Ferrentino
CEO
alakasız insanlar bi yerlere getirilmeye devam ederse olcağı bu, kravatsız müdür yada terlikli müdüre şaşırmamak lazım son günlerde gündeme gelen
Bende senden utanıyorum.Onu önceden farkedemedilermi peki delik olduğunu ailesi,
nerdeyse hükümete atacaksınız suçu.Nerdeyse hükümeti suçlayacaksınız.
kardeşim verdigin ornekle alakası nedir sen yollarmısın oyle bir ortama onun cevabını ver.
polis ailelrinin isteği üzerine çıplak olduğunu söylemedi. Gençlerçıplakdı müdürün ne suçu var Ailesi onları oraya yollarken hiç mi vicdan azabı çekmedi.
Siz nebiçim insansınız çıplak olsa ne olacak diyorsunuz sizin lailkiğiniz bu.Yani bunu normal birsey gibi karsılıyorsunuz heralde.Öyle bir ortamda bacınızın olduğunu farzedin nasıl tepki verirdiniz acaba gençler o gece esrarda kullanmış polis tutanaklarında var bunlar.Bence suclu aramaya ailelerinden başlamak lazım bumu Türk toplumu görüyoruz ki batını ahlakını almışız.Gençlere suç bulmuyorum bence aileleri batılaşmayı böyle görenler utanmalı.
polis ailelrinin isteği üzerine çıplak olduğunu söylemedi. Gençlerçıplakdı müdürün ne suçu var Ailesi onları oraya yollarken hiç mi vicdan azabı çekmedi.
Böyle insanlarla ayni gökyüzünün altinda yasadigim icin ben utaniyorum.
Biraz konunun dışına çıkacağım ama sizler 23 den öncesini bilmezsiniz tabiki tarihi istedikleri gibi yazmışlar Osmanlı padişahlarını vatan haini ilat etmişiniz peki Ecevit neden vatan haini demedi.Atatürkü hepimiz seviyoruz kuşkumuz yok.Ankaraya yolum düşersede en kısa zamanda ziyaret edeceğim peki niye hiç Fatih sultan mehmetin yada başka büyük Türk liderinin mezarını ziyaret etmiyoruz.profesorun birisi çıkıyor Türkler osmanlının içinde azılnıkdı diyor neden mehter marşında hep kahraman Türk milleti diyor? Demek istediğim ben batılılar gibi yaşamak zorunda değilim benim tatilimin pazar günü olmasınada karşıyım.Bu ülkede hristiyan olsan daha çok deger gorursun zaten üniversiteler 2.dünya savasından kacan yahudilerin elinde bilerek sana eğitim vermiyor bizi birbirimize düsürmek icin hep bunlar.
23ten öncesini sen nerden biliyon usta
Ama haklısın bu ülkede padişahlarımıza gereken ilgi alakayı göstermek şöyle dursun küfretmesinler.Geçmişine söven bi adamdan ne hayır gelir..Gelmez.
Ama şurası bi gerçek şuan Türkiyede türklerin azınlıklar kadar sesi çıkmıyor.Azınlıklarda azgın zaten![]()
Kardeşim ben inkar mı ediyorum azınlık olarak bizler yaşıyoruz kürtlere çocuk başı kız 150 erkek 75 tl para veriyor adamlarda yapıyor 10-15 çocuk elektrik parası vermiyorlar zaten bizzat kendilerinden duydum evlerinde hatta ahırlarında bile ufo yakıyorlarmış telefonda bedava dedilerde inanmadım hepsinin ist.bulda evleri varmış.Devlet kömür dağıtıyor o kömürüde satıyorlar.Yeşil kartını da veriyor devlet tek kuruş para vermeden muayene ilaç alıyorlar.Benim sağlık güvencem bile yok şuanda 20 yaşındayım.
alakasız insanlar bi yerlere getirilmeye devam ederse olcağı bu, kravatsız müdür yada terlikli müdüre şaşırmamak lazım son günlerde gündeme gelen
Ama haklısın bu ülkede padişahlarımıza gereken ilgi alakayı göstermek şöyle dursun küfretmesinler.