Bir kızın şok edici hikàyesi!

tüylerim ürperdi ne cahil insanlar warmış be helal olsun bu şerefsizlere....

nekadar şerefsiz oğlu şerfsizler bunlar ya bi kıza böle şey yapılırmı ..yazık değilmi allahbelasını versin sözde akrabaları olacak yazıııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkk........

ya ne kadar serefsizler var bu ulkede.. ben yanımda yatan kıza elimi bile surmekten onu inciltmekten cekiniyorum adam neler yapıyor.. harbi serefsiz bunlar..

tamam külübeden kaçtıda neden polıse gitmedı bıraz mantıklı olun sallamışlar bı kızın başına gelebılecek en kötü şey bunlar

hasavri' Alıntı:
tamam külübeden kaçtıda neden polıse gitmedı bıraz mantıklı olun sallamışlar bı kızın başına gelebılecek en kötü şey bunlar

polise gitti diyelim tamam da polis ne yapıyor. güvenligini 1 haftadan fazla saglamıyor. bunları yapan insan( bunlara insan denir mi bilmioyurm ama) her şeyi yapar.

boşa dememişler bu devirde babana bile güvenmiceksin die

ÇınarYaprağı' Alıntı:
polise gitti diyelim tamam da polis ne yapıyor. güvenligini 1 haftadan fazla saglamıyor. bunları yapan insan( bunlara insan denir mi bilmioyurm ama) her şeyi yapar.

boşa dememişler bu devirde babana bile güvenmiceksin die
olur mu devletın kurumları var bu işleri hafıfe almayın bence mutlaka devletın bı kurmu sahıp cıkardı kıza

yazık yaa

türkiyede böyle adilikler yapılıyor.birileri gözlerini yumuyor.bunları görmezlikten geliyor.adalet kalmamış.insanlık kalmamış.allah kimsenin başına böyle bi olay vermesin.yazık yani.halimize

abicim ben böyle adamlara küfür ediyorum siz beni banlıyosunuz gelde bunların anasını .......... me

Geri