Bir daha msn açmam

degazor18

New member
Reaction score
0
Yha arkadaşlar şimdi benim eski okulumda Elif diye bir kız vardı.Benimle ilgili bir şey duymuş.Hep bana haakaret ediodu.Şimdide başka bir arkadaşımın msn inden girmiş.Onunla konuşurken ona o tambir gerizekalı dicektim.gerizekalı gitmemiş.sadece o kelimesi gitmiş.oda küfür anlamış tabii.Bana diyo:
Sana dava açıcaz,babanın adınıda bilioz(sahiden biliyo) gbisinden şeyler dio.

aynı şey geçenlerdede başıma gelmişti.artık msn hayatımda yok.

Vay yeğenim dert ettiğin şeye bak girer paşa paşa yatarsın
Ben bol bol ziyretine gelirim :hhmanD

O kıza söyle babanı tanıyosa seni mahkemeye vermek yerine öyle bir adamla tanışma şerefine erdiği için şükretsin haline

kopardın beni kardeş ya.arkadaşın dediği gibi paşa paşa yatarsın sayılı gün çabuk geçer çıkınca da öğrenim hayatına devam edersin

herşeye ragmen msn:D

korkutmayın çocuğu hiç birşey olmaz güzel kardeşim sen kendi işine bak boş laflarla uğraşma

merak etme güzel kardeşim biç birşey olmaz

şşşşttt sus bakiiim. delikanlı adam öyle bi sümüklü kızın lafından korkmaz.

"Hep bana haakaret ediodu."

Dava açtı diyelim, tahrik etmiş seni :p

kardes korkmana hiç gerenk yok bişey olmaz sen keyfine bak her dava acarım diyen dava açsaydı

:Dhahaha bişe olmaz kardeşim boşa telaş yapıosun

en az 5 yıl yersin ve oyuncakta yok orda çizgi film hiç yok yanarsın benden söylemesi:D

Açmazsa a... k... :D anladın dai sen onu ..Açsa ne dicek msnden küfür etti mahkemeye veriyom..o da sana hakaret etmis.. bi şicik olmaz :D

Vay yeğenim dert ettiğin şeye bak girer paşa paşa yatarsın
Ben bol bol ziyretine gelirim :hhmanD

O kıza söyle babanı tanıyosa seni mahkemeye vermek yerine öyle bir adamla tanışma şerefine erdiği için şükretsin haline

bak arkadas doğru söylemiş sana temiz çamaşır kazı kazan bol bol bulmaca ve çizgi film cd si geitirriz allah kurtarsın :D

baskasının msn ınden gırdıgı ıcın ona dava acılabılınır : )

O kelimesi işaret zamiri ondan bı cacık cıkmaz ; )

ki cıksa bıle acık acık kufur etsen bıle bılısım sucları mahkemelerı asırı uzun oluyo ve o boyutta bıle bı olay olmaz kız acık acık ınceden ayar vermıs rahat ol yanı kafana gore takıl

ay boşver bir kişi yüzünden huzurunu kaçırma ;)

mahkemelerın bu kadar bos vaktı yok boyle ıslerle ılgılensın :goz:
olaya bıde bu yonden bak.

Geri