Bir Baykal Kalsiği(Süper yaaa)

http://www.hackhell.com/showpost.php?p=2156020&postcount=19 mesaj için (alıntı yaparak mesajımı kirletmeye değmez)

bu internethaber denilen sitenin güvenililirliğine itibar etmek isteyebilirsin tabi
sokakta duyduğun söylentilere inanman gibi birşey bu =)
bu kişiler internethaber gibi ne idüğü belirsiz siteleri okumaya gerek bile görmemekle beraber "belirli bir kesim medyada" ısrarla yazılan bu safsatayı "yalanlamışlardır"
haberi "tek taraflı" olarak yayınlayan bir sitenin güvenililirliğini tartışmaya hiç lüzum yok!
belgeli dediğin haber üzerinde imzaların olduğunu gösteren bir kağıt parçası var
tabi sen körü körüne inanmak istiyorsan orası senin bileceğin iştir ve benim gibi "şüphe etmek insanı gerçeğe ulaştırır" mantığında olan kişileri forumlarda asla kandıramazsın =)
bende bir adet daktilo yardımıyla bu belgeyi hazırlayabilirim ama insanlar inanacaksa uğraşırım yoksa ellerimi yoramam

unutma sürekli bana cevap yazarak kendini rahatlatamazsın(belki daha kötü hissedebilirsin)
İnkılap tarihi nerden başlar nerde biter seninle tartışmayacağım çünkü bilgisini verdim ne de olsa,şunu da bilmen gerekir tarih biliminde "kronolojik sıralama" diye birşey vardır (önce onları öğren sonra istediğin kadar tartışalım)
tarihçiler şurda başlatır falan filan demişinde hangi tarihçiler??isim ve kaynak ver bakalım?
Sen İnkılap Tarihi dersini almakla yetinmiş olabilirsin(bu ders üniversitede Osmanlı Tanzimat zamanından,ilköğretim ve lisede 1. Dünya Savaşı yıllarından başlar)
Biz bu tarihi kaç tane farklı kaynaktan okuduk,
nerden başlayıp nerden bittiği hakkında iyi kötü karar verebiliyoruz çok şükür
Kurtuluş Savaşından sonrası İnkılap (devrim) tarihidir
Çünkü ilk ve en büyük inkılap Cumhuriyetin ilanıdır."Aristo'nun düz mantığı" ile biraz düşünecek olursan Cumhuriyet ilan edilmeden inkılap yapılması söz konusu değildir.Tabi sen ısrarla ben inkılap tarihini istediğim yerden başlatırım dersen o senin kişisel tercihindir istediğin yerden başlatmakta özgürsündür(kahkahalara da kişisel tercih olarak saygı duyduğun sürece)
Karşınsındakine "bilgisiz" diyipte sonra "ben de seninle tartışacak değilim" diyerek, adeta "kaçak tavla oynayan" kör cahillere de ben hayranım :goz:
hade iyi geceler

Sürekli sana cevap yazdığımı söyleyip aşırı güven duygusuna kapılan bir ukala tavrı sergilemen den etkilenmediğimi söylemek isterim.Benim yazdığım mesajdan ilk alıntı yapıp bana cevap yazan sensin.

Gerçekten de ınkılap tarihinin nereden başlayacağını seninle artık tartışmayacağım çünkü ınkılap önce bir insanın beyninde başlar ve bu yüzden Atatürk bir şeyler ideğiştimek ve ınkılap hareketini başlatmak için önce Samsuna çıktı.Ama senin gibilerin ınkılap deyince aklına,sadece sosyal ve siyasal alanda yapılan bir kaç değişikliği anlayan sığ beyinlere sahip olduğunuzu nerden bilecekti Atatürk.

Bir haberin geçerli olup olmadığı konusunu da artık seninle tartışamam çünkü sen işine gelneyen kabullenemediğin savunmada zaafa düştüğün olaylar karşısında tek çare olarak onu yalanlama ve onu küçümseyip haberin kaynağını alaya almaya çalışma psikolojisiyle bundan kurtulma yolunu seçmissin.

ama yinede sana basit bir habercilik kuralını öğretmeden edemeyeceğim.
Ortaya atılan bir haber muhatapları tarafından yalanlanmadıkca veya düzeltilmedikce o haber doğru dur.Burda iki tane muhatap var. 1.anayasayı hazırlayan kişiler 2. Bunu hazırtlatan TÜSİAD.
ve ben bunu yazdığım sıralarda bu haber hala düzeltilmedi veya yalanlanmadı.

