Bir ülke ile daha vize kalktı___

LOOPUSED

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
Bir ülke ile daha vize kalktı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, resmi ziyaret gerçekleştirdiği Kamerun'da, Cumhurbaşkanı Paul Biya ile bir araya geldi. Türkiye ile Kamerun arasında resmi pasaportlara karşılıklı vize muafiyeti getiren anlaşma imzalandı.

82958.jpg

Cumhurbaşkanı Gül, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na gelişinde tüller ve çiçeklerle süslenmiş merdivenlerin başında Riya tarafından karşılandı.

Gül ile Riya'nın baş başa görüşmesinin başlangıcında gazetecilerin görüntü almalarına izin verildi.

Bu sırada Riya tarafından Cumhurbaşkanı Gül'e Kamerun Devlet Nişanı takdim edildi.

Gül ile Biya'nın yaklaşık 1,5 saat süren görüşmesinin ardından iki ülke heyetlerinin katılımıyla Türkiye ile Kamerun arasında resmi pasaportlara karşılıklı vize muafiyeti getiren anlaşma ile tarım alanında teknik, bilimsel ve ekonomik iş birliğini öngören protokol imzalandı.

kaynak

ohooo yakında ülkede bi sürü zenci görcez galiba..

Güzel gelişme hükumetin bu politikasına destek veriyorum...

Her sene giderim Kamerun'a....Bayılırım havasına suyuna....Hatta mahallece gideriz biz....Eminim bu forumdakilerin de en az %95 i gidiyordur...öyle değil mi?He?

arkadaşlar yakında pasaportlarda kalkacak...
İşte boşuna demiyoruz bu olaylar İslam birliğinin temelidir...

izleyin ve görün... :))

TR'nin suc orani artiyor

ama kimin umrunda

kaldirin kaldirin bence sinirlarimizdan ASKERI de kaLdirin

vize kullanmayan birbirlerinden sınır anlaşmalarıyla ikili ilişkileri üst düzeyde olan ülkeler aptal ,bizim vize kaldırmamız dahada aptalca yani öylemi.?? akp düşmnalığını anlayabilirim partizanlıkta yapılabilir ,eleştirirsin ama vize uygulamalrını savunarak hemde dalga üslubuyla '''heee her hafta gidiyorduk ya'' ironisinde bulunmak ne demektir anlayan varsa beri gelsin, haa bunu birde askeri kaldırmak sınırı kaldırmak gibi algılayan lar var yaa onlara sadece pess denir...

herkes hatta bütün dünya dış politikadan anlmıyor bir tek siz anlıyorsunuz,, 50 yıl kapanan Çin bile sizin kadar bağnaz değildir.. MAO nun ruhu şad olsun)) yukarda 2 mesajda bunu savunanlar birde milliyetçi görünüyor forumda..)) ah çizgi kayması seni bir anlayabilsek...CHP -MHP KOALİSYONU OLURSA SİZDE GERİ KOYARSINIZ VİZELERİ OLURMU:))

vize kullanmayan birbirlerinden sınır anlaşmalarıyla ikili ilişkileri üst düzeyde olan ülkeler aptal ,bizim vize kaldırmamız dahada aptalca yani öylemi.?? akp düşmnalığını anlayabilirim partizanlıkta yapılabilir ,eleştirirsin ama vize uygulamalrını savunarak hemde dalga üslubuyla '''heee her hafta gidiyorduk ya'' ironisinde bulunmak ne demektir anlayan varsa beri gelsin, haa bunu birde askeri kaldırmak sınırı kaldırmak gibi algılayan lar var yaa onlara sadece pess denir...

herkes hatta bütün dünya dış politikadan anlmıyor bir tek siz anlıyorsunuz,, 50 yıl kapanan Çin bile sizin kadar bağnaz değildir.. MAO nun ruhu şad olsun)) yukarda 2 mesajda bunu savunanlar birde milliyetçi görünüyor forumda..)) ah çizgi kayması seni bir anlayabilsek...CHP -MHP KOALİSYONU OLURSA SİZDE GERİ KOYARSINIZ VİZELERİ OLURMU:))

Ya aLLah aşkına neyden bahsedıyorsun sen ?? KamerunLa anLaşıp vizeLeri kaLdırsak ne oLur kaLdırmasak ne oLur..Hadi becerebiLiyorsaLar gitsinLer fransa veya ispanya ıLe anLaşma sağLasınLarda göreLim..Haa ama dersin ki tayyip gizLi SAMUEL ETO hayranı bu yuzden kamerunu seçti bak işte ona bişey demem.. :)

Daha adam gibi ülkelerle kalksa şu vizeler ? Kamerun , Burkina Faso bilmem ne fasa fiso bunlar :durdurun

bi "one minute" çeksede abd ile ab ile kaldırabilse vizeleri de oralarda okumaya çalışan öğrencilerimiz için zorluk olmasa ha ? Ben burkina faso da üniversite okuyan bir Türk görmedim daha :durdurun

Ya bi de öyle bir manşet atılıyor ki;

''BİR ÜLKE İLE DAHA VİZE KALKTI!!!!!!''

