1sc0rp!tX
Altın Üye
O CümLeLeri Kurmak BiLe Büyük Bir UStalık İstiyor =)
Tüm Söz,Edebi ne warsa Bütün SanatLarı İcra ETmişsin TEbrikLEr :clap
Tüm Söz,Edebi ne warsa Bütün SanatLarı İcra ETmişsin TEbrikLEr :clap
ben daha iilerini biliorum :durdurun
1 numarasın bu konuda ilker :durdurun
ĦĄЯĄMÍ;2759528' Alıntı:daha iileri derken yine benim yaptıklarımdan bahsediyoruz dimi
yanlış anlaşılmasın yani benden iisi yok :hadiordan
ayrıca bu başlıkta birkaç kişiyi gözüme kestirdim
heran bunaltabilirim :durdurun
İyi bunalmış ama küfür etmemiş .
:durdurun
gollumdan bahsedio :vur kurban yine ben :vur
ĦĄЯĄMÍ;2759528' Alıntı:daha iileri derken yine benim yaptıklarımdan bahsediyoruz dimi
yanlış anlaşılmasın yani benden iisi yok :hadiordan
ayrıca bu başlıkta birkaç kişiyi gözüme kestirdim
heran bunaltabilirim :durdurun
Harami üstat helal olsun valla süpersin biz değersiz avam tabakasını hor görmeyip bu sohbeti bizimle paylaştığın için sana nasıl teşekkür edilir bilmiyorum bilmediğim için cahilliğimden ötürü beni bağışlamanı diler affına sığınıp bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp ata sözünden de yola çıkarak ayıp ettiğim gerekçesiyle size karşı bir mahçubiyet duygusu ile karşı karşıya kaldığım için sizin gibi kıdemli bir üye karşısında ben ki yeni üye bir çömez olduğumdan hoş görmenizi kendimce yapılmış bu ayıbı en kısa zamanda telafi ve tevazu ile örtbas ve çekpas edip sayfanızıda kirlettiğim düşünceleri beynime nüfuuz ettiğinden huzurunuzdan çekilme girişiminde bulunup sizi tanımadan bu mesaj ı yazma cürretimi de aynı hoş görünüzden (varmı bilmiyorum bekleyip görecez) istifade etme girişimlerime vermenizi temenni ederek her ne kadar sürç-ü lisan ettiysem sırf sizin hoş görülü biri olmanızı düşünmüş olmak gibi bir düşünceye kapılmış olmamdan dolayı sürç-ü lisan etmişimdir yinede bulunduğum bu girişimimden dolayı özür dileyip paylaşmış olduğun bu güzel konu ve verdiğin emeklerden dolayı sana teşekkürü bir borç bilip borç yiğidin kamçısıdır ata sözünü de iliştirerek kamçıyı şaklata şaklata huzurunuzdan çekiliyorum
bam telime bastın üstat severim ben böyle uzatmalı muhabbetleri emeğine sağlık umarım bu tür çalışmaların devem eder ve bizlerle de paylaşırsın atışmak gibi bi niyette değilim haşa ne haddime der ve yanlışım varsa özür dilemekten çekinmem gözümü bile kırpmadan hemen dilerim.![]()