biR dERdiM wAR!... yardııM..

olm basketten anlamıosan öle etiket yapma :D ben tenıs oynuom ayagına yat futboluda sewmıyebılır kızlar :D yada woleybol takımındaydım menuskus oldu bıraktım de ayak yap yalandan bol ne war :D öle bebeler gibi basketbolcu gıbı gıyınıp hıc bı seyden cakmayanlardan olma ;)

abi menisküs olayı manyakmş..

wlla ii düşünmüşün...eer çıkmaya başlarsam,çok ii olursa aram sölerm voleybol takımında deildim..zamanında ble ble bi ispiyoncu abim wardı derim b konuyu gösteririm abi..

sn bu işi bliosn ya..şmdi bn size bubasket sahasının rsimlerini arıcam nette ortam hakkında blgi sahibi olun..blki yeni bşiler bulursunuz..

saldır derken içinden gelenleri yap dedim kardeşim :)
ben de zamanında hentbolcu bi kızı ayartmıştım ama bende hentbol erkek takımındaydım yani en azından kız öle biliodu:D :D :D :D
ama hakkatten o kızla çıkmadan bi yıl evvel hentbol oynamaya çalışmış 3 hafta sonra o sporu bi daha izlememk şartıyla bırakmıştım :D :D

olm fizibilite raporu cıkardın sende : )) bu kadar büyütme yaw gözünde ne kadar büyütürsen o kadar sorun olur salla sen rahatına bak ..

baq seeen..!! beyLer yoquz die ne Çamur atıyosunuz baqim..geLdim i$te hıh... :sigara:

Canım karde$im dh!PCim..waLLa söLedim sana ALLah yardım etsin..kıJ miLLeti Çoq Çe$itLidir..$imdi bi aqıL weririm gider uyguLarsın baqarsınqi kıJ ho$Lanmio öLe bi i$ten..en iisi sana bıraqiyim ben ahauheu ;) koLay geLsin tatLım$ ;)

kendine güwen yeter ;)

edit:aa mervish kısım o avatar ne lem oha zperr nerden buluon yuh bna da bul lem bi tane yuh

saol bu arada çok yardımcı oldn kendime güvenjem ama nasıl?:(

msn falan bunlar boş şeyler yaaa. en iyisi gerçek hayat. zaten msndeki kızdan hayır gelmez bence. ama kardeşim sen yarınne yap yap cesaretini topla konuş eğer ortak bi arkadaşınız varsa onun aracılığı ile yap ama kendine güven vve asla yalan söyleme ben başaracağına inanıyorum....

ya Canım karde$im benim baq.. böLe ne kendini beğenmi$ bi tawrın oLsun ne de eziq..hem aLÇaqgönüLLü hem kendinden emin..git ne diJeqsen de..beqLemeye geLmez bu i$Ler sonuÇta bi daa göremeyebiLirsin :(
ba$arıLar dh!PCim : )))

dHipfR££z£' Alıntı:
ya svmem basketi..arada bir oynuorz öle ark lar arasında ama yane ii deil fazla..en azından ii denecek kadar deil..bn o kızın basketiyle ilgilenmiorm..haklısın ya yolda çevirip konuşmak..maganda kaçabilir..ama başka bi çare de görünmüo ki..

yaş grubu da bnm yaşlarımda ya en fazla 16 dır(ssanmıorm,çnkü dier ark larından biri bnm eski sınıf arkadaşımdı..ama onla konuşmuom şansıma tüküreim ya)

kardeşim fırsat ayağına gelmiş haberin yok senin,
senin eski sınıf arkadaşınla sohbet etme bahanesiyle kızla tanışa bilirsin
bol şans

karizma, abi eski sınıf arkadaşımla daha geçen gün kavga ettm konuşmuorm..
ayrıca bu akşam btti..başıma gelebilecek en kötü şey geldi..bütün gece yanında bi kadın wardı..annesiydi galiba ya..

çok moralim bozuk artık tek umudum, iki gün sonraki final maçları..ha bu arada bugün 14 e 7 yendiler..

kardeşim neden kavga ettin arkadaşınla?
eğer çok büyük neden değilse barış bence
ve final maçına kadar bu konuyu arkadaşına açıkla
bol şans kardeşim
saygılarımla

yanı dıdemden duymak ıstemezsen tabı bak bole olur arada kalırsın....dırek gır olaya ya eskıdenmıs o dolandır onu sor bunu sor....degıstı dewır beyler ya..acıksozlu kendıne guwenen erkekler herzaman ın yaw.)nese bol sans dılıom sana.)bı ara sonucu da yazarsan mutlu da olurum.)

Geri