Bir Kış Ki..KaRTaNeLeRiMe..

FeryaL

~ÖğretmeN~
Reaction score
0
Kendimi de koysam ey aşk ayaklarımın altına yine d
......BiR KıŞ Ki.....

Öğrencilerim kar tanelerimdir.... Herbiri ayrı dünya ayrı güzellik.. Kimi zaman birleşir bir çığ, kimi zaman ayrı ayrı su tanesi olurlar çok soguk gibi gözükselerde. Onlar... Kar tanelerim.. Bir kış ki en güzelinden..
Bembeyaz tebbessumleriyle... bembeyaz kalpleriyle masumiyetten alırlar her sabah gelişlerini
Kimi zaman buz keser kaplerimiz onlar buğulandırır sıcaklıklarıyla kalplerimizi.. Onlar.. Kartanlerim bi kış ki en sıcağından...

Kimisinde kendimizi kimisinde yıllar önceki arkadaşımızı kimisinde ailemizi görürüz
kimisi hiç olmamıştır aslında varlığına seviniriz kimisi bir şey söylemek ister cook eskiden kalan üstü tozlanmış kelimeleri cıkarır hiç çıkmayacak bir raftan...
Bir kış ki en bizden...

Ve bir kartanesi düşer en soğuk zamanda yanağıma nazlı nazlı inişi vardır göz yaşına bürünerek
ve o kış ki en soğugundan ..Gelişlerinin sıcaklığına inat soğuk olur gidişleri..
Gelmiş, geçmiş ve gelecek Kar tanelerim ...
Bir kış ki en bizden, en bizi biz yapan...

Feryal

Bi lise de Edebiyat hocamı gördüm. bir de seni öğrencilerini bu kadar seven.
Teşekkürler

ne güzel anlatmissin ögrencilerini harikasin yüregine saglik =)

Eline sağlık

ah ah bende çok özledim kartanelerimi =(
yüreğine sağlık öğretmenim süper olmuş

ah ah bende çok özledim kartanelerimi =(
yüreğine sağlık öğretmenim süper olmuş

canımın içi en kısa zamanda öğrencilerine kavuşman dileği ile :( bilemiyorum ben mi çok duygusal bakıyorum bu olaya ama bir annenin çocugundan ayrı kalması kadar acı verir öğrencilerinden ayrı kalmak bir öğretmene...

:crying:

canımın içi en kısa zamanda öğrencilerine kavuşman dileği ile :( bilemiyorum ben mi çok duygusal bakıyorum bu olaya ama bir annenin çocugundan ayrı kalması kadar acı verir öğrencilerinden ayrı kalmak bir öğretmene...

:crying:

aynen canım aynen çok doğru söylüyorsun:crying:
duaların içinde Allah razı olsun inş cnm bnm çok saol

Geri