1sc0rp!tX
Altın Üye

UHARCH Müthiş Bir Sıkıştırma Programı
KULLANIMI:
Dosyayi kurduktan sonra "Folder" butonuna tikliyorsunuz.Acilan Pencerden "Zip"lemek istediginiz dosyayi seciyorsunuz "Add" dedikten sonra "Pack It" butonuna tiklayip son acilan sayfada "Create Archive" secenegiyle Arsivi kaydedecek dosyayi secip islemi noktaliyorsunuz& Hepsi Bu kadar başarılar..ve program uharch ile sıkıştırdığınız dosyayi hardiskinizde istediginiz yere kuruyor. Oyun firmalarinin kullandigi teknik&
ne resim formatlarında nede müzik formatlarında hiçbir değişiklik olmaz aynı hepsi aynı kalitede kalır.
Örneğin 200 mb bi dosyI bununla 30 mb indirebilirsiniz ne resim formatlarında nede müzik formatlarında hiçbir değişiklik olmaz.
NOT:TAMAMIYLA DENENMİŞTİR VE GERÇEKTEN İŞE YARADIĞI GÖRÜLMÜŞTÜR..PROGRAMIN KULLANIMI TAMAMIYLA BASİTTİR VE WİNRAR PROGRAMIYLA AYNI ŞEKİLDE KULLANILMAKTADIR..SIKIŞTIRMAK İSTEDİĞİNİZ DOSYANIN ÜZERİNE GELİP SAĞA TIKLAYIP ADD TO ARCHİVE DİYEN YERE TIKLADIĞINIZDE SIKIŞTIRMAYA BAŞLAR(SIKIŞTIRMA BİRAZ UZUN SÜREBİLİR..)
Şimdi size uharch gui programını resimli olarak anlatacağım..

programı açıyoruz ilk karşımıza gelen bu goruntu..burda create archive diyoruz..

burda da sıkıştıracağımız dosya yada klasoru seçiyoruz..dosya için add files klasor için add folder seçeneğine basıyoruz..ben add folder dedim ve 15.5mb buyukluğunde bir klasor seçtim..ve ardından create archive diyoruz..

create archive dedikten sonra karşımıza bu ekran gelecektir..resimde gorulduğu gibi uharc gui ms-dos la sıkıştırıyor ve çok güzel sonuşlar veriyor...

ve sıkışmadan sonra oluşan dosyamız..15.5mb dan 13.2 mb a kadar indirdi..sonra dosyayı açmak içinde sağa tıklayıp open with uharch gui diyorsunuz ve ardından extarct files diyorsunuz.yine ms-dos la extarct adiyor..

DownLoad :
Kod:
http://rapidshare.com/files/30765795/UHARC_Gui_WWW.HACKHELL.COM_isc0rpiTX.rar
pass : hackhell.com