmuş inan bana ben şimdi yazdıklarımdan utanmaya başladım ama...
yalnız ben bişi annamadım bu msjdan :eek: :eek:

piken' Alıntı:
yalnız ben bişi annamadım bu msjdan :eek: :eek:

Piken apıla ben tercüme edeyim sen teniscisin ya senin o güzel paylaşımlarından ve şiirlerinden etkilenip senin gibi olmak istemiş arkadaş ve tenisi sever olmuş...

Not: Onun avukatı mısın derseniz evet avukatıyım sınıf arkadaşım çünkü ezdirmem size onu :p=):):D

ehuehueue ben ezmicem ki:) sadece yazdıı seyi annamadım,bi dio yazı güsel bi dio tenisi sevdm :)neyse ayv aplası aydınlattıın için:)

piken' Alıntı:
ehuehueue ben ezmicem ki:) sadece yazdıı seyi annamadım,bi dio yazı güsel bi dio tenisi sevdm :)neyse ayv aplası aydınlattıın için:)

Bişey değil ben her zaman burdayım elektrikler kesilirse çağırman yeter :D:)

sherlock_holmes' Alıntı:
teşekkürler kanka mehmet ali ağcanın avukatından bile iyisin piken aynen böyle söylemek istedmi saol..

Birşey değil kanka... :D:)

Geri