Bir daha msn açmam

Vay yeğenim dert ettiğin şeye bak girer paşa paşa yatarsın
Ben bol bol ziyretine gelirim :hhmanD

O kıza söyle babanı tanıyosa seni mahkemeye vermek yerine öyle bir adamla tanışma şerefine erdiği için şükretsin haline

Puahahaha:D

yiğenim bişey olmaz
kız mız işi adem abi bunu görünce ne diyecek ondan kork bence :)

aynen katılıyorum. :durdurun

degazor18 senin yaşın zaten yargılanmaya müsait değil ki neden çekiniyorsun. takma kafanı sırf "o" dedin diye kimseye bir şey yapmazlar üstelik.

öyle Lafa Ceza Verselerdi şimdiye Beni Asmışlardı :)

ulan millet ne kolay dava açıyo her dava açarım dien dava açsaydı mahkemeler 7/24 işlerdi.Sen bak keyfine kardeş.O kızında suratına patlat 2 tane .Töbe töbe ya ne cins insanlar var.

:biggrin:biggrin:biggrinpatlat adreslerini olsun bitsin be kardeşimmmm yaaaa:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin

al yeni bi msn başka birinin adına ekle bida söw:) hiç bişi olmaz ne ıspatlıcakmış küfürden hapis yatan warmı hiç

ver onun adresini bizden bir kaç kişiye hepimiz o yazalım bize de dava açsın :)

Hepimiz degazor18 iz !

kafana takma bence de Adem Abi duymasın :melek

Kardes Daha Basta Hata Yapıyosun Sen Kufur Etmemıssınkı Karsındaki Kisi Ole Anlamıs.

Ben Bunu Kufur Anladım Dıye Dava Acamaz Kı Zaten Dava Acacak Yurek Oldugunu Sanmıyorum.

git kızın yanına işkence ederek ööldür davadan yatacana cinayetten yat:D:D

ne alaksı var nasıl kanıtlayacak korkma ya

eyer hala seni rahatsız ederse beni bi haberdar et bakrız çaresine rahat ol

takıl kafana göre ayar etti bu kız şimdi beni bende bi küfür edimde banada açsın bakalım bi dava

Açmazsa a... k... :D anladın dai sen onu ..Açsa ne dicek msnden küfür etti mahkemeye veriyom..o da sana hakaret etmis.. bi şicik olmaz :D

gençler,azıcık hh yi taki eden bilir,daha bunlar çocuk.Alışacaklar sanalda olsa dünya gerçeklerine ama argo öğretmeyin geleceğin çocuklarına.

Vay yeğenim dert ettiğin şeye bak girer paşa paşa yatarsın
Ben bol bol ziyretine gelirim :hhmanD

O kıza söyle babanı tanıyosa seni mahkemeye vermek yerine öyle bir adamla tanışma şerefine erdiği için şükretsin haline

Lahm kötü kötü örnek oLma
birde diş karıştırmayı öğrensetseydin bari
Sen iyi eLemansın ama bu kadarı fazLa :durdurun

Reis degazor geLdi
mevzu çözüLdü tamamdır

Yeni Nesil Korkuo Bizim Zamanımızda Ooooooooooooo............... :):):)

ya bana sanki sırf konu açmak için konu açmış gibi geldi böle saçma bişey olabilirmi ya
ama yinede saol eğlendim

ver onun adresini bizden bir kaç kişiye hepimiz o yazalım bize de dava açsın :)

Hepimiz degazor18 iz !

kafana takma bence de Adem Abi duymasın :melek

duydum bileeeeeeeeeeee

msn yassağ artık

Hangi davadan bahsedio ki acaba anlamadım?ana avrat sövdüysen onu bilememde

Geri