Bir Gencin İbretlik Rüyası

arquitecto

New member
Reaction score
0
Film bir gencin ibret alınacak rüyasını anlatıyor. Fazla söze gerek yok. Film benim hoşuma gitti. Güzel bir mesaj vermiş bence. Gerçi biraz korkutucu ama ...Birde siz izleyin.

----Link-----

linki göremememin sebebi benden mi kaynaklanıyor acep...Merak da ettim açıkçası..Gene de Allah razı olsun...

eLLerine saqlık Kardeşim :)

Allah razı olsun kardeşim..Şimdi izledim gerçekten etkileyici ve güzel bir video olmuş...

Keşke bizde bölye yole getirilenlerden olsak....Keşke diyorum çünkü nasıl yola geldiğimiz önemli değil, ister böyle tokatla, eziyetle; ister bollukla, servetle farketmez...Nasibimiz yola gelmek olsun yeter...Allah hakkıyla "O"nun huzuruna çıkmayı nasip etsin ve hesabını veremiyeceğimiz işten ve maldanda bizi uzak tutsun inşallah...

Allah razı olsun tekrardan...

Allah razı olsun arqu
Rüyada geçenlerin hepsi gerçek ve izlerken tüğlerim diken diken oldu etkileyici

Allah Razi Olsun Senden Kardes Cok GÜzel Bİ Vİdeo Hatta Paylasima Sunarsaniz Bİlgİsayarima İndİrmek İsterim Dİer Kardeslerime İzletmek İcİn

Kardeşim sen ne yaptın bana gece gece yaw):
Valla gözyaşlarıma hakim olamadım.Allah hepinizden Razı olsun inşaAllah
Ölümlü dünya hakkınızı banada birbirinizede sevdiklerinizede helal edin,Helalleşin kardeşler...

abim seyrettirtmişti bana videoyu biliyorum insan gerçekten etkileniyor.izlerken insan neler yaptığını bile düşünüyor..

ELERİNE SAĞLIK...

arkadaş bendaha önce izlemiştim şimdi izleyemiyorum neden acaba

birde ben izleyebilseydim bende nie açılmadı allah allah merak ettim

Geri