Bir archicad projesi (yorumlar lütfen)

gakko42

New member
Reaction score
0
tasarımı ve çizimi tamamen bana ait olan ve archicadde çizdiğim bu proje için yorumlarınızı bekliyorum:victory

8b8asts.jpg

6ksatyg.jpg

6ywayra.jpg

6qbef6t.jpg

867849i.jpg

832g0o1.jpg

gakko42

modeller güzel ama benım sana tavsıyem burada hazırladığın modellerı 3ds max programında render alman.daha gerçekçi olacaklardır

şu anda max ile uğraşıyorum inşallah en yakın zamanda max çalışmalarımı da paylaşıma açacağım

süper yapmışsın .. ne diyebilirim ki yani harbiden süper

modeller güzel ama benım sana tavsıyem burada hazırladığın modellerı 3ds max programında render alman.daha gerçekçi olacaklardır

Archicad de render alınca bunun çok üstüne çıkmak mümkün değil maalesef.
Extra bir render programı kullanma gereği beni uyuz ediyor.
Archicad tamam öğreniyosun ee bi bakmışsın bir de artlantis var.
....

çok güzel olmuş arkadaşım bende daha yeni başladım archicade örnek pln dosyası atabilirmisin

kardeş başlangıç için mükemmel. başarılarının devamını dilerim.

kardeş başlangıç için mükemmel. başarılarının devamını dilerim.

tşk ederim kardeş.umarım beğenilmiştir.durmak yola devam mantığı ile archicad arşivini pek yakında paylaşıma vereceğim.ayrıca archicad de iyi isen seninle tanışmak isterim.birbirimizden öğreneceğimiz ve forumda paylaşacağımız çok şey olduğuna eminim

bersa sana katılıyorum. bende adt 2008 kullanıyorum. yetmiyo 3dsmax oda yetmiyo peşinden photoshop... hepsinin dahil olduğu bi program olsa keşke.

gerçeği söylemek gerekirse berbat olmuş. kusura bakma

Hmm Sade Bir Proje , Bahceyi daha verimli kullanabilirdin :) Bu aralarda binalarda Post-modern izler cok moda :)

modeller gusel olmus sana bı sorum olcak bende archicad kullanmaya yenı basladım kapı cızdıgım zaman kapının ustunde bı bosluk oluo yanı kapının sagındakı ve solundakı duvarlar tam olarak kesısımıo bıraz bosluk oluo bunun sebebını bılıosan yardımcı olursan sevınırım

Bu proje ancak senin kaçıncı sınıfta olduğun bilgisi ile yorumlanabilir.
Üzgünüm tasarım , render ve sunum pek iç açıcı değil.Müşteri olarak ben ikna olmazdım.
Biraz daha gayret kardeş.

ewd güsel olmuş gercekten...

Geri