Bir iz...

chuckies

_-€X-_
Reaction score
0
Şimdi senin gibi bir kahpeye yüreğimin derinliklerinden gelen çığlıkları aktaracağım bu satırlarıma.Kurduğum cümleler senin kahpeliğin karşısında yetersiz kalacak
Benliğime mızrak gibi çarpan dalgalarına karşılık hiç yılmadan savaştığım bu aşkın yalan olduğunu anlayacaksın
Evet dinle Şimdi iyice beni ;
Karanlık sularda çaresizce boğuluyorum.Bir okadarda senin kahpeliğin beni yaşama tekrar itiyor nedenleri ama bilinir ama bilinmez.
Tüm kasveti ile karanlığını benliğime çöktüren sema namlunun sıcak ucundan çıkan senin kadar kahpe bir kurşun kadar ağır.Yaşadıklarıma bakıyorum hepsi senin gibi yalan yalan yalan.
Geçmşe doğru bir yolculuğua çıkıyorum hatrım da;
O timsah bakışlarını ben anlayamamışım meğer bu vakite kadar. Ben seni mi sevmiştim ki sen kimdin neydin ki melek kılığına girmiş satılık bir kahpe..Oysa senin gibi bakmaya çalışmıştım bu senin kadar kahpe dünyaya.Daha doğrusu düşlerimde bakmaya çalışmıştım.Meğer senin hayata bakış açın bedenini 3 kuruşa satmakmış ben anlayamamışım.Senbir kahpeymişsin bu hayat yolunda meğer satılmışsın.Senin 3 kuruşluk yüzün dahi kalmamış hayat yokuşunda öyle satmışlar ki seni seninde başın dönmüş artık.
Ardından ;
Yaşadıklarım geçiyor gözlerimin önünden film şeridi gibi Keşke sen Dilimden çıkan kalemimin son mürekkebi olsaydın yazardım seni bir yaprağa alır saklardım..Hiç olmazsa hatıra kalırdı senden geriye ne kadar kahpe bile olsan yüzün hasret kaldığım düşlerimdeki gibi kalırdı.Sen çünkü yoktun bir hayaldin hayal.
Benim yaptığım neye benziyor biliyor musun?
Dibi görünmeyen kuyularda kaynak su aramaya benziyor.O kuyuların sonunda da siyahlaşmış kum vardır bilir misin?.İşte sen o kumsun.Küflenmiş benliğin bedenin...
Sen hiçbir şeyin değerini bilmedin ve bilmeyeceksin bundan sonrada.
Senin yüreğin çürümüş be güzelim
Ben seni aşkın yerine koymuş aldanmışım. Kabahat sende değil, ben insan tanımamışım.Nereden bilebilirdim ki senin sırtımdan vurup acımasızca gidebileceğini
Herşeye rağmen kendime acıyorum .Görülmesi bile mümkün olmayan bir toz tanesini senin gibi bir kahpeyi ulaşılmaz sanmışım.
Senin acımasızca yaptığın ihanetin beni herşeye rağmen yıkmaya yetmedi be kahpe yıkılmadım bak hala sana yazıyorum.
Benim içimi acıtan tek şey kendi yarattığım aşkımda kendim kavrulmuşum
Sakın sevinir gibi olmayasın yıkmayı başardım diye.
Yıkamadın, Yapamadın, Yıkılmadım
Kahpe İşte Burdayım Sana Olan Nefretimi Kusuyorum.Kusuyorum ki ibret olsun senin gibi kahpe ucubelere...
Ama herşeye rağmen Yaşadıklarımın bir kahpenin bana öğrettiği birşey var
Aşk Yalan Sevgi Yalan Yalanlığı Kadar Sahte Sahteliği kadar da KAHPEYMİŞ.
Ben senin vefasızlığının sırtımdan bir kahpece vuruşunun kurbanıyım.Zaten Sen Yoktun Hiç Bir Zaman Düşlerimde Yarattığım Biriydin Reel Değildin Senin Anlayacağın
Hiçbir şey kalmadı senden geriye koskoca kolumda bir iz kaldı baktıkça yaşadıklarımı aklıma getiren çaresizce beni ağlatan isyan ettiren bir iz bir kahpenin izi faça izi…

KoLuMDa FaÇa İzi.Bir KaŞaR HaTıRaSı

Written By_Chuckies​

eline sağlık fena bi yazı olmus,alayı yalan bu kızların(onlar kendini bilio)..

ne yapmişsın eline defaca izi bir kaşar hatırası a.g bu laf hoşuma gıttı:D

Çünkü sen zaten yokmuşsun ki.

Olmayan Kişiye Yazılması ne kötü demi

eline sağlık kuzen ne hünerler varmış sende......

güzel eline sağlık sende ışık var :cool:

Küçücük bir toz tanesini senin gibi bir kahpeyi bir mücevher sanmışım. Senin bir kahpece acımasızca yaptığın ihanetin bana koymadı sen kimdin ki koyacaktı..Beni kahreden, beni yokeden, beni bin pişman eden tek şey.. bir aşk yaratmış o bembeyaz dünyamda tek başına yaşamışım yaşadığımı zannetmişim. Sen zaten yokmuşsun ki.. senin neyine yanayım.

10 numarasın kardeşim ne diyeyim

ellerine sağlık cok duygu yüklü olmuş

en son ki szöüne bitiyorum dostum yüreğine sağlıq

hy !

Saol Chuckies Yine Döktürmüşsün !! :)

yuregıne saqLıq len:D

Geri