Bir Iletişim Modeli

ALpMontana

КЯaL´da TaNıMaM КuяaL´da
Reaction score
0
Klasik tepki: "Sıraya geç kardeşim."

Neoklasik tepki: "Şeker kardeşim sıraya geçiver."

Realist tepki: " Sıra var."

Sürrealist tepki: " Sallandıracaksın bunlardan ikisini Kızılay'da. Bak bir daha yapabiliyorlar mı?"

Romantik tepki: "Beyfendi galiba sırayı görmediniz."

Natüralist tepki: "Sırana geç."

Modern tepki: "Efendim insanımız eğitimsiz. Halbuki Avrupa'da..."

Postmodern tepki: "Sıraya geç lan ayı!"

Mutabakatçı: "Acelesi olmasa öne geçmezdi; üzmeyin garibi."

Devrimci: "Altyapı sorunları çözülmeden halkımız sıraya geçmez. Devrim olunca herkes hizaya gelecek."

Kaderci: "Bırakın geçsinler, iki dakika fazla beklesek kıyamet mi kopar? Kısmetse hepimizin işi görülür."

Felsefeci (Septik/ Kuçkucu): Ön ve arka kavramları izafidir. O tarafın ön taraf olduğuna kim karar verdi? Öne geçtiğini zanneden, aslında arkaya geçmiş olabilir."

Kantçı: "Efendim, algılanmayan şeyler yok demektir. Bakmayın o tarafa, adam yok olur."

Kötümser varoluşçu: "Herkes bir gün ölecek. Onurlu bir şekilde bekleyin, o adam da ölecek."

İyimser varoluşçu: "Sıkmayın canınızı; şu anın tadını çıkarmaya çalışın. Bakın ne güzel hayattasınız ve önünüze geçiyolar."

Hümanist: "İnsanlık bir bütündür. Birimiz hepimiz için; hepimiz birimiz için. Birimiz öne geçmiş oluyoruz."

Üstün DÖKMEN Varolmak-Gelişmek-Uzlaşmak Adlı Yazısından ALıntı

Felsefeci (Septik/ Kuçkucu): Ön ve arka kavramları izafidir. O tarafın ön taraf olduğuna kim karar verdi? Öne geçtiğini zanneden, aslında arkaya geçmiş olabilir."

Kantçı: "Efendim, algılanmayan şeyler yok demektir. Bakmayın o tarafa, adam yok olur."

bunLar bitirdi beni güLmekten feLsefi oLmak bir nevi komedi icra etmek gibi

oysa ne kadar basit postmodern mantığa göre

Sıraya geç Lan ayı :durdurun

en çok kullanılan model ikranınki
sıraya geç lan ayı :)
türkiyenin hali bu emeğine sağlık

yok o espri babındaydı dadı yoksa o şekiL bir tarzımız yok ama bazen içimden geçmiyor değiL ayıLarın ünLü oLduğu böLgeLerimiz var

ALpMontana' Alıntı:

Devrimci: "Altyapı sorunları çözülmeden halkımız sıraya geçmez. Devrim olunca herkes hizaya gelecek."

Kötümser varoluşçu: "Herkes bir gün ölecek. Onurlu bir şekilde bekleyin, o adam da ölecek."

:D:D:D koptum cidden

Ellerine Sağlık Çok Güzel Bir Yazı...

Modern tepki: "Efendim insanımız eğitimsiz. Halbuki Avrupa'da..."

Postmodern tepki: "Sıraya geç lan ayı!"

:):) süper yaw emeğine saglık sagol

süpermiş yaa iyimser varoluşçuya bayıldım:)

Romantik tepki: "Beyfendi galiba sırayı görmediniz."

bir de karşı tepki olsun: sıra var, kör müsün len, gözlük verelim.

eline sağlık ALpMontana.

elinse sağlık dostum hakkaten çok iyi oturmuş günümüze:D birbir türlü insan ve onların düşünceleri

Aslında burda amac sıze hangı hayat feLsefesı uyuor demektı ama :) konu degıstı neyse begenen ve yorumlayan arkadsLAra teskkur ederım ;)

Geri