Seviyene uygun anlatabildim mi bilemiyorum

"Atatürk,bir ınkılap hareketini başlatmak için önce Samsuna çıktı"denmiş ama Atatürk devrim hareketi için Samsun'a çıkmadı,Atatürk Vatanımızı düşman işgalinden kurtarabilmek amacıyla çıktı.Bilgilerinize...

Derinlere dalmayın arkadaşlar,
Bu konudan çıkacak sonuç; Chp'nin olmayan şeyleri bile nasıl varedebildiğinin ayan beyan kanıtıdır.
SAYGILAR.

Sürekli sana cevap yazdığımı söyleyip aşırı güven duygusuna kapılan bir ukala tavrı sergilemen den etkilenmediğimi söylemek isterim.Benim yazdığım mesajdan ilk alıntı yapıp bana cevap yazan sensin.

Gerçekten de ınkılap tarihinin nereden başlayacağını seninle artık tartışmayacağım çünkü ınkılap önce bir insanın beyninde başlar ve bu yüzden Atatürk bir şeyler ideğiştimek ve ınkılap hareketini başlatmak için önce Samsuna çıktı.Ama senin gibilerin ınkılap deyince aklına,sadece sosyal ve siyasal alanda yapılan bir kaç değişikliği anlayan sığ beyinlere sahip olduğunuzu nerden bilecekti Atatürk.

Bir haberin geçerli olup olmadığı konusunu da artık seninle tartışamam çünkü sen işine gelneyen kabullenemediğin savunmada zaafa düştüğün olaylar karşısında tek çare olarak onu yalanlama ve onu küçümseyip haberin kaynağını alaya almaya çalışma psikolojisiyle bundan kurtulma yolunu seçmissin.

ama yinede sana basit bir habercilik kuralını öğretmeden edemeyeceğim.
Ortaya atılan bir haber muhatapları tarafından yalanlanmadıkca veya düzeltilmedikce o haber doğru dur.Burda iki tane muhatap var. 1.anayasayı hazırlayan kişiler 2. Bunu hazırtlatan TÜSİAD.
ve ben bunu yazdığım sıralarda bu haber hala düzeltilmedi veya yalanlanmadı.

Seviyene uygun anlatabildim mi bilemiyorum

senden öğrenmecek hiç birşeyim yok
ukala tavır kime ait(ilk ben cevap yazmışım ukalaymışım zihniyete bak!)
ama senin bilimden çok şeyöğrenmen lazım bence
gerçek anlamda tartışmadan çıkmış bir konuda zeytinyağı olmak istemem
benimle değil fikirlerimle uğraş :goz:

Ortada bir hata var sonuçta.Beşer şaşar.İnsandır sonuçta hatada yapar.Ancak dinimize göre, yaratılan her insanın Allah katında bir değeri vardır. Her ne şekilde olursa olsun, başkalarıyla eğlenmek günahtır.Hele ki içinde bulunduğumuz günlerin dini önemi düşünülürse.Eleştirmek ayrı alay apayrı.Deniz Baykal'ı bu hataya kadar beceremediği muhalefetle egolarının peşinde koşup asırlık bir çınar olan CHPnin sonunu getirmekle eleştirelim.Ülkenin bugünkü halinde en büyük sorumluluğu olan kişilerden biridir.
Hemde Baykal'ın bu hatasından kim ne zarar gördü ki.Terörist başına ''sayın'' 19'unda toprağa düşen mehmtçiğe ''kelle''mi dedi?Vatan için feda ettiği evladının acısıyla yürteği yanan hangi ana babanın yüreciğini incitti?

yazık yazık uzuldum chp yonetenlere bak

Sevgili Incubus84 eğer lafım ağır geldiyse Onu GERİCİLER olarak değiştirelim istersen.

Ha yok eğer yaran varsa onu bilemem...

