Bir CD ye 1,5 GB Sığdırın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

1sc0rp!tX

Altın Üye
Reaction score
0

UHARCH Müthiş Bir Sıkıştırma Programı
KULLANIMI:
Dosyayi kurduktan sonra "Folder" butonuna tikliyorsunuz.Acilan Pencerden "Zip"lemek istediginiz dosyayi seciyorsunuz "Add" dedikten sonra "Pack It" butonuna tiklayip son acilan sayfada "Create Archive" secenegiyle Arsivi kaydedecek dosyayi secip islemi noktaliyorsunuz& Hepsi Bu kadar başarılar..ve program uharch ile sıkıştırdığınız dosyayi hardiskinizde istediginiz yere kuruyor. Oyun firmalarinin kullandigi teknik&
ne resim formatlarında nede müzik formatlarında hiçbir değişiklik olmaz aynı hepsi aynı kalitede kalır.

Örneğin 200 mb bi dosyI bununla 30 mb indirebilirsiniz ne resim formatlarında nede müzik formatlarında hiçbir değişiklik olmaz.

NOT:TAMAMIYLA DENENMİŞTİR VE GERÇEKTEN İŞE YARADIĞI GÖRÜLMÜŞTÜR..PROGRAMIN KULLANIMI TAMAMIYLA BASİTTİR VE WİNRAR PROGRAMIYLA AYNI ŞEKİLDE KULLANILMAKTADIR..SIKIŞTIRMAK İSTEDİĞİNİZ DOSYANIN ÜZERİNE GELİP SAĞA TIKLAYIP ADD TO ARCHİVE DİYEN YERE TIKLADIĞINIZDE SIKIŞTIRMAYA BAŞLAR(SIKIŞTIRMA BİRAZ UZUN SÜREBİLİR..)

Şimdi size uharch gui programını resimli olarak anlatacağım..

001.jpg

programı açıyoruz ilk karşımıza gelen bu goruntu..burda create archive diyoruz..

002.jpg

burda da sıkıştıracağımız dosya yada klasoru seçiyoruz..dosya için add files klasor için add folder seçeneğine basıyoruz..ben add folder dedim ve 15.5mb buyukluğunde bir klasor seçtim..ve ardından create archive diyoruz..

003.jpg

create archive dedikten sonra karşımıza bu ekran gelecektir..resimde gorulduğu gibi uharc gui ms-dos la sıkıştırıyor ve çok güzel sonuşlar veriyor...

004.jpg

ve sıkışmadan sonra oluşan dosyamız..15.5mb dan 13.2 mb a kadar indirdi..sonra dosyayı açmak içinde sağa tıklayıp open with uharch gui diyorsunuz ve ardından extarct files diyorsunuz.yine ms-dos la extarct adiyor..

005.jpg

DownLoad :

Kod:
http://rapidshare.com/files/30765795/UHARC_Gui_WWW.HACKHELL.COM_isc0rpiTX.rar

pass : hackhell.com

Süper Paylaşım Çok İş Göreceğine İnanıyorum eline sağlık...

upload la capslardaki program farklı versiyon galiba

kartaca23' Alıntı:
upload la capslardaki program farklı versiyon galiba

EVet..CApslerdeki Beta versiyonundan..

Upload taki ise son sürüm..

Bişey farkedeceğini sanmıyorum..

arkadaşlar bunu denedim winrar bile daha çok sıkıştırıo :D

tesekkurler dostum.

200 mb. 30 mb. oluyor diyorsun ama verdiğin resimli örnekte 15.5 mb'lık dosya 13.2 mb'a düşmüş.
hangisi doğru???

abi ALLAH razı olsun bende böle bişe arıodum ya sağolsaın

ya kardeş ben bu işlemi yapıyorum ancak ms dos çıkmıyo niye ki.normal program sayfasında sıkıştırma yapıyo

hay ben bu programı varya....ne biçim iş ya 739 mb dosyayı sadece 738 mb yaptı..hani 200 mb 30 mb oluyodu?

selam..
"..ve sıkışmadan sonra oluşan dosyamız..15.5mb dan 13.2 mb a kadar indirdi..sonra dosyayı açmak içinde sağa tıklayıp open with uharch gui diyorsunuz ve ardından extarct files diyorsunuz.yine ms-dos la extarct adiyor..""
afedersin arkadaş.. emeğin için sağol... lakin 2 mblık sıkıştırmadan daha çok olmaya layık birgayret göstermişsin..

bu işlem herşey için geçerli değil öle dosyalar varki 500 mb den 3 mb bile düşürülüo biliosunuz.bazıları da 1.5 gb den 700 mb inerr ama siz gidipte bir filmi bir avi dosyasını 1.5 den anca 1.45 e indirirsiniz bana biraz saçma geldi ama paylaşım içi sağol yinede

beyler oyun upload edenlerin işine yarayacak cok ii bir pro dur bu alıp da resim ya da video sıkıstırmaya kalkarsanız tabi işe yaramaz cözünürlügü etkilemeden video sıkıstıran bir pro icat edilmedi daha (bu arada cok tesekkurler paylasım icin )

Arkadaslar bu programı bende kullanıyorum inanın ilk kullandıgmda bende hayret ettim ama çok isime yaradı.. mükemmel bir program... Tavsiye ederim !

vivaro_bad' Alıntı:
afedersin ama program winrardan farksız sen yinede teşekkür ediosun. tuhaf...:saskin

SAygısız Oldugun için sana tuhaf gelebilir..

200 mbnin 30 mb indirdiğini söyledin sonra 15,5 in 13,2 ye indirdiğini söylüyorsun hangisi doğru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri