bir jewel nasıl bunaltılır ( tarif + resimli örnek )

O CümLeLeri Kurmak BiLe Büyük Bir UStalık İstiyor =)

Tüm Söz,Edebi ne warsa Bütün SanatLarı İcra ETmişsin TEbrikLEr :clap

ben daha iilerini biliorum :durdurun

1 numarasın bu konuda ilker :durdurun

daha iileri derken yine benim yaptıklarımdan bahsediyoruz dimi
yanlış anlaşılmasın yani benden iisi yok :hadiordan

ayrıca bu başlıkta birkaç kişiyi gözüme kestirdim
heran bunaltabilirim :durdurun

ĦĄЯĄMÍ;2759528' Alıntı:

gollumdan bahsedio :vur kurban yine ben :vur

İyi bunalmış ama küfür etmemiş .
:durdurun

küfür etmem ki ben :melek

Yuhh bea Edebiyat Öğretmeni feLansın GaLiba Tabi burda jeweLe de ALkış :clap

okyucuyu da bunaltmayı başardın jevel helal olsn iyi dayanmıssın ben olsam kesin cam den yumruğu sallardım :D:D eline sağlık

ĦĄЯĄMÍ;2759528' Alıntı:

başka kim olabilir ki lord of the rings :durdurun

Abi koptum yaa:D Edebiyat Parçalama sanatı diye buna derim ..
ama jewelde ii sabretmiş..:D

Harami üstat helal olsun valla süpersin biz değersiz avam tabakasını hor görmeyip bu sohbeti bizimle paylaştığın için sana nasıl teşekkür edilir bilmiyorum bilmediğim için cahilliğimden ötürü beni bağışlamanı diler affına sığınıp bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp ata sözünden de yola çıkarak ayıp ettiğim gerekçesiyle size karşı bir mahçubiyet duygusu ile karşı karşıya kaldığım için sizin gibi kıdemli bir üye karşısında ben ki yeni üye bir çömez olduğumdan hoş görmenizi kendimce yapılmış bu ayıbı en kısa zamanda telafi ve tevazu ile örtbas ve çekpas edip sayfanızıda kirlettiğim düşünceleri beynime nüfuuz ettiğinden huzurunuzdan çekilme girişiminde bulunup sizi tanımadan bu mesaj ı yazma cürretimi de aynı hoş görünüzden (varmı bilmiyorum bekleyip görecez) istifade etme girişimlerime vermenizi temenni ederek her ne kadar sürç-ü lisan ettiysem sırf sizin hoş görülü biri olmanızı düşünmüş olmak gibi bir düşünceye kapılmış olmamdan dolayı sürç-ü lisan etmişimdir yinede bulunduğum bu girişimimden dolayı özür dileyip paylaşmış olduğun bu güzel konu ve verdiğin emeklerden dolayı sana teşekkürü bir borç bilip borç yiğidin kamçısıdır ata sözünü de iliştirerek kamçıyı şaklata şaklata huzurunuzdan çekiliyorum :)

bam telime bastın üstat severim ben böyle uzatmalı muhabbetleri emeğine sağlık umarım bu tür çalışmaların devem eder ve bizlerle de paylaşırsın atışmak gibi bi niyette değilim haşa ne haddime der ve yanlışım varsa özür dilemekten çekinmem gözümü bile kırpmadan hemen dilerim. :)

Harami üstat helal olsun valla süpersin biz değersiz avam tabakasını hor görmeyip bu sohbeti bizimle paylaştığın için sana nasıl teşekkür edilir bilmiyorum bilmediğim için cahilliğimden ötürü beni bağışlamanı diler affına sığınıp bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp ata sözünden de yola çıkarak ayıp ettiğim gerekçesiyle size karşı bir mahçubiyet duygusu ile karşı karşıya kaldığım için sizin gibi kıdemli bir üye karşısında ben ki yeni üye bir çömez olduğumdan hoş görmenizi kendimce yapılmış bu ayıbı en kısa zamanda telafi ve tevazu ile örtbas ve çekpas edip sayfanızıda kirlettiğim düşünceleri beynime nüfuuz ettiğinden huzurunuzdan çekilme girişiminde bulunup sizi tanımadan bu mesaj ı yazma cürretimi de aynı hoş görünüzden (varmı bilmiyorum bekleyip görecez) istifade etme girişimlerime vermenizi temenni ederek her ne kadar sürç-ü lisan ettiysem sırf sizin hoş görülü biri olmanızı düşünmüş olmak gibi bir düşünceye kapılmış olmamdan dolayı sürç-ü lisan etmişimdir yinede bulunduğum bu girişimimden dolayı özür dileyip paylaşmış olduğun bu güzel konu ve verdiğin emeklerden dolayı sana teşekkürü bir borç bilip borç yiğidin kamçısıdır ata sözünü de iliştirerek kamçıyı şaklata şaklata huzurunuzdan çekiliyorum :)

bam telime bastın üstat severim ben böyle uzatmalı muhabbetleri emeğine sağlık umarım bu tür çalışmaların devem eder ve bizlerle de paylaşırsın atışmak gibi bi niyette değilim haşa ne haddime der ve yanlışım varsa özür dilemekten çekinmem gözümü bile kırpmadan hemen dilerim. :)

efenim öncelikle paylaşmış olduğum bu muhabbeti beyendiğinizden ötürü duyduğum sevinci anlatmak adına nasıl bir eylemde bulunmam gerektiği konusunda en ufak bir fikir sahibi olamayışımı mazur görüp beni affetmenizi temenni ederek sizin gibi değerli kişiliklerin var olduğu gerçeğini birkez daha kanıtladığınız için önünüzde saygı ile eyilmek sureti ile teşekkürlerimi kabul buyurmanızı ayrıca bana hitaben kurmuş olduğunuz bu değerli cümleleri duymaktan ötürü yaşadığım mutluluğu dile getirmekte zorlandığımın farkında olmanızı buna istinaden huzurunuzda saçmalamış olmaktan duyduğum endişeyi dikkate alarak beni hoş görmenizi eğer bu tarz muhabbetleri tekrarlarsam bunda beni cesaretlendiren bu yazınızın büyük rol oynayacağını bilmenizi ayrıca kuracağım cümleleri okuyacağınız düşüncesi ile dikkat konusunda biraz daha özenli olacağımı böylesine güzel bir övülme karşısında en ufak bir şımarma belirtisi göstermeyeceğimi zatınız tarafından bilinmesini rica etmek sureti ile bilmeyerek bir saygısızlık etmiş olabilirim düşüncesi taşımamdan ötürü affınıza sığınarak hernekadar yazıma son vermek istesemde ellerimin takılmış olması nedeni ile bu durumdan bunaldığımı ama yapacak bişeyin olmayışını ayrıca yanınızda bir telefon var ise kendimi durduramadığım için bana acilen yardım göndermenizi rica edeceğim

ohh bee kesebildim biyerde :hhmanD

Brawo Bizim Kız İyi Dayanmısın Bu Çatlağa :D
Ulen Alla Seni Olm Hiç Mi Akıl Yok Sende La Yazık Degil mi Resmen İşkence Yapmisin Bea :D

Geri