Gören de hemen, bir merak ve beklentiyle haberi tıklıyor....Tabi beklenti; İNGİLTERE, USA, HOLLANDA....FALAN FALAN....Abi haberi bi okuyorsun;Kamerun, Sudan, burkino bilmem ne....

Ama her defasında böyle bir manşet....

Bir tanesinde de;

KAMERUN'LA VİZE KALKTI....diye bir manşet atılamaz mı?Çok merak ediyorum....(Sonra da yandaş medya deyince kızıyorlar....)

MozoLe Miяach;4953400' Alıntı:
Ya aLLah aşkına neyden bahsedıyorsun sen ?? KamerunLa anLaşıp vizeLeri kaLdırsak ne oLur kaLdırmasak ne oLur..Hadi becerebiLiyorsaLar gitsinLer fransa veya ispanya ıLe anLaşma sağLasınLarda göreLim..Haa ama dersin ki tayyip gizLi SAMUEL ETO hayranı bu yuzden kamerunu seçti bak işte ona bişey demem.. :)

senin zihniyetinin 80 yıldır papua yeni gine kadar bir ülkeden vize kaldırması vaki oldumu ki, sen 3-4 aydır bu uygulamalarla kaldırılan vizeleri ve dış politikada atılan adımları böylesine güdük ve önemsiz görebiliyorsun.. 80 yıldır başbakan ve cumhur başkanlarının diğer ülke büyük eliçileri önünde el pençe durduğu siyasi partilerin adamları ve beğenneleri olara sizler bugün eleştiride bile ,kendi başbakanının kendi devletinin dışarıda seviye- başarı ve kazanımları karşısında içimizdeki irlandalılar gibi bizi ,kendimizi ,ülkemizi eleştirmesine peess diyorum. siz nereden bakıyorsunuz olaylara merak ediyorum.. israildenmi rusyadanmı ))biraz kendi türk gözünüzle bakın kardeş.. kendinizi bu kadar alçaltmayın önemsiz görmeyin diyecem ama neyse...

senin zihniyetinin 80 yıldır papua yeni gine kadar bir ülkeden vize kaldırması vaki oldumu ki, sen 3-4 aydır bu uygulamalarla kaldırılan vizeleri ve dış politikada atılan adımları böylesine güdük ve önemsiz görebiliyorsun.. 80 yıldır başbakan ve cumhur başkanlarının diğer ülke büyük eliçileri önünde el pençe durduğu siyasi partilerin adamları ve beğenneleri olara sizler bugün eleştiride bile ,kendi başbakanının kendi devletinin dışarıda seviye- başarı ve kazanımları karşısında içimizdeki irlandalılar gibi bizi ,kendimizi ,ülkemizi eleştirmesine peess diyorum. siz nereden bakıyorsunuz olaylara merak ediyorum.. israildenmi rusyadanmı ))biraz kendi türk gözünüzle bakın kardeş.. kendinizi bu kadar alçaltmayın önemsiz görmeyin diyecem ama neyse...

Diyorsun ki bundan önceki hükümetLer diğer devLet büyükLerinin karşısında eL pençe duruyor..Tayyip kamerunun karşısında kasıLa kasıLa oturuyor dıye bunumu bızım karşımıza çıkarıyorsun ?? Yok ya bıde kamerun cumhurbaşkanının yanında süt dökmüş kedi gibi durucaktı.. En azından bundan önceki hükümetLer batıya yanı avrupaya açıLma peşindeydi afrikaya veya arap yarım adasına degıL..Bize farkLı somut adımLarLa geLin bu tarz şişirme oLayLarLa geLmeyın..Ayrıca biz türk gözüyLe bakıyoruz kimLerinde mevzuLara at gözLügüyLe baktıgı resmen ortada..

One minute one minute :durdurun hangi seviye ve başarıdan söz ediyorsun anlamadım ki ? soykırım a one minute çekemeyen rte denmi ? aa ama dur ya özür diletmişti o israilden .. ama ufak bi de ayrıntı vardı ; bilmem ne boynuzu da almıştı demi israil den ? Ya sorarım sana Araplar ve bağnazlar hariç hangi kesim seviyor bu adamı :durdurun

arap sermayesinin milyarlarca doları abd ve dingiltere olmak üzere belli başlı yerlerde kullanılıyor.türkiye ye de gelmesi kötümü olur.

hani 1 söz var köprüyü geçene kadar ayı ya dayı de...:sigara:

Geri