bir öneri

net@master

New member
Reaction score
0
admin ve moderator arkadaşlar, forumun bilgisayarla ilgili bölümüne cisco ve mcse bölümleri açılabilir. burda yazılacak olan kaynaklar ve bilgiler forumdaki herkese faydalı olacaktır.

site hakkında bişeyler düşünmen çok güzel bakalım diğer arkadaşların yorumu ne olacak

walla ne oldugunu açıklarsan seviniriz :) ama her halde iyi bi şeydir :)

elmomaclro' Alıntı:
walla ne oldugunu açıklarsan seviniriz :) ama her halde iyi bi şeydir :)

harbiden abicim o dediklerin ne olaki :D

delinin biri bir taş atmış kuyuya 40 akıllı çıkaramamış hesabı olmuş buuu:D :D

mcse(microsoft certificated system engineer) yani microsoftun verdiği bir sertifika.sistem muhendisliği.

mcse kursu ile ilgili st_anger la bir anket yapmıştık ancak ilgi az olunca geri çektik
neden ?
cunki yazıların ve materyallerin hepsi orjinal direk elden bizden cıkacaktı
ve baktımki zaman harcamaya degmıyecekmış
+
gecen sene yine bir boyle bir sey baslatmıstım 3 hafta boyunca toplamda
4 sayfayı bulan bir dokuman yaptım router , permissions , portlar ,firewall mantıgı , active directory vs vs ama okuma mı toplamda 50 kısı gibi bır sey

soylediğin cok ama cok güzel bir sey ancak bizim halkımız
1 dk da hack arıyor

Evet ARES cok haklı ben okumayı cok severım cok okudum okudum ama bı poh anlamadım :D okudugmuzla kaldık

soylediin bölümleri saten icheren docler we sorun paylashımı win linux donanım we networq olarq qarshılıq gelmeqde he ama diorsan qi server system oke onada sabit yada alt qonu achılabilr..

eitim olayına gelince buna ilginin as olması nedenile geri cheqme qararı alındı.. ama taby ragbet görüceqse düshünülebilr live dersler vs. ama urashdıımısa deiceini sanmıorm taqi deiceq duruma geldiimisde saten oylama deerlendrilir..

ilginin az olması normal. benimki sadece bir öneriydi zaten.
msn hack bölümü olsa yeterli ilgiyi görürdü ama siz de haklısınız.

Geri