Kuralları sizinde okumanızı tavsiye ederim çünkü

CHP ve tayfası, Atatürkçülük ve milli mücadele söz konusu olduğunda mangalda kül bırakmaz, Kurtuluş savaşı, İnkilap tarihi ve atatürkçülük yegane kaynaklarıdır.
Bu durumda milli mücadeleyi avuçlarının içi gibi her chp linin bilmesi gerekmez mi? Büyük ihtimalle deniz baykalın parti danışmanlarınca hazırlandığı belli bu metini gönderme hatasına düşecek en son parti chp olması gerekmez mi?
İçişleri bakanlığının yanlışını bile ilk ortaya çıkarması gereken partimizin chp olmasını beklememiz yanlış olmaz sanırım. Acaba bu parti özdemi atatürkçü sözdemi?

yazmanın kurallardaki karşılığını bulunuz...

ÇÜNKÜ Bir muhalefet partisiyle, bir Genelkurmay Başkanıyla açık ve seçik alay etmek durumu söz konusudur..

Bu arada Eğer CHP'mi AKP'mi derseniz SONSUZA KADAR CHP derim...

Ha uzun zaman sonra seni gördüğüm için sevindim..

====Gunun magazin konusu===

Aziz milletimiz ki teroriste kefil olan rte yi basinin taci yapmistir eminim Deniz Baykalinda bu kucuk hatasini odullendirecektir. Ne mutlu Turkum diyene!

SaGu_TuRaN isimli şasın anlaşılan dünyadan haberi yok olsaydı eğer anlattığı olaydan sonra sözünü ettiği belediye başkanının partiden ihraç edildiğini bilmiş olurdu.
Yani verdiği örneğe bakarmısın yaaa bunlar iyice şaşırdı valla

Komik kişilik

O buzdağının görünen kısmı... Peki partiden ihraç edildikten sonra ne oldu??? Hangi kurumun başına geçerek 30 küsür ilyar maaş aldığını söyler misin???

Ayrıca o şahs-ı zaruret ne ilkti nede son. Tayyibinizde Gülünüzde aynı...

Ortada bir hata var sonuçta.Beşer şaşar.İnsandır sonuçta hatada yapar.Ancak dinimize göre, yaratılan her insanın Allah katında bir değeri vardır. Her ne şekilde olursa olsun, başkalarıyla eğlenmek günahtır.Hele ki içinde bulunduğumuz günlerin dini önemi düşünülürse.Eleştirmek ayrı alay apayrı.Deniz Baykal'ı bu hataya kadar beceremediği muhalefetle egolarının peşinde koşup asırlık bir çınar olan CHPnin sonunu getirmekle eleştirelim.Ülkenin bugünkü halinde en büyük sorumluluğu olan kişilerden biridir.
Hemde Baykal'ın bu hatasından kim ne zarar gördü ki.Terörist başına ''sayın'' 19'unda toprağa düşen mehmtçiğe ''kelle''mi dedi?Vatan için feda ettiği evladının acısıyla yürteği yanan hangi ana babanın yüreciğini incitti?[/QUOTE

bakıyıorumda Baykal a gelince ne kadar da şefkat damarlarınız kabarıyor öyle.Başbakanın sadece lafın gelişi olarak söylediği"sayın" kelimesi için başbakanı terörsitler le aynı kefeye koymaya çalışanlar ,geçmişte bu teröristleri meclise taşıyıp onlarla el ele kolkola aynı sıralarda oturanları hemende unutuyorlar .Mesela Baykalın o dönem sıra arkadaşlarından birisi olan Zübeyr AYDAR şimdi PKK kongra gelin Avrupa sorumlusu.
Bu millet kimlerin teröristlerle içli dışlı olduğunu çok iyi biliyor.
Baykalın seçim mitinglerinde yanından ayırmayıp miting öncesi konser verdittiği Edip AKBAYRAM ,seçimlerden beş altı ay önce sinde LOndra da terörsit başı Öcalan ın posterleri altında PKKlılara konser veriyordu.Seçimlerdde de CHP lilere konser veriyordu.Şimdi söyleyin bakalım kim daha yakın o tarafa

Allah Baykal gibi beceriksiz ve şaşkın muhalifleri başımızdan eksik etmesin.:)

Bir hafta aradan sonra tekrar geldim.Bu konu benim banlanmam sebep olmuştu.o yüzden burayı tekrar canlandırmak istedim

Geri