Bir iz...

Chu Aşmışsın Olm Sen Başka Diyecek Bişi Yok ..!

bir kahpenin izi faça izi

eski sevgiliden dost eski kaşardan tost olmaz

chuckies süper bi yazı süpersin :goz:

valla ne yalan söliyim cidden güzel yazmışsın ellerine sağlık

Çok etkileyici bir yazı. Kimse için değmez bu dünyada hele haketmeyenler için asla. Bize böyle yazılar yazdırıp okutanlar utansın...

benim kadar şizofren yazamamışsın:D

ama ben seni çok ii nlıorum kardeşim s.tir et diorum başka bişey demiorum

yalan dünyanın tek gerçeği yalnızlık!!!

adamım benim ellerine sağlık süper yazmışsın....böyle şiirlerinin hep devamını bekliyorum kardeşim...

Gayet hoş bir yazı olmuş... Her ka$ar okumaLı!

sen kimdin ki melek kılığına girmiş bir kahpe
......
Aşk Yalan Sevgi Yalan Yalanlığı Kadar Sahte...Sahteliği kadar da KAHPEYMİŞ

Yüreğine sağlık kardeşim..! Öfkeni kusmuşsun..! İşte insan bazen çok sevdiği insana bile böyle bişiler yazabiliyor..!
Allah kimseye böyle şeyler yazdırıcak olayları nasip etmesin..!

yüreğine sağlık tek kelime ile harika...

Sen zaten yokmuşsun ki.. senin neyine yanayım.Yaşadıklarımın bir kahpenin bana öğrettiği bir kaç birşey var Aşk Yalan Sevgi Yalan Yalanlığı Kadar Sahte...Sahteliği kadar da KAHPEYMİŞ..Ben senin vefasızlığının sırtımdan bir kahpece vuruşunun kurbanıyım..Ama hiçbir şey kalmadı senden geriye koskoca kolumda bir iz kaldı baktıkça yaşadıklarımı aklıma getiren çaresizce beni ağlatan isyan ettiren bir iz bir kahpenin izi faça izi…

Çok güzeL sözLer ya :) özetLeyip nick yapcam msn'me :)

cok güzel bi yazı olmus dostum umutsuz ask ıste bu kızların alayı(sozum meclısten dısarı) bole kahpe adama facada attırırlar jilette cokmu abartı oldu:d

dostum eline,koluna,tırnaklarına,gözlerine,agzına,aklına saglık çok güzel oluş beaa dostum :p"

Geri