Bir iz...

süper olmuş eine sağlık

Off off kafam bi dünya chuckies konun aqlıma geldi okuduqça kin kusuyorum, emeğine sağlıq bunu tüm kahpeler oqumalı gerceqtn. (;

aLem oyuncu oLmu$ SoqaqLar Sahne...Sevdiğim Bir Kız Vardı oLmu$ Kahpe...

Önceden Yazmı$tım ama oLsun...

Yüreğine SağLıq Cigerim...!

ellerine saglik kardesim biri var bana oyle aci cektiriyorki yasama istegimi kaybettim ama ben hala seviyorum ve ona kahbe demeye dilim varmiyor :( :( :(

Umursamaz tavırların jiletin en paslı kısımları..
Sttr git burdan kapadım ben o yaraları,
Sakın bırakma burada üstüne saçılmış paraları
Geri çeqil kevaşe kapadım tüm kapıları..

Sağlam bir dosttan alıntı.. :sigara:

Genç ve güzel dişi vj'imiz günün konusunu "benimle beraber olmak icin ne verirdiniz" olarak belirler. güzelce de bi insan evladı olması sebebi ile canlı bağlantılar yağdırır da yağdırır. Yatlar, katlar, evler, arsalar, arabalar vaat edilir. Ve fakat bi seyirci ilginç bi meblağ telaffuz eder,

Şöyle ki: "sizinle birlikte olmak için 3 739 500 (üç milyon yedi yüz otuz dokuz bin beş yüz) lira verirdim" der,

ay peki sağol falan der ama kafasına da takılır sorma ihtiyacı duyar vj "nerden çıktı bu değer peki".

Seyirci hemen yanıtlar "eski kaşarın kilosu o kadar" :durdurun

yüregine sağlık

Okudukca kendimden geçiyorum yüreğine sağlık birader.Süper ötesi bir yazı olmuş.Tüm kaşarlar okumalı.

:sigara: :sigara: :sigara: :sigara:

αѕ!_υє_мαυ!' Alıntı:
Genç ve güzel dişi vj'imiz günün konusunu "benimle beraber olmak icin ne verirdiniz" olarak belirler. güzelce de bi insan evladı olması sebebi ile canlı bağlantılar yağdırır da yağdırır. Yatlar, katlar, evler, arsalar, arabalar vaat edilir. Ve fakat bi seyirci ilginç bi meblağ telaffuz eder,

Şöyle ki: "sizinle birlikte olmak için 3 739 500 (üç milyon yedi yüz otuz dokuz bin beş yüz) lira verirdim" der,

ay peki sağol falan der ama kafasına da takılır sorma ihtiyacı duyar vj "nerden çıktı bu değer peki".

Seyirci hemen yanıtlar "eski kaşarın kilosu o kadar" :durdurun

yüregine sağlık

Deniz Pakkaya adlı cici kız diil mi bu :D

eline sağlık güsel olmuşşş...

Geri